Baccalaureus

Algemeen

Beschrijving van opleiding

baccalaureus

Degene die gefascineerd is door de geschiedenis en de creatieve activiteiten van de mensheid en hoe deze vormen samenlevingen en onze toekomst - dan een Bachelor of Arts van Waikato is voor jou. De Bachelor of Arts misschien genomen binnen de Faculteit der Cultuur- en Maatschappijwetenschappen of de Faculteit der Māori en inheemse Studies.

Met een Bachelor of Arts (BA) van Waikato u een internationaal erkend diploma te krijgen, wat leidt tot diverse carrièremogelijkheden. Onze afgestudeerden zijn in de vraag naar hun flexibele vaardigheden, praktische instelling en de diepte van inzicht die zij aan hun rol.

Een Waikato BA ontwikkelt sectorspecifieke analytisch vermogen en onderzoekservaring, goed geslepen schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden en een brede kijk op de wereld en de verschillende culturen.

BA in het kader van de Faculteit der Cultuur- en Maatschappijwetenschappen

Met een BA van de Faculteit der Cultuur- en Maatschappijwetenschappen heeft u de mogelijkheid om je studie af te stemmen op je passies en interesses, over faculteiten binnen de universiteit.

Je leert over de menselijke natuur en de menselijke geest als ze worden onthuld door de kunsten, de talen, de politiek en de cultuur van het verleden en het heden. De effectieve communicatieve vaardigheden ontwikkeld, terwijl het bestuderen van de Kunsten worden gewaardeerd als essentieel in de moderne werkplek.

Je hebt toegang tot Waikato de moderne, speciaal gebouwde onderwijs en andere zalen hebben, met inbegrip van de Gallagher Academy of Performing Arts en on-campus tv-studio. U wordt aangemoedigd om uit te breiden en te perfectioneren uw eigen praktijk, en neem je plaats in Nieuw-Zeeland en internationale creatieve gemeenschappen.

BA in het kader van de Faculteit van de Maori en inheemse Studies

De BA in het kader van de Faculteit van de Maori en inheemse Studies leert u de fundamentele lichamen van kennis in te reo en tikanga Māori, het onderscheidend vermogen ervan, en het vermogen om kritisch te lokaal denken van zijn plaats, nationaal en mondiaal niveau.

Het bestuderen van de BA zal u met leidinggevende kwaliteiten in de lokale, nationale en internationale inheemse gemeenschappen en de mogelijkheid om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van whanau / HAPU / IWI / Maori gemeenschappen. U vindt de capaciteit te ontwikkelen voor coöperatief werken met diverse groepen en individuen, en effectief bijdragen aan collectieve projecten.

Het programma zal uw appreciatie van inheemse en mondiale vraagstukken en de plaats van de Maori in dat inheemse gemeenschap te ontwikkelen.

U zult afstuderen met een hoog niveau van communicatieve vaardigheden in het Engels en / of Māori en de competentie om te gaan met Te Ao Maori.

U vindt de kritische analyse vaardigheden verworven hebben en begrijpen van een positieve, relevante en vernieuwende bijdrage aan de sociale en economische ontwikkeling, de arbeidsmarkt en de gemeenschap van Nieuw-Zeeland te maken.

BA afgestudeerden van de Faculteit van de Maori en inheemse Studies zou actief te worden in de culturele en erfgoedsector, media, milieubeheer, Verdrag van Waitangi kwesties en gezondheid, welzijn en onderwijs instanties en ministeries met inbegrip van Te Puni Kokiri, om er maar een paar .

Carrièremogelijkheden

 • Analist
<li>  Componist</li>
<li>  Editor</li>
<li>  Events manager</li>
<li>  Adviseur buitenlandse zaken</li>
<li>  Geschiedschrijver</li>
<li>  Journalist</li>
<li>  Museum Curator</li>
<li>  Redenaar</li>
<li>  Politicus</li>
<li>  Scenarioschrijver</li>
<li>  Televisie Director of Producer</li>
<li>  Schrijver</li>

Praktische ervaring

Veel van de Faculteit der Cultuur- en Maatschappijwetenschappen graden bieden stagemogelijkheden of projecten met bedrijven en maatschappelijke groeperingen. In de meeste gevallen zijn deze kan meetellen voor je programma van de studie.

Toelating en inschrijving

U komt in aanmerking om een ​​aanvraag voor deze mate als u toegang tot de universiteit en voldoen aan alle aanvullende eisen voor de kwalificatie. Alle andere aanvragen worden beschouwd op een case-by-case basis.

Sommige eerste jaar papers kunnen specifieke voorwaarden, dus kijk dan op de catalogus van papers voorzichtig. Als je niet voldoet aan de voorwaarden, kunt u contact opnemen wfass@waikato.ac.nz (Faculteit der Cultuur- en Maatschappijwetenschappen) of fmis@waikato.ac.nz (Faculteit van de Maori en inheemse Studies) want er kunnen andere routes die u kunt nemen om te studeren op dit gebied.

Laatst bijgewerkt op apr 2017

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder