Ba Strafrecht En Criminologie

University of Kent, School of Social Policy, Sociology and Social Research

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Strafrecht En Criminologie

University of Kent, School of Social Policy, Sociology and Social Research

Strafrecht en Criminologie wordt ingegaan op de belangrijkste elementen van de hedendaagse politiek misdrijf: politie, justitie, straf en preventie. Het programma modules te pakken vele hedendaagse problemen in het strafrecht, waaronder: armoede, haat misdaad, illegaal drugsgebruik, herstelrecht, de opvang van slachtoffers, maatschappelijke veiligheid, huiselijk geweld, politieke reacties op criminaliteit, asociaal gedrag, strafrechtelijk beleid, sociale rechtvaardigheid en mensenrechten.

De mate bevat vier elementen in fase 1: de criminologie en strafrecht; sociaal beleid en sociale geschiedenis; sociologie en recht. De Fase 2 en 3 modules bouwen op deze een meer beroepsgerichte aanpak weerspiegelen, met de nadruk op het strafrecht, de gemeenschap veiligheid, jeugdstrafrecht, politie en criminaliteitspreventie, en systemen van straf en sociale controle, aangevuld met opties in de sociale wetenschappen en / of wet.

De cursus loopt op de Medway campus en is onderdeel van de School voor Sociaal Beleid, Sociologie en Sociaal Onderzoek - een van de beste scholen in het land, bemand door hoog gewaardeerd en internationaal erkende onderzoekers.

Aanslag

De meeste modules worden beoordeeld door cursussen (50%) en een schriftelijk tentamen (50%). Sommige modules hebben de vorm van een uitgebreid proefschrift.

onderwijs

Lesmethoden omvatten lezingen en kleine groep seminars van telkens een uur. Gemiddeld heb je vier lezingen en vier seminars per week als je studeert voltijd of twee van elk als je studeert in deeltijd.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 10, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Canterbury, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates