Bachelor (BFA) film

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BFAFilm

Het bewegende beeld is vandaag de belangrijkste vorm van communicatie. Daarom is het begrijpen van de kunst en ambacht van het filmmaken is belangrijker dan ooit.

Maak Films - Make Them Matter

In het filmprogramma in CCA, het beheersen van de fundamenten is slechts het begin. Wij helpen u verder gaan dan conventie om nieuwe wegen in te slaan in het vertellen van verhalen en de kunst van het filmmaken - op het grote scherm, op kleine schermen, en daarbuiten. Uw BFA in Film bereidt en inspireert je om een ​​creatieve visie van de toekomst.

Maak de toekomst van Filmmaking

Je zult vele films op CCA, van uw eerste semester te maken door uw uiteindelijke senior project. Je wordt uitgedaagd door geavanceerde methoden en ideeën. U zult het leven te ervaren als kunstenaar in de dynamische creatieve gemeenschap van de San Francisco Bay Area. CCA interdisciplinaire omgeving kunt u samenwerken met studenten in andere programma's zoals fotografie, schilderen / Tekenen en schrijven en literatuur aan innovatieve manieren van het maken van en het leren te ontwikkelen.

Gerenommeerde Faculteit, Guest Artists & Docenten

Co-voorgezeten door Academy Award-winnende regisseur Rob Epstein en filmmaker / componist Brook Hinton, deskundige faculteit werken filmmakers en mediakunstenaars het filmprogramma worden vormgeven van de toekomst van de cinema en mediakunst. Interdisciplinaire kunstenaars als Jeanne C. Finley en Lynn Marie Kirby brengen een diversiteit aan praktijken die studenten ten goede komt. Ons programma trekt ook wereldklasse bezoekende kunstenaars en docenten, met inbegrip van non-conformistische filmindustrie leiders die studenten in onze unieke masterclasses deel te nemen. Verleden bezoekers hebben opgenomen Gus Van Sant en John Waters.

Leerresultaten

De eisen, recensies en curriculum voor CCA's Film programma zijn zodanig ontworpen dat studenten afstuderen met succes het volgende programma eindtermen te bereiken:

 • Denk in grote lijnen over film als een medium (inclusief film gebaseerde installatie, performance, en nieuwe media), overweegt narratieve en non-narratieve vormen van maken, en de verschillende contexten van de tentoonstelling, verspreiding en dialoog.
 • Solliciteer verhalende en storytelling concepten en dynamiek waar nodig te bekritiseren, het analyseren en het maken van fictie en non-fictie werk.
 • Afwijken van gewone, traditionele en comfortabele manieren van denken en het maken op een wijze die het mogelijk maakt voor nieuwe ontdekkingen, innovatie, en de verdere groei van hun praktijk.
 • Voeg een film van begin tot eind, alleen of als onderdeel van een groep inspanning.
 • Solliciteer uitgebreide kennis van de filmgeschiedenis en theorie aan het oplossen van problemen en creatieve beslissingen in hun eigen werk, en bij de bespreking van het werk van anderen.
 • Gebruik de gereedschappen van de cinema, met inbegrip van de productie en post-productie-apparatuur, om te experimenteren met nieuwe processen, technieken en esthetische mogelijkheden, evenals de praktijk-standaard werk uit te voeren op hun eigen en projecten van anderen met aanvaardbare technische faciliteit.
 • Onderzoek uitvoeren met behulp van verschillende methoden, met door een inhoudelijke moet een werk zijn volle potentieel te realiseren.
 • Maak werk dat een karakteristieke stem vertoont en / of draagt ​​bij aan de verdere ontwikkeling bewegend beeld en geluid kunst de van.

Stages

CCA Film studenten hebben de mogelijkheid om intern met vooraanstaande film- en mediakunst organisaties hier in de Bay Area:

 • Frameline, produceert van de International Lesbian, Gay, Bisexual en Transgender Filmfestival
 • San Francisco Film Society (SFFS), produceert van het San Francisco International Film Festival
 • SOMArts
 • Telling Pictures

Daarnaast filmstudenten vaak intern voor professioneel San Francisco Bay Area filmmakers en kunstenaars, vaak direct werken aan films en tentoonstellingen.

BFAfilm101
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Founded in 1907 by Frederick Meyer, a German cabinetmaker, whose vision was shaped by the Arts and Crafts movement, California College of the Arts (CCA) is noted for the interdisciplinarity and breadt ... Lees meer

Founded in 1907 by Frederick Meyer, a German cabinetmaker, whose vision was shaped by the Arts and Crafts movement, California College of the Arts (CCA) is noted for the interdisciplinarity and breadth of its programs. California College of the Arts educates students to shape culture and society through the practice and critical study of art, architecture, design, and writing. Benefitting from its San Francisco Bay Area location, the college prepares students for lifelong creative work by cultivating innovation, community engagement, and social and environmental responsibility. Lees Minder
San Francisco , Oakland + 1 Meer Minder