Ba. (Hons) Tourism Management

British University Vietnam

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba. (Hons) Tourism Management

British University Vietnam

img

Diploma uitgereikt door Staffordshire University

De BA (Hons) Tourism Management award erkent het geïntegreerde karakter van het bedrijfsleven en het toerisme vereisen dat de studenten naar de context, aard, de rol en betekenis van het toerisme functies in het bedrijfsleven en andere instellingen te begrijpen.

Dit stelt studenten in staat om een ​​duidelijk inzicht in het centrum rol van het toerisme in het bedrijfsleven en in de bredere duurzaamheid instelling te verwerven. Studenten worden gestimuleerd om goed onderzocht, logische en geïntegreerde oplossingen voor veelzijdige problemen in een onzekere en dynamische context te ontwikkelen.

Deze award biedt ook studenten een beroepsgerichte relevante opleiding die hen in staat stellen operationeel doeltreffend in een leidinggevende rol in zowel de toeristische en andere dienstverlenende organisaties te worden.

Carrière vooruitzicht: Afgestudeerden zullen genieten van een breed scala aan carrièremogelijkheden op het gebied van business en toerisme, zoals: business travel consultants, conferentie- en organisatoren van evenementen, activiteiten en social media management, toerisme planning en ontwikkeling.

British University Vietnam (BUV) is trots om de eerste en enige onderwijsinstelling in Vietnam tot uitgebreide business graden bieden van Staffordshire University zijn. Staffordshire University werkt nauw samen met BUV op het gebied van beheer en de controle van de kwaliteit van het onderwijs, inhoud van de cursus en een uitgebreid gedeelde online bibliotheek voor onze studenten brengen een echte Britse leerervaring. Studenten die de opleiding te voltooien zijn bekroond met een internationaal erkend Bachelor of Art Degree uit.

Toelatingseisen

  • 17 jaar en ouder - volbracht 12 (of equivalent) en behaalde bevredigende Engels Taal met IELTS score van 6.0 + (elk component moet scoren een minimum 5,5 - Een pas in een Universitaire Stichting Jaar of Britse universiteit Vietnam maakt directe toegang tot kwalificaties wanneer een student heeft voldaan aan de volgende eisen of gelijkwaardig en hebben ten minste één van de volgende opties doorgegeven: - 2 vakken op Advance GCE a-niveau - een Access-programma doorgegeven aan de vereiste QAA- erkende standaard voor de toegang tot het hoger onderwijs o International Baccalaureate diploma met een minimum van 24 punten

Beurzen

ZKH Prins Andrew beurs

04 Full-collegegeld ZKH Prins Andrew beurzen aan BUV worden elk jaar uitgereikt, ter waarde van boven de VND 700.000.000 en andere gedeeltelijke beurzen zijn beschikbaar voor high-schoolverlaters.

De prijswinnaars worden geselecteerd op basis van een combinatie van de vorige academische prestaties, relevante ervaring van het opbouwwerk en de potentie om leiders in de publieke sector, het bedrijfsleven en de academische wereld te worden. Het beursprogramma is vernoemd naar een lid van de Britse koninklijke familie - Prins Andrew, Hertog van York, UK.

President's Beurzen en Dean's Beurzen

Elke Scholarship is ter waarde van maximaal 50% van de undergraduate jaar 1 collegegeld van de BUV's (en voorwaardelijke beurs voor jaar 2 & 3 te baseren op onderzoek resultaat studenten).

Deze school biedt programma's in:
  • English (UK)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Vietnam - Hanoi, Hanoi
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Vietnam - Hanoi, Hanoi
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan