Bachelor (Hons) in het sociaal werk en sociale administratie

United International College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor (Hons) in het sociaal werk en sociale administratie

United International College

Bachelor (Hons) in sociaal werk en sociaal beleid

De Bachelor in sociaal werk en sociaal beleid (BSWSA) programma biedt een 4-jarig undergraduate professionele opleiding om maatschappelijk werkers, sociaal beheerders en sociale beleidsmakers die zijn gewijd en toegewijd aan de verbetering van de menselijke omstandigheden, maatschappelijke omgevingen en subjectief welzijn te bereiden.

Het toepassen van de kennis van de sociale wetenschappen afkomstig van disciplines van de antropologie, sociologie, psychologie, ecologie, economie, politiek, filosofie, juridische studies en wetenschappelijk onderzoek, zijn we toegewijd aan kwaliteit, interactieve, community aangesloten en evidence-based onderwijs.

Afgestudeerden zullen worden uitgerust met de professionele kennis, vaardigheden en waarden, evenals het vertrouwen en de vaardigheden om te voldoen aan de door de snelle sociale en economische veranderingen in China en andere delen van de wereld uitdagingen.

Als maatschappelijk werk is afkomstig uit het Westen zijn we ten volle bewust van de noodzaak van de inheemse onderwijs met behoud van een mondiaal perspectief.

BSWSA101

Leerplan

Dit is een full-time programma leidt tot de graad van bachelor in het sociaal werk en sociale Administration (Honours). Studenten zijn verplicht om 132 uniits binnen het curriculum structuur te voltooien als volgt:

BSWSACurriculumStructure

* Voor meer informatie verwijzen wij u naar http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Carriere vooruitzichten

Maatschappelijk Werk en Administratie: een zich snel ontwikkelende beroep in China

In het proces van de bouw van een stabiele, harmonieuze samenleving voor het welzijn van haar burgers, China is in de grote vraag naar professioneel opgeleide maatschappelijk werkers en sociaal beheerders, en het is zeker dat de carrière vooruitzicht voor onze afgestudeerden is veelbelovend. Kansen van de werkgelegenheid in China In 2006 werd een beleidsverklaring vrijgegeven op de 6e Nationale Congres van de 16 Communistische Partij van China Centraal Comite. Deze beleidsverklaring verkondigde dat een "grote" maatschappelijk werk kracht die nodig is om te helpen bouwen aan een harmonieuze samenleving. Sindsdien professionele status van sociaal werkers officieel wordt erkend en maatschappelijk werk berichten beginnen om vast te stellen binnen de overheid structuur. Regeringen van een groot aantal steden zoals Shanghai, Beijing, Guangzhou en Shenzhen, een leidende rol spelen in het subsidiëren van sociaal werk projecten.

Door hetzelfde beleid van het ministerie van Burgerzaken zet zich in voor een betere sociale administratie beroepsbevolking, in het algemeen aangeduid als de Burgerzaken Work Force te ontwikkelen, sociale voorzieningen, ramp noodhulp, ouderenzorg en wijkontwikkeling beheren. Sociale beheerders zullen werken hand in hand met maatschappelijk werkers als een betere sociale systeem zich ontwikkelt.

Maatschappelijk werkers en sociaal beheerders zijn ook in de vraag in andere openbare diensten, waaronder gezondheidszorg, educatieve diensten, juridische en gerechtelijke diensten, lage kosten huisvesting diensten en vele andere gebieden.

SWSA afgestudeerden zijn goed bekend om hun professionele competenties en gespecialiseerde vaardigheden. Het traject van hun loopbaanontwikkeling is veelbelovend. Job mogelijkheden bestaan ​​in verschillende ministeries en een breed scala van publieke en private maatschappelijk welzijn agentschappen en instellingen. Sommige van deze afgestudeerden gaan naar postdoctorale studie in China, Hong Kong, of in het buitenland voort te zetten. Andere afgestudeerden verhuizen naar een loopbaan, waaronder

  • Civiele zaken en maatschappelijk welzijn: sociale zekerheid, familie-diensten, kinderen en jongeren, school maatschappelijk werk, ouderen diensten, revalidatie, medisch maatschappelijk werk, forensisch sociaal werk en samenlevingsopbouw
  • Sociaal beheer en administratie: Dienst coördinatie en het beheer, sociale planning en sociaal onderzoek
  • Werken bij het werken met mensen: Human resources, public relations, verzekeringen en
  • Klantenservice.

Strategic Partnerships

Een nauwe samenwerking tussen het Department of Social Work van de Hong Kong Baptist University (HKBU), een pionier in het sociaal werk opleiding op het grondgebied, en SWSA is ontwikkeld sinds onze oprichting. Het curriculum van het programma wordt onderschreven door de HKBU maatschappelijk werk collega van wie een lid van de faculteit wordt benoemd om te dienen als onze externe examinator.

Met betrekking tot de lokale dienst partners toegetreden we hand met de Zhuhai Luixiang Straat Office en de Hong Kong Wijk Advies-optreden van de Raad voor het opzetten van de Zhuhai Kangning Wijk Mutual Aid Association.

Onlangs hebben het programma en de Zhuhai OCMW gewerkt aan een aantal projecten, waaronder de Special Education Service Pre-School, revalidatie diensten en algemeen maatschappelijk werk.

Gedurende 3 opeenvolgende jaren sinds 2011, organiseerden we in het Welfare Center een reeks workshops en trainingen over de hulpverlening aan ouderen. Deelnemers opgenomen beheerders van ouderen, consultancy en gelicentieerd maatschappelijk werk professionals in Zhuhai. De laatste tijd zijn we aangewezen om een ​​pionier project van Outreaching Social Work diensten aan alle (16) openbare rusthuizen in Zhuhai bedienen.

In 2013 heeft het college in het strategisch partnerschap overeenkomst met de stad Zhuhai en onder andere gebieden het helpen van de stad om het sociaal werk voorzieningen verder wordt gemarkeerd ingevoerd.

SWSA heeft ook een nauwe samenwerking met een aantal buitenlandse universiteiten in het bijzonder instellingen lid van de Minnesota Private College Raad (MPCC).

Van Augsburg College Dr. Christina Erickson, kwam naar ons werk te sluiten als een visiting scholar in het tweede semester van 2012. Ze leerde twee maatschappelijk werk cursussen en lezingen gegeven op een aantal workshops en college buitenschoolse evenementen.

We hebben plannen om afspraken met universiteiten op regionaal en internationaal verder te formuleren om zomercursussen, uitwisselingen en in het buitenland studeren opties te regelen. kansen plaatsing in de Verenigde Staten, Canada, Singapore en Taiwan enz. zal worden onderzocht.

Het SWSA programma op UIC is ook lid van: de International Association of Schools of Social Work

  • Aziatische en Pacifische Vereniging voor Social Work Onderwijs
  • China Federation of Social Work Onderwijs en Permanent Comité van Zuid-China Region
BSWSA102
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
China - Zhuhai, Guangdong
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
China - Zhuhai, Guangdong
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan