Bachelor (Hons.) In Bedrijfskunde - Brussel

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het 3-jarige BA (Hons.) In Business Studies- programma is doelbewust ontworpen om onze studenten de praktische kennis en praktische vaardigheden te bieden die zeer wenselijk zijn in een internationale zakelijke omgeving. Voldoen aan de hoogste onderwijsnormen, studenten lezen voor en verdienen een wereldwijd erkende Britse graad via ons partnerschap met Middlesex University, Londen (VK), waarbij onze studenten worden voorbereid op een dynamische carrière in de wereldeconomie of op een masterdiploma aan enkele van de beste universiteiten ter wereld de wereld.

Programma Hoogtepunten

Het BA (Hons.) In Business Studies programma biedt een internationaal georiënteerd en toekomstbestendig curriculum . Onze studenten worden blootgesteld aan een zorgvuldig geselecteerde reeks zakelijke onderwerpen die nauw verband houden met de eisen van de wereldeconomie, waaronder zorgen van de 21e eeuw zoals digitalisering, duurzaamheid en ethische benaderingen van echte problemen. Het algemene doel van ons programma is om professionals en leiders te ontwikkelen die ethisch, gevoelig en holistisch kunnen managen in een reeks organisaties in een steeds mondialer wordende en snel veranderende omgeving.

Cursussen variëren van inleidende cursussen over algemene zakelijke onderwerpen in het eerste jaar (marketing, bedrijfsfinanciering, ethiek, enz.) Tot gerichte diepe duiken in jaar twee en drie, bijvoorbeeld "Digital Business Creations", "Global Organizations and the EU" , "Interculturele bedrijfscommunicatie" en "Ondernemerschap en innovatie".

Bovendien ontwerpt UBI voortdurend innovatieve, nieuwe programma's om onze studenten dichter bij de wereldeconomie te brengen. In het "Global Immersion Program" beginnen studenten aan een reis van 1 week naar Shanghai, China, om deze fascinerende Aziatische economie uit de eerste hand te ervaren, met zakenmensen te praten en zich onder te dompelen in een internationale omgeving.

Programmastructuur

De BA (Hons.) Bedrijfskunde is een voltijds, modulair, driejarig programma . Van studenten wordt verwacht dat ze 60 ECTS per studiejaar behalen en 180 ECTS behalen om af te studeren voor de opleiding. Alle Middlesex University-studenten met een voltijds, driejarig diploma moeten het programma binnen maximaal vijf jaar vanaf het moment van de eerste registratie voltooien om in aanmerking te komen voor het diploma.

BA toelatingsbeleid

UBI streeft ernaar om alleen kandidaten te aanvaarden wiens gegevens aangeven dat ze de kwaliteiten bezitten die nodig zijn om academisch succes te behalen en die bereid zijn om deel te nemen aan het programma in de geest van openheid en tolerantie.

Toelatingseisen:
  • Een volledig aanvraagformulier ingediend samen met de vereiste documenten, zoals een kort motivatie-essay. Alleen volledige aanvraagdossiers worden verwerkt.
  • Schooldiploma (of gelijkwaardig) en cijferafschriften.
  • Vaardigheid in het Engels (zie voor details het gedeelte 'Vereisten voor invoer van Engelse talen' hieronder).
  • Een toelatingsgesprek (face-to-face of online, afhankelijk van uw locatie).
  • Aangezien alle klassen digitaal worden verbeterd, moeten studenten een laptop bezitten en kunnen gebruiken.
  • Andere academische vereisten die noodzakelijk worden geacht.
  • Toelating of afwijzing van de aanvraag is afhankelijk van goedkeuring door de decanen op basis van het aanvraagdossier. In geval van afwijzing is geen hoger beroep mogelijk.
Vereisten voor Engelse taalinvoer:

Studenten moeten bekwaam zijn in de Engelse taal en UBI vereist normaal gesproken Grade C in GCSE of een gelijkwaardige kwalificatie. De meest voorkomende Engelse taalvereisten voor internationale studenten zijn IELTS 6.0 of TOEFL, op internet gebaseerd 72. United Business Institutes biedt ook een Intensive Academic English-cursus (Pre-Sessional). Een succesvolle afronding van deze cursus voldoet aan de Engelse toegangseisen. Voor meer informatie over het aanvragen van de pre-zittingen Intensief Academisch cursus Engels, stuur dan een email UBI op info@ubi.edu

Neem voor details over andere gelijkwaardige Engelse taalvereisten die UBI accepteert, contact op met de administratieve assistent via info@ubi.edu

intakes

UBI biedt twee intakes voor de BA-opleiding: september (herfst) en februari (lente).

Overschrijving

BA-studenten die elders studiepunten hebben behaald op een erkende universitaire opleiding, worden uitgenodigd om een overboeking aan te vragen. Voldoende officiële academische records en transcripties moeten dergelijke toepassingen ondersteunen. Succesvolle aanvragen zijn afhankelijk van goedkeuring door de decaan en de Middlesex University Link Tutor. Dit kan leiden tot vrijstellingen van modules of, voor BA-studenten, directe toegang tot BA1 (tweede semester), BA2 of - heel uitzonderlijk - BA3.

Praktische opleiding en jaarlijkse stages

Alle UBI-programma's zijn carrièregericht en leggen de nadruk op praktische training tijdens de studie. Het UBI eist van zijn studenten dat zij minimaal één stage (traineeship) per jaar veiligstellen bij een professioneel bedrijf of bedrijf naar keuze en locatie. Eventuele beloningsregelingen worden gemaakt in overeenstemming met het werkgelegenheidsbeleid van het bedrijf.

Uitgebreide praktijktraining door middel van stages stelt studenten in staat kennis te maken met de feitelijke bedrijfs- en managementaspecten in een echte bedrijfsomgeving. In het eerste en tweede jaar is het belangrijkste doel van het stageprogramma dat studenten netwerkvaardigheden ontwikkelen, de werkmentaliteit (praktijken en doelen) begrijpen, effectief communiceren in een professionele omgeving en hen in staat stellen om beter te definiëren op welk gebied van internationaal zakendoen ze worden het meest aangetrokken.

Het laatste jaar wordt van de studenten verwacht dat ze de leiding hebben over een specifiek aspect van het bedrijf waar ze deel van uitmaken voor de duur van de stage. Ze kunnen voortbouwen op het eerder verworven fundament en groeien naar posities van meetbare betekenis. Het stageverslag moet een diepgaande studie zijn van een bepaald aspect van het bedrijf waarin ze zich bevonden. Dit aspect moet zeer nauw verband houden met een cursusonderwerp (bijv. Marketing, financiën, boekhouding, management, enz.), En in de Bedrijfsperspectief. Dit rapport moet leiden tot nauwkeurige en goed gestructureerde conclusies, in de geest van een daadwerkelijke "audit".

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

United Business Institutes (UBI) is a private, higher education institution in Brussels, Belgium, with affiliated campuses in Luxembourg and China. Since its founding in 1992 UBI is providing highest- ... Lees meer

United Business Institutes (UBI) is a private, higher education institution in Brussels, Belgium, with affiliated campuses in Luxembourg and China. Since its founding in 1992 UBI is providing highest-quality British business education at the undergraduate, graduate and postgraduate levels. All UBI students study for and earn a globally recognized UK degree through UBI's partnership with Middlesex University, London (UK). Focusing on international management and the global economy, the school’s programmes combine real-world, professional issues with the latest in management thinking. Lees Minder
Brussel , Wiltz + 1 Meer Minder