Ba Studio Kunst

Marist College - Italy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Studio Kunst

Marist College - Italy

Studenten in de Marist College Florence Schone Kunsten Bachelor's Degree leren, leven en ervaring beeldende kunst in het hart van Florence, Italië. Als de bakermat van het moderne humanisme, naturalistische kunsten en het wetenschappelijk onderzoek, Florence, Italië was de bakermat van de Renaissance beschaving.

Vandaag Florence, Italië blijft de ideale bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verdienen van een bachelor's degree in Kunst, waardoor studenten de opwindende kans om te tekenen en te schilderen in reactie op de historische en hedendaagse kunst, architectuur en cultuur van Florence, Italië. Terwijl het bijwonen van de universiteit, zal studio wanden worden achtergelaten en undergraduate studenten Beeldende Kunst zal kunst te maken in de steden en landschappen van Florence, Italië zelf. Traditionele en eigentijdse benaderingen van kunst maken zullen worden onderzocht.

Waarom verdienen Een Schone Kunsten Bachelor's Degree in Italië

De undergraduate Fine Arts opleiding aan Marist College stimuleert en ontwikkelt de potentiële individuele creativiteit van de studenten in de universitaire programma, hen niet alleen met de technische vaardigheden, maar ook de conceptuele inzichten die nodig zijn voor de ontwikkeling van artistiek talent. Marist College geeft zijn undergraduate studenten in de BA in Fine Arts graad van de instrumenten die nodig zijn voor het invoeren van de competitieve arbeidsmarkt.

Door diplomastudenten onze Fine Art bachelor hebben de mogelijkheid om mee te werken en te studeren enkele van de grootste artistieke meesters van de Renaissance, zoals Donatello en Michelangelo. Undergraduate Schone Kunsten studenten kunnen tijd besteden aan het bestuderen en leren van traditionele technieken door beeldhouwkunst, fotografie, kunst restauratie en andere beeldende kunst visuele vaardigheden door middel van onderdompeling in de prachtige schoonheden Florence, Italië en de omliggende gebieden.

Samen met de handen op ervaring, Marist College biedt haar BA in Fine Arts studenten met een complete bibliotheek en computerfaciliteiten, een breed scala van student clubs en verenigingen, en de georganiseerde culturele evenementen, excursies en bezoeken ter plaatse. Bovendien, opleiding de Marist College Bachelor in Fine Arts biedt ongeëvenaarde toegang tot musea, festivals, en kunstenaars waardoor studenten de kans om de rijkste art omgeving verkennen in Europa tijdens het bijwonen van de universiteit.

De BA in Fine Arts met een concentratie in Studio Art is een vierjarig programma ontworpen om een ​​brede opleiding in de beeldende kunst te combineren met een traditionele liberal arts onderwijs. Na foundation training, elke undergraduate student specialiseert zich in een van de verschillende tracks: digitale media, tekening, grafisch ontwerp, schilderen, fotografie, grafiek, beeldhouwen, of restauratie.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
20,960 USD
Locations
Italiƫ - Florence
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2018
Italiƫ - Florence
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
collegegeld en vergoedingen