Ba wet met Duitse en Duitse wetgeving / Franse en Franse wetgeving / Spaanse en Spaanse wetgeving

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba wet met Duitse en Duitse wetgeving / Franse en Franse wetgeving / Spaanse en Spaanse wetgeving

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Overzicht

Deze vierjarige cursussen worden aangeboden door de School of Law in samenwerking met het Departement van Moderne Talen en Culturen.

Ze voorzien u van een juridische kwalificatie op basis van de Engelse wetgeving, evenals een waardering van de wet van het door u gekozen land. Je zult ook geavanceerde taalvaardigheden en cultureel bewustzijn ontwikkelen.

Kandidaten moeten een A-niveau Frans, Duits of Spaans hebben gestudeerd (afhankelijk van hun gekozen cursus) en er is een verplicht derde jaar in het buitenland in Frankrijk, Duitsland of Spanje.

Jaar een

In het eerste jaar zul je kernmodules volgen in het contractenrecht, het publiekrecht en het rechtsbeginsel en kerntalen en een inleidende module voor de studie van de door jou gekozen taal.

Jaar twee

In het tweede jaar vindt u meer core modules te nemen aan Strafrecht, Grondslag van Tort en de Wet van het Land en de kern taalmodules. Daarnaast zal je burgerlijk recht te nemen: A Comparative Introduction. Dit is ontworpen om ervoor te zorgen dat u het derde jaar in het buitenland kunt doorbrengen - niet alleen uitgerust met de vereiste taalvaardigheden, maar ook met een juridische basis die uw leermogelijkheden in het gastland verruimt. Dit weerspiegelt de geïntegreerde structuur van deze graad.

Jaar drie

In jaar drie wordt je geacht te studeren aan een van onze partneruniversiteiten in Frankrijk, Duitsland of Spanje.

Jaar vier

In het vierde jaar vindt u het laatste core modules in de wet van Trusts en (momenteel) het recht van de Europese Unie en de kern en optionele taalmodules nemen.

Ondersteuning

De school juridische vaardigheden adviseur helpt wet studenten met hun juridische vaardigheden. Het doel is om ervoor te zorgen dat elke student, ongeacht achtergrond of het vermogen, heeft iemand die ze kunnen benaderen om hun juridische studievaardigheden te bespreken.

Wij bieden ook een Skillegal programma. Dit is een reeks optionele workshops over vaardigheden zoals presentatie, communicatie en onderhandeling, door een reeks advocatenkantoren en kamers van Londen en de regio's geleverd.

De Universiteitsbibliotheek herbergt een rechtscollectie van ongeveer 60.000 boeken, reeksen rapporten, tijdschriften en uitgebreide elektronische bronnen. Er is ook een speciale rechtsbibliothecaris.

Belangrijkste feiten

 • De School of Law wordt consequent gerangschikt als een van 's werelds topwetenscholen, plaatst de 6e plaats in The Times en Sunday Times Good University Guide 2018 en staat in de wereldwijde top 100 in de QS World University Rankings op onderwerp 2017.
 • Deze cursus wordt erkend door de Joint Academic Stage Board van de Solicitors Regulation Authority en Bar Standards Board als een kwalificerende licentiaatswet waardoor vrijstelling van het gehele Common Professional Exam (CPE) / Graduate Diploma in Law (GDL) van de Law Society en de bar.
 • Wij zijn een van de 18 instellingen in het VK die geselecteerd zijn om deel te nemen aan het Q-Step-programma, als erkenning voor onze inzet om de kwantitatieve expertise van studenten te ontwikkelen.
 • De School of Law is de thuisbasis van een aantal studentenverenigingen, die een breed scala aan activiteiten coördineren, waaronder carrières en sportevenementen, vrijwilligersmogelijkheden, actieve competities en lokale en internationale reizen.

Toelatingseisen

A-niveaus: AAA inclusief gekozen taal en exclusief algemene studies en kritisch denken.

Alle A level vakken in de kunsten, letteren, wetenschappen en sociale wetenschappen worden beschouwd als aanvaardbaar (met uitzondering van de algemene studies en kritisch denken). Echter, offertes normaliter niet gemaakt om studenten te presenteren meer dan een niet-traditionele of praktische onderwerp (zoals kunst, kunst en design, computer en informatietechnologie, dans, drama en theater studies, graphics, media en communicatie studies, en sport en lichamelijke opvoeding studies). Een hogere score in de LNAT onderzoek kan worden verlangd van deze kandidaten presenteren niet-traditionele vakken.

De wet National Aptitude Test (LNAT)

Alle aanvragers, inclusief volwassen en buitenlandse aanvragers, moeten het Law National Aptitude Test (LNAT) -examen doen als u 2018 aanvraagt ​​(of uitgestelde toegang tot 2019) voor een bachelordiploma aan de universiteit van Nottingham.

Eisen Engels taal

IELTS: 7,0 (niet minder dan 7,0 in elk element).

Als u extra ondersteuning nodig hebt om uw taalvaardigheid op het vereiste niveau te brengen, kunt u een pre-sessiecursus bijwonen in het Center for English Language Education, dat is geaccrediteerd door de British Council voor het lesgeven van Engels in het VK. Succesvolle studenten kan evolueren op hun gekozen opleiding zonder rekening IELTS opnieuw.

Modules

Module één

Kern

 • Wet van Contract A
 • Verbintenissenrecht B
 • Public Law A
 • Public Law B
 • Understanding Law

Plus relevante taalmodules.

Jaar twee modules

Kern

 • Burgerlijk recht: A Comparative Introduction
 • Strafrecht
 • Grondslagen van Tort A
 • Grondslagen van Tort B
 • Wet van het Land

Plus relevante taalmodules.

Jaar drie modules

Dit jaar wordt in het buitenland doorgebracht aan een van onze partneruniversiteiten in Frankrijk, Duitsland of Spanje.

Jaar vier modules

Kern

 • Recht van de Europese Unie
 • Wet van Trusts

Plus relevante taalmodules.

De modules die wij aanbieden zijn geïnspireerd door het onderzoek belangen van onze medewerkers en als gevolg daarvan kan veranderen omwille van bijvoorbeeld ontwikkelingen in het onderzoek of de wetgeving verandert. De bovenstaande lijst is een voorbeeld van typische modules die wij aanbieden, niet een definitieve lijst.

Jaar in het buitenland

Aangeboden in samenwerking met de afdeling Moderne Talen en Culturen, deze cursus is voorzien van een jaar in het buitenland. Je zal je derde jaar rechten studeren aan een universiteit in Frankrijk, Duitsland of Spanje (het lesgeven is in de relevante taal).

Het jaar in het buitenland is een essentieel onderdeel van deze cursus moet het mogelijk worden om de studie van het recht te ervaren in uw gekozen taal in een cultuur waar het native wordt gesproken, maar ook u te voorzien van de mogelijkheid om je horizon te verbreden en uw inzetbaarheid te vergroten.

Carrière

Deze graad zal u voorzien van een grondige kennis van Engelse wetgeving en een appreciatie van de wet van het door u gekozen land bevorderen. Je zult ook geavanceerde taalvaardigheden en cultureel bewustzijn ontwikkelen.

Een groot deel van onze afgestudeerden gaan om juridische opleiding aan die van een advocaat (Legal Practice Course) of advocaat (Bar Professional Training Course) relevant te voltooien.

Degenen die een loopbaan buiten de wet te gebruiken hun diploma om de toegang tot een breed scala van beroepen en organisaties zoals adviesbureaus, zakelijke adviesdiensten, marketing, ambtenarij, public relations, accountancy en campagne te krijgen.

De erkenning van beroepskwalificaties

Deze cursus is erkend door de Joint Academic Stage Board van de raad Autoriteit en Bar Standards Solicitors verordening.

Gemiddelde startsalaris en loopbaanontwikkeling

93,6% van de niet-afgestudeerden van de School of Law die beschikbaar was voor werk had binnen zes maanden na afstuderen werk gevonden of verder gestudeerd. Het gemiddelde beginsalaris was £ 22.509, waarbij het hoogste £ 40.000 was. *

94,2% van de niet-afgestudeerden van de School of Cultures, Languages ​​and Area Studies die beschikbaar waren voor werk had binnen zes maanden na afstuderen werk gevonden of verder gestudeerd. Het gemiddelde beginsalaris was £ 21.336, met als hoogste £ 31.000. *

The School of Law staat op de vijfde plaats in het Verenigd Koninkrijk voor het stimuleren van afgestudeerde salarissen, met afgestudeerden die gemiddeld £ 4.844 meer verdienen dan vijf jaar na hun afstuderen wordt verwacht. **

* Bekende bestemmingen van voltijds thuisonderwijzers 2015/16. Salarissen worden berekend op basis van de mediaan van die in voltijdse werk in het Verenigd Koninkrijk.

** The Economist Britse universiteitsranking, 2017.

Werken bij ondersteuning en advies

Studeren voor een diploma aan de Universiteit van Nottingham geeft je het soort vaardigheden en ervaringen die van onschatbare waarde zullen blijken in elke loopbaan, welke richting je ook kiest.

Gedurende uw tijd met ons, kunnen onze carrières en Employability Dienst samen met u om uw inzetbaarheid vaardigheden nog verder te verbeteren; assisteren bij baan of opleiding applicaties, op zoek naar geschikte stageplaatsen en het hosten van evenementen om u dichter bij een breed scala van potentiële werkgevers te brengen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op December 31, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
£ 9,250 (VK / EU) - £ 16,350 (internationaal)
Locations
Verenigd Koninkrijk - Nottingham, Engeland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates