Bachelor (Hons) in de boekhouding geaccrediteerd door de CPA Australië

Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor (Hons) in de boekhouding geaccrediteerd door de CPA Australië

Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)

UNIRAZAK WAIKATO SAMENWERKING

logologo

UNIRAZAK accounting studenten zullen genieten van de voordelen van studeren in het buitenland zonder negatieve gevolgen of gevolgen heeft voor het succesvol afronden van de embedded CPA (Australië) professionele examens.

Dit is een twinning programma waarin UNIRAZAK studenten zijn twee jaar van de boekhoudkundige programma in UNIRAZAK en een periode van 12 maanden in Waikato na te streven.

Dit is gebaseerd op een academisch robuuste structuur 1.0+ 2,0 + 1,0 (4 jaar). Deze structuur zorgt voor een UNIRAZAK kandidaat om hun leren met internationale studie tot 3 semesters verbeteren, zonder afbreuk te doen aan de integriteit van UNIRAZAK unieke ingebouwde CPA professionele onderzoek structuur.

Na afloop van het derde jaar op Waikato University, zal de student worden beloond met Bachelor of Business Analysis (Financiële) met als hoofdvak in de boekhouding mate aangeboden in het Waikato Management School (WMS).

Dit is een dual degree programma waarin studenten worden toegekend twee graden - Bachelor of Business Analysis (Financiële), uitgereikt door de Universiteit van Waikato en Bachelor in Accounting Degree toegekend door UNIRAZAK. Op grond van deze dual degree programma moeten de studenten een eerste 2 jaar van de studie in UNIRAZAK, het 3e jaar in Waikato en een extra laatste jaar in UNIRAZAK waar studenten voor te bereiden op hun CPA Australië professionele examens na te streven.

Toelating met krediet aan Waikato bachelordiploma's zullen alleen worden toegekend aan studenten die de eerste twee jaar van de UNIRAZAK Bachelor of Accounting opleiding hebben afgerond met een minimum CGPA van 3.0 en hoger UNIRAZAK.

Daarnaast zullen de studenten moeten het Engels toelatingseisen voor Waikato te voldoen door het verstrekken van het bewijs van Engels taalvaardigheid, in de vorm van een IELTS of TOEFL-examen scores.

De Universiteit van Waikato informeel Waikato University, is een uitgebreide universiteit in Hamilton, Nieuw-Zeeland. Het is een van de meest moderne en innovatieve universiteiten van Nieuw-Zeeland, gevestigd in de prachtige rivier de stad van Hamilton, met een satelliet-campus in Tauranga. Het heeft meer dan 12.500 studenten, waaronder bijna 2.000 internationale studenten uit meer dan 70 landen.

Institutionele Accreditatie of Recognition:

 • Ministerie van Onderwijs, Nieuw-Zeeland
 • Vereniging Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International)
 • Association of MBA's (AMBA)
 • European Foundation for Management Development (EFMD-EQUIS)
waikato

UNIRAZAK MACQUARIE Studeren in het buitenland PROGRAMMA

logo1

UNIRAZAK accounting studenten hebben een unieke kans voor het verbeteren van hun begrip van de boekhouding evenals Engels wanneer ze gebruik maken van de wereldklasse studie in het buitenland programma aan de Macquarie University in Australië. Zij zullen genieten van de voordelen van studeren in Australië en het verbeteren van hun voorbereidingen voor het invullen van de embedded CPA (Australië) cursussen in het laatste jaar op UNIRAZAK.

Dit is een twinning programma waarin UNIRAZAK studenten streven naar de eerste twee jaar van hun boekhouding programma op UNIRAZAK en vervolgens een jaar door te brengen aan de Macquarie University in Sydney Australië.

Dit is gebaseerd op een academisch robuuste structuur 2,0 + 1,0 + 1,0 (4 jaar). Deze structuur zorgt voor een UNIRAZAK kandidaat om hun leren met internationale studie tot 3 semesters verbeteren, zonder afbreuk te doen aan de integriteit van UNIRAZAK unieke ingebouwde CPA professionele onderzoek structuur.

Toelating met krediet aan Macquarie University zal alleen worden toegekend aan studenten die de eerste twee jaar van de UNIRAZAK Bachelor of Accounting opleiding hebben afgerond met een minimum CGPA van 3.0 en hoger UNIRAZAK.

Daarnaast zullen de studenten moeten het Engels toelatingseisen voor Macquarie te voldoen door het verstrekken van het bewijs van Engels taalvaardigheid, in de vorm van een IELTS of TOEFL-examen scores.

Australiër

Waarom studeren in de boekhouding

De vraag naar experts in accounting en finance is op een all-time high in ons tijdperk van de globalisering. De mensen die het meest van dit zal winnen zijn afgestudeerd met de professionele kennis en vaardigheden van de CPA Australië. UNIRAZAK voldoet aan deze eis door het aanbieden van de Bachelor of Accounting (Hons.), Die het doorgeven van het professionele niveau segmenten van de CPA Australië CPA-programma in het laatste jaar vergt. Dit programma kwalificeert de vers afgestudeerd als een boekhouding en financiën deskundige die is gecertificeerd door een internationaal erkende beroepsorganisatie.

Doelstelling

 • Inspelen op de behoeften van het land voor een hoger niveau boekhouders, accountants en financieel managers. Afgestudeerden van het programma zal in het algemeen plaatsing in lokale en internationale CPA Australische bedrijven te vinden; Industriële bedrijven en overheidsinstanties.
 • Studenten in staat stellen competenties in de ontwikkeling, meten, analyseren, valideren en communicatie van financiële en andere informatie te tonen.
 • Ontwikkelen van studenten met de relevante analytisch en kritisch denken, mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden die voor hun vakgebied relevant zijn.
 • Expose studenten om de unieke aspecten van de wereldwijde boekhouding en zakelijke kwesties.
 • Expose studenten met nieuwe ontwikkelingen in de informatietechnologie aan potentiële positie die ze wordt verwacht om aan te nemen in de wereld van het werk op het gebied van accounting, audit en financiën relevant.
 • Expose studenten met activiteiten die hen helpen werken in teams / groepen.
 • Zorg voor de opleiding voor studenten om de opleidingseisen van de verschillende boekhoudkundige certificering examens voldoen.
 • Zorg ervoor dat het curriculum voldoet aan de eisen van de belanghebbenden en handhaaft zijn internationale normen van het veld, en draagt ​​bij aan de ontwikkeling van het vak.
 • Bevorder competentie faculteit of school door middel van professionele ontwikkeling van programma's om hen te helpen hun dienst samengestelde aan de gemeenschap.
bachelor201

Toelatingseisen

4-Year-programma

 • Pass SPM / SPMV / O-niveau met 5 credits, waaronder sterke credits in Bahasa Melayu, Engels en Wiskunde of gelijkwaardige kwalificaties, EN
 • Pass STPM / A-niveau met 2 opdrachtgevers; of
 • Pass Matriculation, stichting of Pre-universiteit; of
 • Pass Unified Examination Certificate (UEC) met 5Bs waaronder het Engels; of
 • Beschikken Diploma die door MQA / Maleisische regering wordt erkend; of
 • Andere gelijkwaardige kwalificaties erkend door MQA / Maleisische regering.

5-jaar-programma (met inbegrip van de Stichting in Businesss en Management)

 • Pass SPM / SPMV / O-niveau met 5 credits, waaronder sterke credits in Bahasa Melayu, Engels en wiskunde of gelijkwaardig diploma.

Engels Proficiency Eisen

International Students

 • TOEFL 550 / IELTS Band 4,5 / Pre-U of secundair onderwijs ondernomen in het Engels medium.
 • (Studenten zonder TOEFL en IELTS zijn verplicht in te vullen en slagen voor een Intensief Engels programma aangeboden door de Universiteit)
 • De geldigheidsduur voor de TOEFL en IELTS is twee (2) jaar vanaf de datum van het vonnis.

MALAYSIAN STUDENTEN

 • Maleisische studenten die zich inschrijven in programma's Universiti Tun Abdul Razak bacheloropleiding moet een minimum van Band 4 bezitten in hun Maleisië Universiteit Engels Test (MUET).
 • (Studenten zonder het minimum van MUET score nodig zijn om te voltooien en slagen voor een Intensief Engels programma aangeboden door de Universiteit).

Opmerking: Extra kosten wordt opgelegd voor het Intensief Engels programma gebaseerd op studenten plaatsing niveau, in aanvulling op de respectieve programma vergoedingen.

carrière opportnity

Carrière mogelijkheden zijn: General Manager, Financial Controller, Chief Financial Officer, Chief Executive Officer, Financial Service Executive / Manager, Junior Auditor, Senior Auditor, Audit Partner en Financial Planning professional / specialist.

Vergoedingen

Undergraduate Fee Structuur voor lokale studenten

Undergraduate Fee Structuur voor internationale studenten

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Juni 2019
Duration
Duur
4 - 5 jaar
Voltijd
Locations
Maleisië - Kuala Lumpur, Federaal territorium van Kuala Lumpur
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan