Ba Video-ontwerp En Filmmaking

IED – Istituto Europeo di Design Rome

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Video-ontwerp En Filmmaking

IED – Istituto Europeo di Design Rome

A Filmmaker creëert en produceert audiovisueel werk in de wereld van verhalen en film met behulp van een steeds meer geïntegreerde mix van taal en communicatie in regisseren films, in het overbrengen van betekenis en in de technische en productie-oplossingen toegepast. Het werk van een filmmaker integreert het werk van een ontwerper met het werk betrokken bij film- en tv-verhalen, documentaires, videokunst en commercials voor entertainment, informatie en communicatie.

Job pospects: het maken van films voor bioscoop en televisie; het creëren van documentaires en rapportages; het creëren van grafische formaten voor tv-programma's, het maken van tv-commercials en institutionele films voor publieke organisaties of particuliere ondernemingen; regisseren bedrijfsevenementen en congressen; produceert films voor concept art, VJ'EN en interactieve installaties; het creëren van tv en video-formaten voor nieuwe media promotiecampagnes; regisseren en het creëren van videoclips en visuele inhoud voor kunst (museum rondleidingen en tentoonstellingen) en voor entertainment (theater, muziek en modeshows).

De cursus is erkend door de Italiaanse Ministerie van Onderwijs en Onderzoek (MIUR) als een academisch diploma niveau I (180CF)

Het eerste jaar Van de drie jaar Video Design cursus in Filmmaking is gewijd aan het verwerven van de voorlopige tools voor filmconcepten, planning en productie. De productieketen wordt geanalyseerd door middel van het bestuderen van het werk van de hoogste internationale normen. Culturele en technische onderwerpen lopen naast elkaar, zodat de student aan de solide basis die nodig is om de complexiteit van de filmproductie te pakken onmiddellijk te verwerven. Praktisch leren en workshops spelen een belangrijke rol met als doel het produceren van een documentaire gemaakt door de studenten. Het doel is om een ​​goede esthetische gevoeligheid en een grondige kennis van traditionele middelen van communicatie en nieuwe digitale filmformaten bereiken.

Het tweede jaar Omvat begeleid projectwerk. De verschillende cursussen bieden de student met concrete ervaring gericht op het produceren van projecten en werkstukken. Studenten krijgen een grondige technische kennis van communiceren door middel van film en het verbeteren van hun kennis van de gebruikte software voor videobewerking en compositing, graphics en visuele effecten, interactiviteit en het beheer van multimedia-inhoud. Culturele onderwerpen bestrijken een scala van aspecten van de video van regisseren en scenarioschrijven aan technische kennis en productie voor entertainment (zoals series en nieuwe media), informatie, commercials en videokunst. Het jaar wordt afgesloten met het maken van een korte fictiefilm.

Het derde jaar Consolideert de verschillende gebieden van artistieke en fictieve filmproductie door middel van fotografische richting, directeurs acteurs, set management, set design en costume, planning en afsluiting van projecten in formaten ondersteund door nieuwe digitale media en de ontwikkeling van lineaire en niet-lineaire verhalen. Studenten moeten leren om hun eigen ideeën te ontwikkelen met het oog op productie-eisen (hoge en lage begroting) en zal ook de studie van de technieken en de basisprincipes van de financiering voor onafhankelijke filmmakers. Aan het einde van de cursus zullen de studenten een film maken voor een serie (pilot voor een web-serie), voorafgaand aan hun afstudeerproject.

De cursus is erkend door MIUR als een niveau één Academic Diploma (BA).

Deze school biedt programma's in:
  • Italiaans


Laatst bijgewerkt op August 30, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
16,000 EUR
Locations
Italiƫ - Rome
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Rome
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan