Bachelor (bas) in en vroegschoolse educatie

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Op zoek naar een verschil in onze wereld van morgen door het opleiden van de kinderen van vandaag te maken? Overweeg om uw bachelor's degree in Early Childhood Education.

Onze afgestudeerden het bezit van een Bachelor of Science in Early Childhood Education met Florida prekindergarten / Primary (PreK-3) leraar certificering, een lezing aantekening (K-12), en een pre-K handicap goedkeuring. De Engels voor Anderstaligen (ESOL) aantekening (K-12) kan worden verkregen door het nemen van een extra klasse.

De Bachelor of Science in de Early Childhood Education programma aangeboden door middel van het departement Lerarenopleiding richt zich op de ontwikkeling van kinderen vanaf de leeftijd van 3 tot en met de derde graad, met de nadruk op sociale, emotionele, cognitieve en taalkundige componenten van de ontwikkeling van het kind. Het is ontworpen voor associate degree afgestudeerden te bouwen op vaardigheden voor en vroegschoolse educatie posities die een bachelor's degree. CF BS afgestudeerden komen in aanmerking voor toepassing voor leraar certificering in prek-het basisonderwijs en aantekeningen in het lezen van (K-12), Engels voor Anderstaligen (ESOL, K-12) * en prekindergarten handicap.

Studenten aanvaard voor deze programma's moeten ofwel een Associate in Arts, Associate in Science of Associate in Applied Science diploma hebben afgerond in een daarvoor bestemde veld, een GPA van 2,5 of hoger, een passerende score in de algemene kennis examen en tonen succesvolle afronding van de volgende cursussen: EDF 2005 Inleiding tot het beroep van leraar, EDF 2085 Introduction to Diversity voor Opvoeders en EME 2040 Inleiding tot Technology for Educators. Een minimum van 60 studiepunten van de student associate degree zal meetellen voor de voltooiing van het programma. Extra Algemene Onderwijs en / of technische specialisatie nodig kunnen zijn.

Een graad van C of hoger nodig is in alle technische, programma kern en programma specialisatie cursussen, en alle cursussen gebruikt om de Gordon Rule eis te voldoen.

Studenten overdracht in baccalaureaat programma's met een AA-diploma of hoger niet nodig hebben om onze algemene vorming eisen met uitzondering van de college-niveau Engels en Gordon regel wiskunde te voldoen. Deze studenten moeten met succes hebben afgerond, met een graad van C of beter, tenminste een HBO niveau Engels en één Gordon regel cursus wiskunde. Algemene cursussen onderwijs moet in totaal 36 studiepunten. De AA of hogere graad moet van een geaccrediteerde instelling, maar kan de publieke, private en / of uit staat.

Succesvolle afronding van cursussen met toegewezen observatie of Field componenten omvat, maar is niet noodzakelijk beperkt tot, de voltooiing van alle papierwerk, vergadering tijdlijnen en professionele verantwoordelijkheden in verband met het veld / klinische ervaringen. Studenten kunnen worden verplicht te verkrijgen en slagen voor een FDLE Level II naar de achtergrond, en elke andere site op basis eisen, voor het begin van praktijkervaring. Elke student die nodig achtergrond screenings niet doorstaat kan ervoor kiezen terug te trekken uit de cursus en verliest alle kosten.

  • De ESOL goedkeuring is gedeeltelijk ingestorte en vereist twee stand-alone cursussen: LIN 2740 en EDF 2085; welke eisen programma. De lees- en prekindergarten handicap aantekeningen worden toegediend in de 36 studiepunten.

Exameneisen voor dit programma zijn een GPA van 2,5, de goedkeuring van alle professionele cursussen met een graad van C of hoger en het passeren van scores op de Leraar Florida Certification Examens (algemene kennis, Professional Education en Prek-Primair Onderwijs). Vragen moeten worden gericht aan de adviseur voor de lerarenopleiding of de decaan van de lerarenopleiding.

Algemeen Onderwijs / Technische Specialisatie Cursussen

Cursussen in dit gedeelte zal bestaan ​​uit de Algemene Onderwijsbond of gebiedsgebonden Technische Specialisatie opleidingen nodig zijn om de eisen van het programma voldoen. Deze cursussen zullen variëren op basis van de student associate-level cursussen. Studenten zullen werken met hun adviseur van de nodige cursussen om hun programma te kiezen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Among the top 10% of U.S. Colleges; No. 4 community college in Florida; 20th most affordable college in U.S.; more than 70 academic pathways; $1 million in scholarships available with 86% of first-tim ... Lees meer

Among the top 10% of U.S. Colleges; No. 4 community college in Florida; 20th most affordable college in U.S.; more than 70 academic pathways; $1 million in scholarships available with 86% of first-time-in-college students receiving financial assistance... Lees Minder
Ocala , Lecanto , Chiefland + 2 Meer Minder