Ba Zuid-Aziatische Studies Urdu Pathway

SOAS University of London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Zuid-Aziatische Studies Urdu Pathway

SOAS University of London

BA Zuid-Aziatische Studies Urdu Pathway

Toelatingseisen

 • BTEC: DDM
 • Toegang tot HE: Minimaal 30 Level 3 Credits bij Distinction
 • Schotse Hoogers: AAABB
 • Schotse Advanced Highers: AAB
 • Ierse LC: 340 punten van 5 vakken van hoger niveau op graad C1 of hoger
 • Geavanceerde Plaatsing: 4 4 5 (Twee semesters - UCAS Groep A) plus US HSGD met GPA 3.0
 • Euro Bacc: 80%
 • Franse Bacc: 14/20
 • Duitse Abitur: 2.0
 • Italië DES: 80/100
 • Oostenrijk Mat: 2.0
 • Poolse Mat: Over het algemeen 75% inclusief 3 uitgebreide vakken

Mode van bijwoning: Voltijds

Urdu is de nationale taal van Pakistan en één van de officiële talen van India. Het is een van de meest gesproken talen van Zuid-Azië, en heeft een bredere distributie in andere delen van de wereld, met name het Verenigd Koninkrijk, waar het als hun belangrijkste culturele taal wordt beschouwd door de meeste moslims uit Pakistan en het noorden van India verworven. In zijn dagelijks gesproken vorm is in wezen gelijk aan Hindi, maar onderscheidt zich van het op schrift en in het hoger woordenschat. Naast zijn belangrijke rol als de belangrijkste voertuig van de islam in Zuid-Azië, Urdu heeft een rijke seculiere literatuur, wiens poëzie nauw gebaseerd op de Perzische modellen.

De Urdu route is bedoeld om studenten een hoog niveau van bekwaamheid te geven in het spreken, begrijpen, lezen en schrijven Urdu, en een goede kennis van de culturele context. Het veronderstelt geen voorkennis van Urdu of haar script, hoewel we de voorkeur aan kandidaten om een ​​aantal record van succesvolle leren van talen, bijvoorbeeld een A-niveau kwalificatie in een Europese taal. Studenten met voorkennis van Urdu zal worden ondergebracht in een hoger niveau module.

Studenten moeten elk jaar 120 studiepunten in hun diploma behalen. Als een student 120 credits in een Pathway Language slaat, dan wordt de taal genoemd in de diploma titel, dwz BA Zuid-Aziatische Studies (Urdu). Tekst, Gerichte lezingen en literatuurmodules, en een zelfstandig studieproject waarin de taal voor een groot deel wordt gebruikt, telen als taalmodules.

Studenten moeten dit aan het einde van jaar 1 of aan het begin van jaar 2 bespreken met hun bachelorprogramma. Het specialisme wordt alleen toegevoegd bij de toekenningsfase, wanneer de diploma is afgerond en niet bij applicatie of inschrijving zal optreden. Als zodanig dienen de studenten te verwijzen naar de BA Zuid-Aziatische Studies (4 jaar) volledige en halfgraad pagina's voor volledige en definitieve schetsen, structuren en lijsten van beschikbare modules.

Structuur

Jaar 1

Core Modules

 • Urdu Taal 1 155900512 30 Volledig Jaar
 • Zuid-Aziatische Cultuur 155900812 30 Volledig Jaar

BA Zuid-Aziatische Studies (4 jaar):

- Een inleidende cursus (of half-modules om de waarde van één eenheid) van lijst B of een verdere module van Lijst A - een andere inleidende module (of half-modules om de waarde van één eenheid) van lijst B of een erkende module in een andere afdeling ( 'open optie')

BA Zuid-Aziatische Studies en ... (4 jaar):

Twee eenheden in de andere onderwerpen.

Jaar 2

Core Modules

 • Urdu Taal 2 155900513 30 Volledig Jaar

Verplichte modules

BA Zuid-Aziatische Studies (4 jaar):

- Een verdere module uit lijst A of lijst C - een verdere module uit lijst C of een goedgekeurde module in een andere afdeling ( 'open optie')

BA Zuid-Aziatische Studies en ... (4 jaar):

Twee eenheden in de andere onderwerpen.

Jaar 3

Studenten zullen het hele academisch jaar door te brengen in India, waar ze worden verwacht dat zij een intensieve taalmodule bij een aangewezen instelling bij te wonen en zijn verplicht om de lokale examens af te leggen.

Jaar 4

Core Modules

 • Gerichte lezingen in een Zuid-Aziatische literatuur of cultuur (Urdu) 155901301 15 Term 1 Niet uitgevoerd 2017/2018
 • Uitgebreide Essay in Zuid-Aziatische Studies 155901101 15 Termijn 1

verplichte Module

Framing Pakistan 155906002 15 Termijn 1 Niet Running 2017/2018

OF

 • Imagining Pakistan: Cultuur, Politiek, Geslacht 155906003 15 Termijn 2

BA Zuid-Aziatische Studies (4 jaar):

Drie eenheden van: - Een geavanceerde Hindi module (Hindi Taal 3 of 4 - voorwaarde: competentie in het lezen en schrijven van Devanagari script) - Een module uit lijst C OR en goedgekeurd geopend optie module van een andere afdeling - Een of meer van de hieronder genoemde modules :

 1. Onafhankelijk Studieproject in Zuid-Aziatische Studies 155900955 30 Volledig Jaar
 2. Bioscoop en Maatschappij in Zuid-Azië: Geschiedenis en sociale context 155906000 15 Termijn 1
 3. Bioscoop en Maatschappij in Zuid-Azië: Belangrijkste problemen 155906001 15 Termijn 2

Jaar in het buitenland

Studenten op het Urdu Pathway zal hun derde jaar door te brengen in het American Institute of Indian Studies (AIIS) in Lucknow, India. Meer informatie over het Instituut is te vinden op The American Institute of Indian Studies website. Studenten moeten hun tweede jaar in het algemeen en hun core taalmodule door te geven aan het buitenland ontwikkelen tot het Jaar. Modules lopen van september tot april met studenten ontvangen van ongeveer 18-20 uur instructie per week, met inbegrip van een-op-een persoonlijke tutorials. Tegen het einde van het programma, zijn studenten verplicht om een ​​onafhankelijke studie Project voltooien van ongeveer 3.000-3.500 woorden Urdu over een onderwerp van hun keuze. Dit moet met succes worden afgerond te blijven Jaar 4.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 24, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates