Baccalaureaat in beheer van natuurlijke hulpbronnen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Baccalaureaat in Natural Resource Management

Het ministerie van Land Resources is trots op zijn hands-on benadering van het leren. Studenten worden geleverd ervaringen die echte wereld toepassingen dupliceren zo dicht mogelijk. Gehuisvest in het land volop Center binnen de Waco Center, het ministerie heeft een state-of-the-art faciliteiten en ongeveer 300 hectare grond naast het gebouw voor outdoor projecten. Een serre en zagerij bevinden zich op het onroerend goed voor student gebruiken samen met opslag gebouwen voor de houtoogst apparatuur. Een computer lab is beschikbaar voor de betreffende klassen. Het lab bevat computers, plotters, een scanner, en software die die worden gebruikt bij de overheid, het bedrijfsleven en de industrie kantoren te repliceren. Een breed scala van handgereedschap, grote apparatuur en instrumenten die geschikt zijn voor het veld labs zijn beschikbaar voor instructie en leren te verbeteren. Global Positioning Systems (GPS) en geografische informatiesystemen (GIS) technologieën worden gebruikt in de verschillende klassen.

De baccalaureaat in Natural Resource Management biedt studenten de kennis, analytische en praktische vaardigheden, en besluitvorming competenties te beschermen en effectief te gebruiken onze hernieuwbare bronnen. Studenten krijgen instructie over het ecosysteem functie, milieubeoordeling, geospatiale analyse en management. Verder is het programma integreert cursusaanbod van het ministerie van Wetenschap en Wiskunde, Department of Business, en het ministerie van Sociale Wetenschappen. De mate omvat algemeen onderwijs, een Natural Resource Management kern, zeven grote concentratiegebieden en een blok keuzeruimte. De zeven graden concentraties Applied Science, Business Management, Criminal Justice, Environmental Science, Bos Technology, Landman Technology, en Land landmeetkunde Technology.

Twee associate degree programma's worden aangeboden, Forest Technology en Land landmeetkunde Technology. Studenten voltooien van deze associate degree programma's kunnen naadloos laten inschrijven in het Natural Resource Management opleiding. De Forest Technology Program is erkend door de Society of American Foresters (SAF) sinds 1971. In 2009, SAF begon de overgang van erkenning op volledige erkenning van het bos technologie opleidingen. Het programma is momenteel een kandidaat voor accreditatie. Er zijn slechts 22 geaccrediteerde programma's in het land. Afgestudeerden kunnen geregistreerd onder staatswet worden om bosbeheer te oefenen in West Virginia. Afgestudeerden van het Land landmeetkunde associate degree-programma ontvangen een landmeter stagiair status als het leerplan is goedgekeurd door de West Virginia examencommissie van Land Surveyors en de mate biedt twee van de zes jaar die nodig zijn voor licentiestatus.

De associate degree programma's, zoals het baccalaureaat programma, een actieve adviserende commissies samengesteld uit vertegenwoordigers van de overheid, het bedrijfsleven en de industrie. Deze adviesorganen zorgen dat klassen voortdurend worden bijgewerkt en voldoen aan de behoeften van de industrie en de overheid. Vacatures blijven sterk voor afgestudeerden van de drie opleidingen.

Laatst bijgewerkt op aug 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Founded in 1872 to provide instruction and practice for common school teachers in the science of education, Glenville State College has surpassed its original mission, and currently prepares students ... Lees meer

Founded in 1872 to provide instruction and practice for common school teachers in the science of education, Glenville State College has surpassed its original mission, and currently prepares students for careers in teaching, business, land resources, music, the liberal arts, the sciences, criminal justice, and human services. Lees Minder