Ba tesol

Siam Technology College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba tesol

Siam Technology College

BA Tesol

  • In de BA TESOL Program, ontvangt u een internationaal erkend BA in TESOL + Diploma in taalverwerving, fonologie, morfologie en syntaxis en TESOL Methodologie verdienen
  • Studeren en wonen in het prachtige en majestueuze, Thailand
  • Met een mogelijke 1 jaar visum wanneer u zich inschrijft voor een volledig jaar van de klassen
  • Niet-terugbetaalbare inschrijfgeld van 5.000 baht per jaar
  • 5000 baht jaarlijkse administratiekosten in rekening gebracht op het moment dat je in eerste instantie geregistreerd
  • Betaal slechts een zeer betaalbare vergoeding
  • Prijzen: 1000 baht per credit (120 studiepunten)

Geen diploma? U bent niet alleen. We hebben gehad meer dan 250 leerkrachten toetreden tot de BA TESOL Program in de afgelopen drie jaar, als gevolg van de scholen verwacht voortdurend leerkrachten om meer kwalificaties. Werk, verdienen en zelfs een mate van Siam Technology College, volledig geaccrediteerd door het Thaise ministerie van Onderwijs. Meld je nu aan en beter uw leven voor de toekomst door het verdienen van een BA in TESOL door middel van Siam Technology College.

Cursussen beschikbaar

Fall Semester: augustus.-december. Teaching Reading Information Techonology in het digitale tijdperk Inleiding tot de taal- Engels II (APA) Engels Grammar Classroom management Onderwijs luisteren en spreken Engels Taal Vakdidactiek Stage Onderwijs Schrijven Wil je leren in Thailand, maar geen diploma? Maak gebruik van onze gratis Job Referral Bijstand en verdienen als je leert. We hebben connecties met vele scholen op zoek naar goede leraren, met of zonder diploma. De meeste native-sprekende buitenlandse docenten in Thailand verdienen tussen 35.000 en 50.000 baht per maand. Houd er rekening mee dat, hoewel duizenden leraren momenteel leraar Engels in Thailand zonder diploma, is het technisch gezien illegaal is om Engels te leren, zonder een niet-B visum en een werkvergunning.

Al het onderwijs in Thailand, zonder een diploma? Blijf werken (en verdienen)! U moet slechts 30 weken les bij te wonen over een periode van drie jaar om je diploma te voltooien, al tijdens de traditionele schoolvakanties. En, met een ED visum, u al die tijd en geld die eerder besteed aan visa runs op te slaan.

BA Tesol

Vergoedingen:

De totale kosten van het programma is 1.000 baht per krediet, of 120.000 baht, over drie jaar. Er is ook een niet-terugbetaalbare 5000 baht inschrijfgeld.

  • Niet-terugbetaalbare inschrijfgeld van 5.000 baht
  • 5000 baht jaarlijkse administratiekosten in rekening gebracht op het moment dat je in eerste instantie geregistreerd

Zal deze mate internationaal worden aanvaard? Ja, Siam Technology College, een universiteit geaccrediteerd door het Thaise ministerie van Onderwijs en de Raad voor Hoger Onderwijs is op de UNESCO-lijst van internationale universiteiten en daarom wereldwijd geaccepteerd als een legitieme graad.

UNESCO Portal aan erkende instellingen voor hoger onderwijs

http://www.unesco.org/new/en/education/resources/unesco-portal-to-recognized-higher-education-institutions

Heb ik geen vakantie tijd te krijgen? Zoals hierboven genoemd, zullen we lessen voor 14 weken per jaar. Als u de mate te voltooien in 3 jaar moet je 10 weken les per jaar en de andere cursussen vermeld bij te wonen. Maar de data van de aanwezigheid van zijn heel flexibel. U kunt ervoor kiezen om te studeren voor meer dan drie jaar dit is aan jou.

Siam Technology College is trots om een ​​echte wereldwijde gemeenschap hebben hier op onze campus. Onze Internationale Programma studenten momenteel vertegenwoordigen 25 verschillende nationaliteiten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
3,367 USD
Geschatte waarde in dollars. Er is ook een niet-terugbetaalbare 5000 baht inschrijfgeld
Information
Deadline
Contact school
Locations
Thailand - Bangkok
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Juni 2019
Thailand - Bangkok
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Videos

Teach English Overseas get your BA TESOL in Thailand