Bachelor (BFA) Film + Digitale Content - Regisseren

Relativity School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor (BFA) Film + Digitale Content - Regisseren

Relativity School

De Film + Digital Content programma op Relativiteitstheorie School beschikt over een exclusieve bedrijfsleven, ondernemerschap en een algemene opleiding kern gemaakt in samenwerking met de Hollywood-studio leidinggevenden en experts uit de industrie met een holistische benadering van productie, ondernemerschap en originele content creatie te filmen. Onze studenten worden ondergedompeld in scenarioschrijven, regie, sound design, cinematografie, het produceren, pre-productie en post-productie door een intensieve reeks van samenwerking en begeleid projecten ontworpen om dwingende, professionele digitale inhoud te vergemakkelijken.

Regisseren studenten ook complete geavanceerde studies in regie, script-to-scherm en alle gebieden van de post-productie, terwijl tegelijkertijd het produceren van hun sluitstuk regisseren project. Alle laatste korte film projecten op Relativiteitstheorie School worden begeleid door professionals uit de industrie-die persoonlijk adviseren elke student-vanaf het eerste concept tot uiteindelijke screening.

Relativiteit School biedt tal van online platforms via onze filmstudio partnerschap voor geselecteerde digitale content gecreëerd door onze Regisseren majors om hun werk aanbevolen voor een groot wereldwijd publiek evenals exclusieve studio stages alleen beschikbaar voor Relativiteitstheorie School studenten.

De student, die dit programma ...

  • Zijn krachtig voorbereid streven naar een professionele carrière in film, televisie en digitale media productie als ondernemer met artistieke gevoeligheid, creativiteit en integriteit.
  • Aantonen dat er een beter begrip van visuele storytelling, structuur, technologie en professionele filmproductie vaardigheden met een creatieve portfolio van originele digitale content.
  • Beheers het bevel van de verschillende team functies en rollen in film, televisie en de commerciële productie met professionele best practices.
  • Ontdek een diepere studie in Regisseren die stijl bevat, esthetiek, het werken met acteurs, ingesteld etiquette, scenario-ontwikkeling en project management vaardigheden.

Carrière

U kunt meer met een graad in Regisseren dan alleen directe films, TV shows, en Commercials. U kunt ook kiezen camerastandpunten en acties als een Cinematographer. Bepaal het uiterlijk van elke achtergrond en stel stuk als Art Director. Schik scènes om verhalen te vertellen in de meest dramatische manier als redacteur. Of verhogen de filmische ervaring met audio-effecten als een Sound Designer. Een Regisseren graad is een weg om al deze ongelooflijke carrière, evenals Creative Director Digital Content Director, Broadcast / Nieuws regisseur, en nog veel meer. Haal het meeste uit uw unieke creatieve visie met een graad in Regisseren.Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
19,800 USD
Locations
Verenigde Staten - Los Angeles, Californië
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
per semester