Ba Zuid-Aziatische Studies Sanskrit Pad

SOAS University of London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Zuid-Aziatische Studies Sanskrit Pad

SOAS University of London

BA Zuid-Aziatische Studies Sanskriet Pathway

Toelatingseisen

 • BTEC: DDM
 • Toegang tot HE: Minimaal 30 Level 3 Credits bij Distinction
 • Schotse Hoogers: AAABB
 • Schotse Advanced Highers: AAB
 • Ierse LC: 340 punten van 5 vakken van hoger niveau op graad C1 of hoger
 • Geavanceerde Plaatsing: 4 4 5 (Twee semesters - UCAS Groep A) plus US HSGD met GPA 3.0
 • Euro Bacc: 80%
 • Franse Bacc: 14/20
 • Duitse Abitur: 2.0
 • Italië DES: 80/100
 • Oostenrijk Mat: 2.0
 • Poolse Mat: Over het algemeen 75% inclusief 3 uitgebreide vakken

Mode van bijwoning: Voltijds

Sanskrit heeft gefunctioneerd voor meer dan tweeduizend jaar als de basisuitvoering van de klassieke Indiase literatuur. Het is de sleutel tot een eerste hand kennis van het brede terrein van de klassieke Hindoe-religie en filosofie, die de taal van de Veda's en Upanishads, de grote epos van de Ramayana en de Mahabharata en de teksten van Vedanta en Yoga.

Het is ook een belangrijke taal voor de studie van het boeddhisme, Indo-Europees vergelijkend filologie en de verworvenheden van de klassieke beschaving van India in ruimere gebieden als esthetische theorie, linguïstiek, rechten en politieke theorie, geneeskunde, wiskunde en astronomie.

Het Sanskriet route is bedoeld om studenten een hoog niveau van bekwaamheid te geven in het lezen en begrijpen van een breed scala van teksten in het Sanskriet, en een goede kennis van hun culturele context. We hebben ook de leerlingen aanmoedigen om te leren Pali en Prakrit. Het pad neemt geen voorkennis van het Sanskriet of het script, hoewel we de voorkeur aan kandidaten om een ​​aantal record van succesvolle leren van talen, bijvoorbeeld een A-niveau kwalificatie in een Europese taal. Studenten met voorkennis van het Sanskriet zal worden ondergebracht in een hoger niveau module.

Studenten moeten elk jaar 120 studiepunten in hun diploma behalen. Als een student 120 studiepunten in een Pathway Language doorstuurt, dan wordt de taal genoemd in de diploma titel, dat wil zeggen BA South Asian Studies (Sanskrit). Tekst, Gerichte lezingen en literatuurmodules, en een zelfstandig studieproject waarin de taal voor een groot deel wordt gebruikt, telen als taalmodules.

Studenten moeten dit eindigen met hun bacheloropleider aan het eind van het jaar 1 of het begin van het jaar 2. Het specialisme wordt alleen toegevoegd bij de onderschrijdingsfase, wanneer de diploma is afgerond en niet bij inschrijving of inschrijving verschijnt. Als zodanig dienen de studenten te verwijzen naar de BA Zuid-Aziatische Studies (4 jaar) volledige en halfgraad pagina's voor volledige en definitieve schetsen, structuren en lijsten van beschikbare modules.

Structuur

Jaar 1

Core Modules

 • Sanskriet Taal 1 155901303 (30 studiepunten) Volledig jaar
 • Zuid-Aziatische cultuur 155900812 (30 studiepunten) Volledig jaar

BA Zuid-Aziatische Studies (4 jaar):

- een inleidende module (of half modules ter waarde van 30 studiepunten) uit lijst B of een verdere inleidende module uit lijst A - en een andere inleidende module (of half modules ter waarde van 30 studiepunten) uit lijst B of een goedgekeurde module in een andere afdeling ("open optie")

BA Zuid-Aziatische Studies en ... (4 jaar):

60 studiepunten in het andere vak.

Jaar 2

Core Modules

 • Sanskrit Taal 2 155901304 (30 studiepunten) Volledig Jaar

Verplichte modules

- een goedgekeurde module in Sanskriet of Prakrit

BA Zuid-Aziatische Studies (4 jaar):

- nog 30 studiepunten uit lijst A of lijst C - en nog eens 30 studiepunten uit lijst C of een goedgekeurde module in een andere afdeling ter waarde van 30 studiepunten.

BA Zuid-Aziatische Studies en ... (4 jaar):

60 studiepunten in het andere vak.

Jaar 3

Studenten zullen het hele academisch jaar door te brengen in India, waar ze worden verwacht dat zij een intensieve Sanskriet cursus bij een aangewezen instelling bij te wonen en zijn verplicht om de lokale examens af te leggen.

Jaar 4

Core Module

- Een goedgekeurde module in Sanskriet

verplichte Module

 • Onafhankelijk Studieproject in Zuid-Aziatische Studies 155900955 (30 studiepunten) Volledig Jaar

Jaar in het buitenland

Studenten op de Sanskrit Pathway zullen hun derde jaar doorbrengen bij het American Institute of Indian Studies (AIIS) in Pune, India. Meer informatie over het Instituut vindt u op de website van het American Institute of Indian Studies. Studenten moeten hun tweede jaar in het algemeen en hun kerntaal module overgaan tot het jaar in het buitenland. Modules lopen van september tot april met studenten die ongeveer 18-20 uur instructies per week ontvangen, waaronder een-op-een persoonlijke tutorials. Aan het eind van het programma moeten studenten een zelfstandig studieproject van ongeveer 3.000-3.500 woorden in Sanskriet afronden over een onderwerp van hun keuze. Dit moet succesvol zijn om door te gaan naar jaar 4.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 24, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates