Lees de Officiële Beschrijving

BAccHons

Het doel van deze kwalificatie is de intellectuele competenties en praktische vaardigheden in de acquisitie, analyse, interpretatie en toepassing van de boekhouding, auditing, financieel beheer en fiscale principes in de boekhouding en het bedrijfsleven contexten te ontwikkelen op een postdoctoraal niveau, evenals wordt voorbereid op een carrière in het accountantsberoep of verder leren op dit gebied. De student moet in staat zijn te reflecteren op hun bestuurlijke besluitvormingsprocessen en toepassingen op basis van hun professionele waarden en fundamentele kennis en begrip van de boekhouding, auditing, financieel beheer en fiscale principes, om het effect ervan te beoordelen in het holistische kader van het accountantsberoep .

Toelatingseisen: Een potentiële student dient in het bezit van een Bachelor of Accounting graad of een BCom (boekhouding) diploma erkend door de Zuid-Afrikaanse Institute of Chartered Accountants (SAICA) (New NQF niveau 7 / Old NQF niveau 6) met een totaal gemiddelde van 55% voor het derde jaar modules en een sub-minimum van 55% in Accounting 300.

Het departement kan de voltooiing van een schakelprogramma moeten de studenten niet voldoen aan de regels van de toegang van de specifieke module nodig. Final toelatingseisen zal van tijd tot tijd door de afdeling worden ingesteld. Studenten mogen het Honours programma een keer te herhalen, op voorwaarde dat zij een minimale gemiddelde voor de eerste poging, die door het ministerie is ingesteld verkregen.

BComHons in Accounting

Het doel van deze kwalificatie is de intellectuele en praktische vaardigheden te ontwikkelen in de analyse, de interpretatie en toepassing van geavanceerde accounting, bestuur en controle en belastingen. Dit programma bereidt studenten te identificeren en op te lossen geavanceerde accounting, bestuur en controle en belastingen in de praktijk. Ten slotte dit programma zullen de studenten voor verdere studies in de boekhouding, bestuur en controle en belastingen als wetenschap te bereiden.

Toelatingseisen: Een potentiële student moet in het bezit zijn van een BCom of een Advanced Diploma en dienen passende kennis van boekhouding, fiscaliteit en Governance and Control op nieuwe NQF niveau 7 / Old NQF niveau 6 te hebben. Het departement kan de voltooiing van een schakelprogramma moeten de studenten niet voldoen aan de regels van de toegang van de specifieke module kennis in boekhouding, fiscaliteit en Governance and Control vereisen. Final toelatingseisen zal van tijd tot tijd door de afdeling worden ingesteld.

Contactgegevens

Ms Nicolene du Plooy
011 559 3059
nicolenedp@uj.ac.za

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 135 andere vakken van University of Johannesburg »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2020
Duration
1 week
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet

Feb. 2020