Bachelor (BFA) Acteren Voor Film En Tv

Relativity School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor (BFA) Acteren Voor Film En Tv

Relativity School

Ons handelen programma is een intensief programma in combinatie met een exclusieve zaken, ondernemerschap en algemeen onderwijs kern gecreëerd in samenwerking met onze filmstudio partner. Studenten verdienen een Bachelor of Fine Arts graad in de loop van acht semesters, terwijl krachtig voorbereiding voor succes in de professionele entertainment industrie. Daarnaast Relativiteitstheorie School stelt alle studenten om originele digitale content, zoals online kanalen, web-serie en interactieve voorstellingen ontwikkelen, terwijl het stimuleren van een ondernemende mentaliteit in exclusieve samenwerking Labs met de industrie mentoren.

Waarnemend studenten nemen uitgebreide sequenties in acteren, stem en spraak, beweging, cameratechniek, gevechtstraining, en het bedrijfsleven. Faculteit bestaat uit professionals uit de industrie en de leiders die over ambacht, discipline, professionaliteit en artistieke uitmuntendheid hartstochtelijk bent.

Naast de geprogrammeerde cursus projecten, alle studenten hebben de mogelijkheid om auditie te doen voor jaarlijks geprogrammeerd producties, waaronder een jaarlijkse daling toneelstuk, ieder voorjaar een musical, studentenfilms, scène presentaties en meer.

De student, die dit programma ...

  • Zijn krachtig bereid als een ondernemer met artistieke gevoeligheid, creativiteit en integriteit streven naar een professionele carrière als acteur in film, televisie en theater.
  • Identificeren en illustreren de samenwerkingsrelatie tussen de acteur, tekst en publiek in een waaier van sociale contexten, historische periodes, performance stijlen en culturen.
  • Demonstreren professionaliteit, sterke werkethiek en de bereidheid voor de zakelijke eisen van een carrière in de entertainment industrie met praktische ondernemerschap vaardigheden voor het produceren van hun eigen werk.
  • Evalueren werk in hun vakgebied, met inbegrip van hun eigen werk, met behulp van professionele terminologie, artistieke gevoeligheid, creativiteit en integriteit.


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
19,800 USD
Locations
Verenigde Staten - Los Angeles, Californië
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
per semester