Bachelor (BFA) Grafisch Ontwerp Concentratie

Relativity School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor (BFA) Grafisch Ontwerp Concentratie

Relativity School

Studenten leren om een ​​bericht creatief dat informeert, overtuigt, inspireert, vermaakt, en motiveert de kijker te reageren leveren. Grafisch ontwerpers zijn een essentieel onderdeel in het veranderende landschap van marketing en opkomende technologieën; zij zijn de creatieve verband tussen het product of de dienst en het publiek. Een grafisch ontwerper werkt in meerdere lagen van design producten van corporate identity, verpakking, en interface design naar mobiele en web-based-interactief design. Relativiteit curriculum biedt studenten met een educatieve omgeving die de sfeer van een real-world design studio, design afdeling, of reclamebureau repliceert. Het benadrukt ook het belang van het ontwikkelen van een ondernemende flare voor de huidige markt waar kansen worden gecreëerd niet aangeboden.

Studenten die dit programma te voltooien zal:

  • Beheers de gereedschappen en technologie voor de rol van de grafisch ontwerper in de creatie, reproductie en distributie van visuele communicatie.
  • Onderzoeken en te synthetiseren de behoeften van de klant van marketing, productie en onderhoud en verzoenen deze behoeften van de gebruiker in termen van tevredenheid, esthetiek, waarde en resultaten.
  • Professioneel communiceren concepten om de belangrijkste leden van het team, zoals ontwerpers, collega's, leveranciers, fabrikanten en klanten.
  • Ontdek de rijke geschiedenis van het ontwerp en de relevantie van de geschiedenis, theorie en kritiek vanuit het perspectief van modern design.


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
18,900 USD
Locations
Verenigde Staten - Los Angeles, Californië
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
per semester