Bachelor (BBA) in het bankwezen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Ontworpen door professionals, bereidt deze BBA u voor op het betreden van de fascinerende wereld van bankieren en financieren

De financiële markt zoekt steeds meer naar individuen die niet alleen een superieure opleiding in algemeen management hebben, maar ook een scherp inzicht hebben in financiële markten en producten.

Deze bachelor stelt het begrip van de student van financiën in bloei en biedt een uitgebreide basis voor alle zakelijke domeinen van de industrie: economie, marketing, boekhouding, strategie en onderhandeling. Het toont ook de functie van financiële instellingen, markten en financiële producten. Het is gespecialiseerd in het voorstellen van een scala aan vaardigheden voor investeringen en portefeuillebeheer. Deze gerichte cursus bereidt je voor op de uitdagingen die nu worden gevonden in technologie, nieuwe regelgeving en organisatorische veranderingen. Je wordt een professional die in staat is om de risico's te meten en grote kansen te benutten wanneer je aan de top van de internationale bank- en financiële sector presteert.

Deze graad geeft afgestudeerden de tools om topposities te bereiken in financiële instellingen, waaronder banken, financiële bedrijven, beursvennootschappen, investeringsbanken.

Inzetbaarheid : onze innovatieve benadering van studies omvat voorbeelden uit de branche, discussies, case studies, projecten, groepswerk en ons digitale platform.

Over IFM University, Genève Zwitserland

IFM University - Institute of Finance and Management, opgericht in 1971, is een erkende business school in het hart van Genève, Zwitserland. We profiteren van een halve eeuw onderwijsexpertise en uitstekende zakelijke knowhow die een centrale nadruk leggen op inzetbaarheid.
Ons geavanceerde curriculum is ontworpen door onze experts met inbreng van de bedrijfsleider om de carrière van afgestudeerden een echt concurrentievoordeel te geven. Onze passie voor innovatie wordt weerspiegeld in onze unieke onderwijsstijl die academische excellentie, praktische vaardigheden en technologie combineert. De excellentie van IFM in bedrijfseducatie wordt erkend en IFM profiteert van een topreputatie bij recruiters.

Feiten en cijfers

 • Lengte: 3 jaar
 • Drievoudige accreditatie: ACBSP, IACBE, EDUQUA
 • Toegekende graad: Bachelor in de bedrijfskunde (met specialisatie in bankieren en financiën)
 • 41 cursussen: inclusief een breed scala aan onderwerpen
 • Studiemodus: voltijds
 • Kleine klassen: 15-20 studenten
 • Verhouding uitstekend professor tot student: 1 tot 6
 • Taal: cursussen gegeven in het Engels.
 • 2 innames per jaar in oktober en maart.
 • meer

Wat onze alumni zeggen

"IFM heeft mij de tools gegeven die nodig zijn om het professionele leven aan te kunnen. Cursussen zijn realistisch en sluiten aan bij de vereisten van de zakelijke markt. Vandaag ben ik trots en zeer tevreden dat ik deel heb uitgemaakt van IFM. "
Jean-Frédéric Voumard, Senior Vice President, Kwanza Invest Bank

"IFM biedt de mogelijkheid om uitstekende professoren te ontmoeten en een netwerk op te bouwen terwijl je in het hart van Genève studeert. Ik blijf me goed herinneren aan de lessen en de sfeer onder de studenten. Ik zou het aanraden aan elke student die op zoek is naar een goed academisch curriculum. "
Michel Khattar, Senior Private Banker, Audi Bank

“De hooggekwalificeerde docenten van IFM geven studenten diepgaande toegang tot real-life businesscases. Ze geven persoonlijk en professioneel advies over hoe ze met hun eigen bedrijf omgaan en door problemen navigeren. De uitstekende programma's van de universiteit bieden een zeer uitgebreid en praktisch perspectief dat alleen bedrijfsrelevante aspecten omvat. "
Pierre Valero Junior interne auditor, Mirabaud Bank

Toelatingsvoorwaarden

 • Een inschrijfformulier
 • Een motivatiebrief van 300-400 woorden
 • Middelbaar onderwijs, Baccalaureate, A-niveaus, Maturite of gelijkwaardig
 • Kopieën van academische transcripties en certificaten (in het Engels)
 • Informeer voor uw Engels als moedertaalspreker met een moedertaalspreker
 • Een aanbevelingsbrief van uw school of een van uw professoren (indien mogelijk)
 • Een kopie van uw pasfoto (ID) -pagina
 • Eén recent paspoortformaat, kleurenfoto, jpeg-formaat (van jezelf)
 • Een niet-restitueerbare aanbetaling van CHF / EUR 150.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Established in 1971, IFM University is an accredited business school located in the heart of Geneva, Switzerland. IFM’s excellence in business education, innovative approach, business expertise, cutti ... Lees meer

Established in 1971, IFM University is an accredited business school located in the heart of Geneva, Switzerland. IFM’s excellence in business education, innovative approach, business expertise, cutting-edge curriculum, unique teaching style and focus on employability are recognized by 3 major accreditation bodies, rankings and one innovation award. Lees Minder