Bachelor (BFA) Handelend Muziektheater

Relativity School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor (BFA) Handelend Muziektheater

Relativity School

Ons handelen programma met een concentratie in muziektheater biedt studenten een cross-disciplinaire opleiding in acteren voor film en televisie in combinatie met serre-achtige opleiding in vocale prestaties, muzikaliteit, dans en Broadway-level prestaties technieken voor hedendaagse muziektheater.

De BFA in Waarnemend programma is een intensief programma in combinatie met een exclusieve bedrijfsleven, ondernemerschap en een algemene opleiding kern gecreëerd in samenwerking met onze filmstudio partner. Waarnemend studenten nemen uitgebreide sequenties in acteren, stem en spraak, beweging, cameratechniek, gevechtstraining, en het bedrijfsleven. Studenten kiezen voor een concentratie in Musical Theater zal ongekende mogelijkheden om te werken aan wereldpremières en nieuwe projecten, waaronder zowel theaterproducties en originele film musicals hebben. Daarnaast Relativiteitstheorie School stelt alle studenten om originele digitale content, zoals online kanalen, web-serie en interactieve voorstellingen ontwikkelen, terwijl het stimuleren van een ondernemende mentaliteit in exclusieve samenwerking Labs met de industrie mentoren. Naast de geprogrammeerde cursus projecten, alle studenten hebben de mogelijkheid om auditie te doen voor jaarlijks geprogrammeerd producties, waaronder een jaarlijkse daling toneelstuk, ieder voorjaar een musical, studentenfilms, scène presentaties en meer.

De student, die dit programma ...

  • Zijn krachtig voorbereid streven naar een professionele carrière in muziektheater als in film, televisie en digitale media productie als ondernemer met artistieke gevoeligheid, creativiteit en integriteit.
  • Identificeren en te illustreren muzikale verhalen in alle genres en media, waaronder de professionele podium, televisie, film, online verkorte vorm de inhoud en commerciële media-applicaties.
  • Demonstreren professionaliteit, sterke werkethiek en de bereidheid voor de zakelijke eisen van een carrière in de entertainment industrie met praktische ondernemerschap vaardigheden voor het produceren van hun eigen werk.
  • Evalueren werk in hun vakgebied, met inbegrip van hun eigen werk, met behulp van professionele terminologie, artistieke gevoeligheid, creativiteit en integriteit.


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
19,800 USD
Locations
Verenigde Staten - Los Angeles, Californië
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
per semester