Ba Zuid-Aziatische Studies Bengali Weg

SOAS University of London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Zuid-Aziatische Studies Bengali Weg

SOAS University of London

BA Zuid-Aziatische Studies Bengaalse Pathway

Toelatingseisen

 • BTEC: DDM
 • Toegang tot HE: Minimaal 30 Level 3 Credits bij Distinction
 • Schotse Hoogers: AAABB
 • Schotse Advanced Highers: AAB
 • Ierse LC: 340 punten van 5 vakken van hoger niveau op graad C1 of hoger
 • Geavanceerde Plaatsing: 4 4 5 (Twee semesters - UCAS Groep A) plus US HSGD met GPA 3.0
 • Euro Bacc: 80%
 • Franse Bacc: 14/20
 • Duitse Abitur: 2.0
 • Italië DES: 80/100
 • Oostenrijk Mat: 2.0
 • Poolse Mat: Over het algemeen 75% inclusief 3 uitgebreide vakken

Mode van bijwoning: Voltijds

Deze pagina beschrijft en schetst de Bengale taalbaan door de BA Zuid-Aziatische Studies (4 jaar) en BA Zuid-Aziatische Studies en ... (4 jaar) graden.

Bengali is niet alleen de officiële taal van Bangladesh, maar is ook een van de belangrijkste talen van India, voornamelijk gesproken in de stand van Bengalen, maar ook als een belangrijke minderheidstaal in het Verenigd Koninkrijk.

De Bengali route is bedoeld om studenten een hoog niveau van bekwaamheid te geven in het spreken, begrijpen, lezen en schrijven Bengali, en een goede kennis van de culturele context. Het is geschikt voor studenten met verschillende mate van kennis van Bengalen en stelt studenten in staat om de graad te volgen zonder kennis van Bengalen, met GCSE-niveau kennis of met A-niveau kennis. Aan het einde van de opleiding hebben alle studenten echter een vergelijkbare opleiding gehad. Hoewel op het niveau van beginners 'aanvaarden wij geen voorkennis van Bengali of haar script, hebben we de voorkeur kandidaten om een ​​aantal record van succesvol leren van talen, bijvoorbeeld een A-niveau kwalificatie in een Europese taal.

Studenten moeten elk jaar een waarde hebben van 120 studiepunten van hun diploma. Als een student 120 credits in een Pathway Language slaat, dan wordt de taal genoemd in de diploma titel, dwz BA Zuid-Aziatische Studies (Bengalen). Tekst, Gerichte lezingen en literatuurmodules, en een zelfstandig studieproject waarin de taal voor een groot deel wordt gebruikt, telen als taalmodules.

Studenten moeten dit eindigen met hun bacheloropleider aan het eind van het jaar 1 of het begin van het jaar 2. Het specialisme wordt alleen toegevoegd bij de onderschrijdingsfase, wanneer de diploma is afgerond en niet bij inschrijving of inschrijving verschijnt. Als zodanig dienen de studenten te verwijzen naar de BA Zuid-Aziatische Studies (4 jaar) volledige en halfgraad pagina's voor volledige en definitieve schetsen, structuren en lijsten van beschikbare modules.

Structuur

Voor volledige details van de module lijsten (lijsten A, B of C, zoals aangeduid hieronder) zie de lijst onder "" op de BA Zuid-Aziatische Studies (4 jaar) of BA Zuid-Aziatische Studies en ... (4 jaar) programma's, voor zover van toepassing.

Niet alle modules kunnen elk jaar lopen; studenten moeten advies van hun undergraduate tutor zoeken voordat u zich aanmeldt voor de modules.

Deze structuur geeft de verwachte progressie aan voor een student die hun programma van Bengaalse taalstudie begint zonder voorafgaande kennis van de taal (ab initio). Studenten die met enige voorafgaande kennis van Bengalen aankomen, volgen een gewijzigde structuur, die individueel wordt uitgewerkt.

Studenten mogen in een bepaald jaar niet meer dan één taalmodule op het basisniveau gebruiken. Het doorgeven van de intermediaire taalmodule (of gelijkwaardig) in Bengaalse is een voorwaarde voor toelating tot het jaar in het buitenland.

Jaar 1

Core Modules

 • Bengale taal 1 155900491 (30 studiepunten) Volledig jaar
 • Zuid-Aziatische cultuur 155900812 (30 studiepunten) Volledig jaar

Voor BA Zuid-Aziatische Studies (4 jaar):

 • Een inleidende module (of half modules ter waarde van 30 studiepunten) uit Lijst B of een verdere 30 studiepunten uit Lijst A. - EN een andere inleidende module (of half modules ter waarde van 30 studiepunten) uit Lijst B OF een goedgekeurde module in een andere afdeling ("open optie")

Voor BA Zuid-Aziatische Studies en ... (4 jaar):

60 studiepunten in het andere vak.

Jaar 2

Core Modules

 • Bengale taal 2 155900492 (30 studiepunten) Volledig jaar

Verplichte modules

Voor BA Zuid-Aziatische Studies (4 jaar):

- nog 30 studiepunten uit lijst A of lijst C - en nog eens 30 studiepunten uit lijst C of een goedgekeurde module in een andere afdeling ("open optie")

Voor BA Zuid-Aziatische Studies en ... (4 jaar):

60 studiepunten in het andere vak.

Jaar 3

Studenten zullen het hele academisch jaar door te brengen in Bangladesh of Bengalen, waar ze worden verwacht dat zij een intensieve taalcursus op een aangewezen instelling bij te wonen en zijn verplicht om de lokale examens af te leggen.

Jaar 4

Core Modules

Verplichte modules

Voor BA Zuid-Aziatische Studies (4 jaar):

- 30 studiepunten in een taalmodule uit lijst A op intermediair of geavanceerd niveau OF 30 studiepunten uit lijst C of een goedgekeurde module in een andere afdeling (open optie); EN

 • Onafhankelijk Studieproject in Zuid-Aziatische Studies 155900955 (30 studiepunten) Volledig Jaar

Jaar in het buitenland

Studenten zullen het hele academisch jaar doorbrengen in Bangladesh, waar ze worden verwacht dat zij een intensieve taalmodule bij een aangewezen instelling bij te wonen en zijn verplicht om de lokale examens af te leggen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 24, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates