Bachelor (BFA) Commerciële Dance

Relativity School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor (BFA) Commerciële Dance

Relativity School

De commerciële dance programma op Relativiteitstheorie School is een uitgebreide, geïntegreerde aanpak van de professionele danswereld voor toneel, film en televisie ook gelegenheid. Dansstijlen en masterclasses bij de bedrijfstak van de top choreografen dekken hip / hop, ballet, jazz, wereldmuziek culturele dans, tap, eigentijds, modern en nog veel meer. Exclusieve commerciële dance volgtijdelijkheid relativiteitstheorie School omvat opleiding in de circuskunsten, dans geografie, blessurepreventie, technische productie theater, iconische choreografen en dansgeschiedenis.

De waarnemend kernonderdeel traint Commerciële Dance studenten voor succes op het podium en scherm met cursussen in acteren, stem en spraak, improvisatie, cameratechniek, scène studie en karakter ontwikkeling. Een business course volgorde en collaborative digitale content te maken dit programma echt one-of-a-kind voor iedereen die een lange, gediversifieerde carrière in Commercial Dance creëren.

Commerical dansstudenten repeteren en neem klasse op een campus van state-of-the-art ligt bij LA Center Studios, een 20-hectare productie veel voor film en televisie dat de productie voor shows zoals Mad Men, Californication en Hannibal, Drunk History herbergt, en Medium. Daarnaast Relativiteitstheorie School stelt alle studenten om originele digitale content, zoals online kanalen, web-serie en interactieve voorstellingen ontwikkelen, terwijl het stimuleren van een ondernemende mentaliteit in exclusieve samenwerking Labs met de industrie mentoren.

De student, die dit programma ...

  • Zijn krachtig bereid in commerciële dance inclusief podium, film, televisie als ondernemer met artistieke gevoeligheid, creativiteit en integriteit streven naar een professionele carrière.
  • Aantonen dat er een uitgebreide kennis van dansgeschiedenis, genre, stijl in een verscheidenheid van toepassingen met technische vaardigheid, professionele woordenschat en artistieke zeggingskracht.
  • Beschikken over een goed afgeronde vaardigheid in het handelen van een schip voor zowel on-camera en het podium, waaronder script analyse en de relatie tussen acteur, tekst en publiek.
  • Ontdek narratieve techniek en strategieën om de creatieve bruggen in commerciële dans in alle toepassingen zoals live optredens, digitale content en geïntegreerde mogelijkheden ondersteunen.


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
19,800 USD
Locations
Verenigde Staten - Los Angeles, Californië
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
per semester