Ba Textiel

Cardiff Metropolitan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Textiel

Cardiff Metropolitan University

Textiel design gaat over de ontwikkeling van alle soorten van textiel voor gebruik in een breed scala van manieren, van textiel voor mode tot interieur en van decoratieve producten aan papieren producten, zoals wenskaarten, cadeau-wrap en wallpapers. Ongeacht het medium, zal een textiel ontwerper een creatieve visie en het commerciële bewustzijn om te zetten in een afgewerkt product, te beginnen met een concept en evolueren door middel van creatieve experimenten hebben. Het curriculum is ontworpen voor u om een ​​zelfverzekerde inzicht en intellectuele bewustzijn van de natuur, van textiel, een praktische kennis van de gekozen technische vaardigheden in print te krijgen, steek en borduurwerk, en de mogelijkheid om deel te nemen met de hedendaagse ontwerppraktijk.

Met kernvakken van tekenen, kleuren workshops, traditionele studio ontwerp technieken en high-end CAD / CAM technieken, begrijpen materialen en digitale media zal de basis leggen voor specialisaties in zowel hand-gebaseerde en digitale toepassingen. Toegevoegd aan deze, zal een integraal onderdeel van uw ervaring te verkrijgen commerciële en industriële bewustzijn, evenals een goed begrip van de zakelijke praktijk. U leert over het voorspellen van trends en, uit deze, vorm je eigen praktijk, zodat u op voorhand van trends, in plaats van simpelweg te reageren op hen. Onze nadruk ligt op het ontwikkelen van uw individuele en creatieve flair samen met een werkende begrip van de commerciële en professionele textiel industrie.

Als onderdeel van dit proces, zal u de gelegenheid elkaar te ontmoeten en te leren van ontwerpers, makers en externe consultants die een bijdrage leveren aan de cursus, en die de diversiteit van de professionele wegen voor u open te vertegenwoordigen. Het verkennen van deze ligt in het hart van enkele van de belangrijkste kenmerken van de cursus, net als zijn mogelijkheden voor openbare tentoonstellingen en internationalisme, en de blootstelling aan de internationale handel en ambachtelijke beurzen. De structuur van de cursus kunt u een sterke ervaring in het bedrijfsleven te verzamelen, ondernemen een stage binnen de industrie, het verrichten van onderzoek met een van onze professoren en onderzoekers, of reizen naar textiele vormgeving studeren in landen waar de tradities zijn zeer verschillend. In het derde jaar, kan textiel studenten ervoor kiezen om een ​​business plan of een proefschrift te ondernemen, het voorbereiden van de weg voor je carrière op het afstuderen. De keuze is aan jou, en het is er om te helpen realiseren van uw ambities - of dat nu aan je persoonlijke ontwikkeling verder door verdere studie, bouwen een publiek voor je werk, deelnemen aan een agentschap of bouwen van het begin van uw klantenlijst.

Cursus Inhoud

De focus van de opleiding is niet alleen om je te ontwikkelen als student en kritische denker, maar om je groei te inspireren tot een bekwaam en intellectuele ontwerper. Deze kenmerken, die van elkaar afhankelijk zijn, gecombineerd met praktische ervaring en inzicht in de textiel-industrie, zal het begin van je carrière te vormen, en sta je in de sterkst mogelijke positie om dit te dragen. De textiel-programma wordt gegeven door een toegewijd team van academici en werken ontwerpers en kunstenaars; belangen van het personeel en de onderzoeksgebieden variëren van digitale imaging en printen technologie om traditionele tribale weeftechnieken, van de Britse mode van de jaren 1970 tot keramiek tafelblad, en van natuurlijke plantaardige geverfd textiel aan duurzaamheid en de toekomstige materialen.

Leren en Onderwijzen

Vanaf het begin, zal je hands-on ervaring in praktische studio-sessies en workshops krijgen - het ontwikkelen van de kern van uw materiaal vaardigheden. Lezingen, geleid door leden van de wetenschappelijke staf, zal je theoretische kennis van uw vakgebied te verbreden, terwijl de kleinere, gerichte seminars zijn bedoeld als leidraad voor het voldoen aan meer individuele intellectuele en praktische eisen.

Aanslag

Tijdens de hele duur van je studie, zal u worden beoordeeld op drie belangrijke criteria die ten grondslag liggen aan alle disciplines wordt onderwezen op CSAD: Skills De praktische, technische en conceptuele vaardigheden die je verwerft tijdens je cursus. Context Uw begrip en kennis van de bredere intellectuele context waarbinnen je discipline en werk ligt. Dit omvat historische, theoretische en sociale kwesties en zal vaak worden verkend in geschreven of theoretische activiteiten, die bekend staat als uw Constellation modules. Ideeën Uw begrip van de intellectuele en creatieve ideeën van binnen en buiten uw vakgebied; plus je vermogen om nieuwe concepten te verwerven en het vormen van nieuwe ideeën. Ideeën worden verkend in uw Constellation opdrachten, maar ook als duidelijk in uw praktische vooruitgang.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,700 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Cardiff, Wales
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
internationale studenten; 9.000 GBP - Home / EU (full-time)