Ba Strafrecht En Criminologie Met Een Jaar In De Beroepspraktijk *

University of Kent, School of Social Policy, Sociology and Social Research

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Strafrecht En Criminologie Met Een Jaar In De Beroepspraktijk *

University of Kent, School of Social Policy, Sociology and Social Research

Strafrecht en Criminologie wordt ingegaan op de belangrijkste elementen van de hedendaagse politiek misdrijf: politie, justitie, straf en preventie. Het programma modules te pakken vele hedendaagse problemen in het strafrecht, waaronder: armoede, haat misdaad, illegaal drugsgebruik, herstelrecht, de opvang van slachtoffers, maatschappelijke veiligheid, huiselijk geweld, politieke reacties op criminaliteit, asociaal gedrag, strafrechtelijk beleid, sociale rechtvaardigheid en mensenrechten.

De mate bevat vier elementen in fase 1: de criminologie en strafrecht; sociaal beleid; sociologie en recht. De Fase 2 en 4 modules bouwen op deze een meer beroepsgerichte aanpak weerspiegelen, met de nadruk op het strafrecht, de gemeenschap veiligheid, jeugdstrafrecht, politie en criminaliteitspreventie, en systemen van straf en sociale controle, aangevuld met opties in de sociale wetenschappen en / of wet. In fase 3, de studenten een jaar doorbrengen in de beroepspraktijk steeds de belangrijkste vaardigheden en kennis.

De cursus loopt op de Medway campus en is onderdeel van de School voor Sociaal Beleid, Sociologie en Sociaal Onderzoek - een van de beste scholen in het land, bemand door zeer gewaardeerde en gerenommeerde onderzoekers in hun interessegebied.

Carrière

Door het bestuderen van Strafrecht en Criminologie je veel van de overdraagbare vaardigheden te verwerven, zoals het vermogen om zelfstandig en in een team werken, het vermogen om te analyseren en interpreteren van complexe informatie, en het vertrouwen om uw argumenten overtuigend en met gevoel te presenteren, die als essentieel worden beschouwd voor een succesvolle afgestudeerde carrière.

Vele loopbaantrajecten zijn open voor u, met inbegrip van de preventie van criminaliteit, de reclassering, de gevangenis dienst, de rechtbanken, de politie, de gemeenschap veiligheid, sociale diensten, en drugs-en alcohol-diensten. Sommige van onze studenten zijn gegaan naar postacademische cursussen aan advocaten geworden. Anderen zijn gegaan in postdoctorale onderzoek of banen met vrijwilligersorganisaties.

Het Jaar in de beroepspraktijk zal u toelaten om de theorie in praktijk te brengen en te netwerken en contacten te ontwikkelen in uw interessegebied. Het wordt algemeen erkend dat de werkgevers zoeken bewijs dat afgestudeerden hebben praktische en relevante werkervaring en dat afgestudeerden profiteren van de mogelijkheid om deze tijd te nemen in hun derde jaar naar echte werkervaring op te doen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 10, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Canterbury, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates