Baccalaureus

University of Calgary

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Baccalaureus

University of Calgary

Het programma stelt u in staat om uw vermogen om te denken en te schrijven kritisch tijdens het verkennen van het verleden, heden en toekomst van de samenleving te ontwikkelen. U krijgt de gelegenheid om een ​​waardering te krijgen voor de diversiteit en het belang van de talen, kunst, literatuur, muziek en religies van de wereld hebben. U kunt er ook voor kiezen om zich te verdiepen in de relevante onderwerpen en thema's zoals de wet, geslacht, nationale identiteit en technologie. Veel programma's ook de aard en de invloed van menselijk gedrag te verkennen. Onze Muziek en Dans programma's deel te nemen u in de artistieke ontwikkeling, creatieve expressie en wetenschappelijke discipline.

De Bachelor of Arts graad wordt aangeboden als ofwel een BA of BA (Honours), zowel die van de voltooiing van 20,0 volledige cursus equivalenten (120 studiepunten) en normaal gesproken vier jaar full-time studie.

Uw faculteit en Major

Studeren voor een Bachelor of Arts graad betekent dat je een student in de Faculteit der Letteren.

Het belangrijkste dat u verwijst naar het gebied dat u wilt uw Bachelor of Arts graad te richten op (bijvoorbeeld Bachelor of Arts, de belangrijkste in de geschiedenis). Dit is iets dat je hebt aangegeven wanneer u aangevraagd voor toelating.

Hebben nog niet beslist op een grote?

Je moet vakken uit een aantal verschillende gebieden te nemen om te zien waar u graag uw studies richten. De cursussen op deze lijst zal u helpen kiezen cursussen voor eerste registratie jaar. Je bent niet verplicht om uw grote verklaren tot het einde van je tweede full-time jaar, maar in gedachten houden dat het het beste om zo snel mogelijk te beslissen, zodat je niet eindigen met extra cursussen te nemen om uw programma te voltooien . Bedenk ook dat je niet in staat om te registreren in een aantal cursussen kunnen zijn, tenzij u wordt opgenomen in dat de grote.

Verbeter uw Bachelor of Arts Program

Co-op en Stage: Krijg een voorsprong op je carrière door middel van onze coöperatieve onderwijs en stagemogelijkheden. U zult waardevolle werkervaring op te doen in uw branche-all voordat je afstudeert.

International Study Kansen: Ervaar verschillende culturen, krijgen een beter begrip van de wereld kwesties, en reizen over de hele wereld, allemaal terwijl het verdienen van krediet naar je diploma. De Universiteit van Calgary biedt uitwisselingen en studie in het buitenland programma's in 61 verschillende landen.

Vrijwilligerswerk-Learning: Combineer uw klassikale leren met vrijwilligerswerk die gemeenschap doelen bereikt, en zie de eerste hand hoe je academische leren betrekking op maatschappelijke vraagstukken.

Co-curriculaire RecordDe eerste in zijn soort in West-Canada, heb je ervaringen buiten het klaslokaal, zoals vrijwilligerswerk, leiderschap training en club betrokkenheid gedocumenteerd op een proces-verbaal.

Kunst en Wetenschap Honours Academy: Maak deel uit van een uniek programma dat gezamenlijke studie, wereldwijde mogelijkheden en academische uitdaging combineert. De ASHA programma brengt 25 gelijkgestemde hoge bereiken studenten om te leren en studeren in zes verschillende geleerden cursussen. Als Kunsten en Wetenschappen Honours Academy student, vindt u een van een klasse van de beste en slimste van de Universiteit van Calgary zijn.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Calgary, Alberta
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Calgary, Alberta
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan