Bachelor (BFA) Digitale Media Concentratie

Relativity School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor (BFA) Digitale Media Concentratie

Relativity School

Digitale media en technologie zijn de drijvende krachten achter de nieuwe ontwikkelingen in bedrijfssegmenten vandaag. De behoefte aan getalenteerde en goed opgeleide ontwerpers met uitgebreide programmering training is in hoge vraag. Digital Media concentratie relativiteitstheorie bereidt studenten voor op het boeiende gebied van multimedia. Het aanbieden van een basis voor een breed begrip van digitale media, de concentratie benadrukt de esthetiek van het ontwerp en de effectieve technologie voor de boeiende, interactieve ervaring. Studenten zullen leren visuele en technische vaardigheden, zoals ontwerp principes, digitale kunst creatie, geluid, animatie, en de programmering, om interactieve projecten in de digitale omgeving te creëren.

De student, die dit programma ...

  • Ontwikkelen van gemeenschappelijke ontwerp principes voor het maken van goed geïnformeerde en gestyled beslissingen in het ontwerp van gebruikersinterfaces.
  • Demonstreren bedreven gebruik van procedurele of interactieve regelingen die de daadwerkelijke animatie te maken.
  • Ontwikkelen van een digitaal portfolio dat een uitgebreide kennis en vaardigheid in het combineren van de media en het gebruik van interactieve technieken laat zien.
  • Beheers een visuele en verbale woordenschat die studenten om krachtig ontwerp te articuleren en te lezen, te schrijven, te evalueren en te implementeren programmeertalen mogelijk maakt.


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
19,800 USD
Locations
Verenigde Staten - Los Angeles, Californië
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
per semester