Bachelor (BFA) Visuele Communicatie Concentratie

Relativity School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor (BFA) Visuele Communicatie Concentratie

Relativity School

Visuele Communicatie concentratie relativiteitstheorie's biedt studenten de kans om hun imago te maken vaardigheden te ontwikkelen op het hoogste niveau. Studenten worden blootgesteld aan uitdagende projecten en aangemoedigd om te werken door problemen met de real-world verwachtingen en resultaten. Visuele Communicatie concentratie relativiteitstheorie gaat verder dan afbeelding. Afgestudeerden zijn meer dan visuele verhalenvertellers; ze zijn ontwerpers, animators, karakter ontwikkelaars, interactieve kunstenaars en ondernemers.

Studenten die dit programma te voltooien zal:

  • Beheers het bereik van de verschillende hulpmiddelen die beschikbaar zijn voor de creatie en reproductie van visuele boodschappen. Relevante instrumenten en technologieën omvatten, maar zijn niet beperkt tot: tekenen, schilderen, digitaal printen, computer gegenereerde beelden, animatie en fotografie.
  • Cultiveren de mogelijkheid om kunstwerken / ontwerp te plaatsen in de historische, culturele, religieuze en stilistische context.
  • Bijdragen aan de culturele sfeer van de gemeenschap door het weergeven van een persoonlijke esthetische met inachtneming van de esthetiek van anderen en integreren grotere sociale context in beeldvorming door het ontwikkelen van een gevoeligheid voor de relevante aspecten van het dagelijks leven, waaronder: de culturele, politieke en economische invloeden.
  • Demonstreren vertrouwdheid van historische prestaties, de huidige grote problemen, processen en trends binnen het vakgebied. Cultiveren de mogelijkheid om kunstwerken / ontwerp te plaatsen in de historische, culturele, religieuze en stilistische context.


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
19,800 USD
Locations
Verenigde Staten - Los Angeles, Californië
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
per semester