Ba toerisme & event management

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De toeristische sector is de wereld in de groei en ook gebeurtenissen hebben zich gevestigd als ervaringsgerichte event concept in de cultuur, sport, toerisme en het bedrijfsleven. De instrumenten zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne marketing communicatie. De bacheloropleiding "Toerisme & Event Management" grijpt de impulsen en de kansen die voortvloeien uit de interactie van deze twee groeimarkten, en biedt studenten met EBC Hochschule een evenwichtige en volwassen curriculum van beide disciplines. De inhoud van de cursus is afgestemd op de huidige eisen en de functieprofielen van het toerisme & event industrie, zoals die door de Federatie van Direct Business Communications (FAMAB / FME) en de Duitse Vereniging voor Toerisme Studies (DGT) is opgesteld voor de training.

De programma-inhoud »Toerisme & Event Management"

In aanvulling op de undergraduate bedrijfskundige opleidingen dat de opleiding "Toerisme & Event Management" biedt, is het toerisme en event management programma uitgebreid met brede onderwerpen uit het toerisme en de evenementenbranche. Lezingen, onder meer, "International Tourism Geografie", "mega-evenementen in de toerisme- en event marketing," of "Case Study: ervaringsgerichte thema werelden", evenals het toerisme en event consultancy projecten, een integraal onderdeel van de derde en vierde Semester zijn, bereiden studenten van EBC Hochschule vanaf het begin vooraan op leidende managementfuncties in het toerisme en de evenementenbranche.

Deze internationale Tourismusmanagement- en Event Management cursus wordt begeleid door twee taalcursussen al in de eerste week - en dat is de één Engels en de andere door u gekozen tweede taal (Frans, Spaans of Chinees). Om onze studenten op te bouwen in een zeer goede kennis van vreemde talen die ze nodig hebben voor de stage en studie in het buitenland.

Praktijkgerichte en internationaal management studies

zijn geïntegreerd in het evenement en het toerisme management studies na. 2 en vierde Semester een nationale en internationale stages, waarin studenten van EBC Hochschule hun professionele belangen kunnen toepassen in verschillende bedrijven en afdelingen voordat ze hun belangrijkste onderwerp in de studie te kiezen. Dit vergemakkelijkt de besluitvorming voor een specialisatie en brengt waardevolle ervaring met hen, hen voor te bereiden voor de komende carrière. In de studie cursus "Tourism & Event Management" aan hotelketens, evenementenbureaus, bedrijven bieden (afdeling Communicatie), luchtvaartmaatschappijen, cruise bedrijven als politieke en culturele instellingen en verenigingen die als stage partner.

In de daarop volgende studie in het buitenland niet alleen de kennis van vreemde talen van de intensieve taaltraining EBC worden versterkt, maar onze studenten verwerven van interculturele vaardigheden, leren het land en de cultuur te leren kennen en waardevolle contacten. De meest populaire partneruniversiteiten van het toerisme en event-studie zijn de James Cook Universiteit in Townsville / Cairns, European Business School in Dublin, Prins van Songkla University in Thailand en het ESC La Rochelle in Frankrijk. Kortom, maar onze EBC studenten kunnen kiezen uit meer dan 50 partneruniversiteiten.

Specialisaties in het toerisme en event management

Terug uit het buitenland, de 6e semester aandelen naast gemeenschappelijke gebeurtenissen in de twee specialisaties in Tourism Management en Event Management:

 • Geavanceerde Tourism Management
  (Carrier management, E-Commerce in toerisme, Ruimtelijke Ordening in het toerisme)
 • Geavanceerde Event Management
  (Culturele bij sociale evenementen, Fair Trade, Exhibition and Congress Management Branded Environments)

Leerplan

tourism01

Graduatie

Na succesvolle afronding van de drie jaar durende studie EBC afstuderen voor een Bachelor of Arts (BA) plaatsvindt.

perspectieven

Met de BA in Tourism & Event Management jobs bij verschillende bedrijven, instellingen, organisaties en instellingen te bestuderen kan worden gevonden. De gebieden omvatten:

 • touroperators
 • Luchtvaartmaatschappijen, luchthavens
 • cruise bedrijven
 • Hotels, Holiday Clubs
 • Toeristenorganisaties in bestemmingen
 • Verenigingen in het toerisme
 • Tentoonstelling en congrescentra, tentoonstelling organisaties
 • evenementenbureaus
 • Marketing, communicatie, events afdelingen in
 • vennootschap
 • PR-bureaus
 • sponsoring agentschappen
 • inkomende agentschappen
 • culturele instellingen
 • politieke instellingen
 • sociale instellingen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Become a management professional with an international perspective – a truly global citizen. EBC University of Applied Sciences is a German globally connected multi-campus business school with a stron ... Lees meer

Become a management professional with an international perspective – a truly global citizen. EBC University of Applied Sciences is a German globally connected multi-campus business school with a strong focus on practical application and implementation. The core of our institutional philosophy is to put the student in the centre of all our actions. We are highly invested in our students and alumni. Lees Minder
Hamburg , Berlijn , Düsseldorf + 2 Meer Minder