Lees de Officiële Beschrijving

De International Sport vertegenwoordigt fascinatie, kracht en entertainment. Niettemin is een nogal een miljarden dollar industrie met een interessante en dynamische arbeidsmarkt. de siebensemestrige Bachelorstudiengang Sports Management* Geeft u de mogelijkheid om te bouwen op een solide operationele wetenschappelijke basis op te bouwen als een specialist in deze markt uw carrière. Gespecialiseerd in het gebied van business start-up, personeelsmanagement, event management of Sports Media.

  • Licentiaat in de accreditatie

Wij zorgen voor uw carrière - Praktijk gerichte, persoonlijke verzorging, internationaal

"We voeren concrete projecten met echte partners, zodat studenten robuuste industrie-specifieke projecten kunnen laten zien direct naar de job entry waarbij zij betrokken waren tijdens hun studie. (...) Een perfecte staking in de applicatie! "

Inhoud Sports Management BA *

In Bachelorstudiengang Sports Management * plaats in de eerste drie semesters de basis waarop baseer je toekomstige professionele ontwikkeling - je leert de belangrijkste inhoud van bedrijfskunde, economie en recht. Tegelijkertijd vindt u de technische fundamenten van sportmanagement te verwerven.

Ze leren de verschillende markten, organisaties en structuren van de sport-industrie weet, krijgt een overzicht van de evenementen industrie en leren van de verschillen tussen de prestaties, recreatie, gezondheid en massa-sport. Naast de lecture-bijbehorende case studies in kleine projectgroepen zijn in soft skill seminars als Business Engels, project management en wetenschappelijk werk professioneel kwalificatie vaardigheden.

In het vierde en zesde semester ontwikkel je je professionele expertise op het gebied van bedrijfskunde en het beheer van de sport en zet je individuele focus - in event management of Sports Media. In het buitenland studeren in het vijfde semester krijg je waardevolle interculturele ervaring en je theoretische kennis toe te passen in de praktijk in een eerste stage in binnen- of buitenland.

Een andere stage je ofwel in het buitenland of thuis te voltooien tijdens de overdracht semester. Succesvolle afronding van het proefschrift wordt een bachelor's u klaar bent met je studie uit na de zevende semester van de Bachelor of Arts.

Optioneel Football Focus

Of World Cup of Africa Cup of Nations, Bundesliga of Premier League, DFB of RFEF - het internationale voetbal is een van de grootste arbeidsmarkten in Sports Management *. Daarom is de EBC University biedt u een extra specialisatie in Football Management. De optionele Football Focus biedt studenten de mogelijkheid om speciale kennis op het voetbal te verwerven buiten het reguliere curriculum. Om praktische kennis om te studeren en positioneren zich zo ver vooruit in de competitie voor de toegang tot deze aantrekkelijke arbeidsmarkt te verzamelen.

In een verdere optionele aanbieding hebben ze de kans om praktische vaardigheden relevant als SAP en Data Analysis verwerven met SPSS of te ontwikkelen met de Studium Generale waardevolle kennis en begrip van de globale context.

Leerplan

sport01

Graduatie

Het programma eindigt na accreditatie van de internationaal erkende Bachelor of Arts en 210 studiepunten en stelt u in staat om een ​​masteropleiding te ontvangen.

Vooruitzichten voor Sport Management afgestudeerden

In aanvulling op Europa waarschijnlijk de meest representatieve regio Sport Manager - het voetbal, er zijn net als de fabrikanten en sport sportartikelen kledingmerken en grote zalen, hetzelfde huis naast de muziek ook sportevenementen, die een uitgebreide carrièremogelijkheden te bieden. Mega evenementen zoals wereldkampioenschappen of Olympische genereren van de noodzaak van internationaal opgeleide sport managers. Tegelijkertijd is de recreatieve markt in termen van massa-sport en sportevenementen dynamisch ontwikkeld. Blik in je eigen land de vele bedrijven die sportevenementen of atleten, organisaties die de belangen behartigen van de gehele sport of ook aanwezig overal in het stadsbeeld sportschool ketens, vaak met de mogelijkheid om eigen onafhankelijkheid te sponsoren onthult. Een veilige basis voor een loopbaan op lange termijn vooruitzichten van bedrijven, verenigingen of voor de sprong in zelfstandig ondernemerschap.

Begin je carrière daar als in:

  • Business Development
  • Verkoop
  • marktonderzoek
  • organisatieontwikkeling
  • event management
  • Personeelszaken
  • Product Management
Opleiding te volgen in:
Duits

Zie 4 andere vakken van EBC Hochschule - University of Applied Sciences »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
6 semesters
Voltijd
Prijs
- Prijs varieert lichtjes op campussen
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum