Ba. (Hons) International Business Management

British University Vietnam

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba. (Hons) International Business Management

British University Vietnam

img

Diploma uitgereikt door Staffordshire University

Deze business graad biedt studenten de kans om vaardigheden te ontwikkelen en kennis uit ofwel een generalistisch perspectief of door middel van professionele specialisatie BUV heeft als doel om onze studenten te helpen om zich te presenteren aan potentiële werkgevers en voldoen aan de eisen van de hedendaagse arbeidsmarkt.

Er is een behoefte aan mensen die de kennis van het internationale bedrijfsleven en het vermogen om te communiceren en te slagen in een wereldwijde marktomgeving British University Vietnam (BUV) hebben, is er trots op de eerste en enige onderwijsinstelling in Vietnam tot uitgebreide business graden bieden van Staffordshire University zijn . Staffordshire University werkt nauw samen met BUV op het gebied van beheer en de controle van de kwaliteit van het onderwijs, inhoud van de cursus en een uitgebreid gedeelde online bibliotheek voor onze studenten brengen een echte Britse leerervaring. Studenten die de opleiding te voltooien zijn bekroond met een internationaal erkend Bachelor of Art Degree uit.

Toelatingseisen

  • 17 jaar en ouder - volbracht 12 (of equivalent) en behaalde bevredigende Engels Taal met IELTS score van 6.0 + (elk component moet scoren een minimum 5,5 - Een pas in een Universitaire Stichting Jaar of Britse universiteit Vietnam maakt directe toegang tot kwalificaties wanneer een student heeft voldaan aan de volgende eisen of gelijkwaardig en hebben ten minste één van de volgende opties doorgegeven: - 2 vakken op Advance GCE a-niveau - een Access-programma doorgegeven aan de vereiste QAA- erkende standaard voor de toegang tot het hoger onderwijs o International Baccalaureate diploma met een minimum van 24 punten

Beurzen

ZKH Prins Andrew beurs

04 Full-collegegeld ZKH Prins Andrew beurzen aan BUV worden elk jaar uitgereikt, ter waarde van boven de VND 700.000.000 en andere gedeeltelijke beurzen zijn beschikbaar voor high-schoolverlaters.

De prijswinnaars worden geselecteerd op basis van een combinatie van de vorige academische prestaties, relevante ervaring van het opbouwwerk en de potentie om leiders in de publieke sector, het bedrijfsleven en de academische wereld te worden. Het beursprogramma is vernoemd naar een lid van de Britse koninklijke familie - Prins Andrew, Hertog van York, UK.

President's Beurzen en Dean's Beurzen

Elke Scholarship is ter waarde van maximaal 50% van de undergraduate jaar 1 collegegeld van de BUV's (en voorwaardelijke beurs voor jaar 2 & 3 te baseren op onderzoek resultaat studenten).

Deze school biedt programma's in:
  • English (UK)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Vietnam - Hanoi, Hanoi
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Vietnam - Hanoi, Hanoi
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan