Bachelor (hons) in business studies

Independent College Dublin

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor (hons) in business studies

Independent College Dublin

De BABS suite van programma leidt studenten met kritisch denken vaardigheden en eigentijdse-actie gericht onderwijs op de belangrijkste zakelijke functies en het bereik van de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn om te slagen in de veeleisende en steeds veranderende wereld van het bedrijfsleven.

Het programma is opgebouwd op een manier die elke student de kans om te studeren voor een specialist Honours graad in Business Studies biedt. Drie gespecialiseerde pad award opties worden aangeboden voor de voltooiing van de Honours Business Degree.

Deze route studie opties zijn: - Bachelor of Arts (Honours) Business Studies - (gespecialiseerd in Marketing) - Bachelor of Arts (Honours) Business Studies - (gespecialiseerd in boekhouding en financiën) - Bachelor of Arts (Honours) Business Studies - (gespecialiseerd in Management en HR) Belangrijk is dat elke student de kans om hun studiekeuze te benadrukken als ze vooruitgang van het eerste naar het tweede en het derde jaar van studies met deze business studies graad. Individuen hebben dan ook een grote flexibiliteit in de keuze van hun business studies proefpersonen en bij de planning van de ontwikkeling van hun eigen individuele undergraduate business onderwijs. Terwijl ze de vooruitgang in het programma elke student is in staat om weloverwogen beslissingen te nemen over hun groeiende persoonlijke gebieden van het bedrijfsleven belangstelling en zakelijke expertise en is in staat om deze aan te passen aan hun selectie van business studies onderwerpen en om hun professionele carrière intenties.

Extra paden van specialistische studie worden regelmatig toegevoegd aan het kaderprogramma, om de toekomstige behoeften van de verschillende soorten organisaties van het bedrijfsleven en de bijzondere carrière behoeften van onze studenten te ontmoeten.

Introductie

We hebben onze Bachelor of Arts (Hons) Business Studies programma ontworpen om elke student met een uitgebreide zakelijke onderwijs dat aan de huidige en toekomstige behoeften van de steeds veranderende zakelijke omgeving relevant is.

Met dit in het achterhoofd onze programma richt zich op het leveren van elke student met een stevige begrip en kennis van de hedendaagse zakelijke theorieën, ideeën, concepten, problemen, praktijken en functies die hen in staat stellen om de fundamenten voor hun professionele carrière lag in het bedrijfsleven of voor hun toekomstige academische carrière op postacademisch niveau.

Om deze doelstellingen te bereiken, wordt veel nadruk gelegd in ons onderwijs: - Over het belang van het voldoen aan de behoeften van individuele leerlingen, - Op eigen leerbehoefte van elke student direct ondersteunen en hun zakelijke kennis ontwikkelen, - Aan het ontwikkelen van elke student in staat is om die gebieden te bestuderen van zaken die zij willen ontwikkelen tot een carrière.

De belangrijkste aspecten, vaardigheden, creatief denken, kritische vragen, problemen identificeren, problemen oplossen, en operationele functies van business studies worden daarom geleerd binnen een zeer ondersteunend en plezierige leeromgeving waarin studenten zijn: - - gedoceerd in kleine klassen - Heb individuele zelfstudie steun van de naam docenten - zijn in staat om de kennis die van ons onderwijs wordt gebracht door ervaren professionele mensen te delen - zijn in staat om te profiteren van de uitgebreide internationale ervaring in lesgeven, deskundigheid en uitmuntendheid van de academische docenten die hebben geleerd in Ierland, Europa, de Verenigde Staten, Canada, Groot-Brittannië en het Verre Oosten.

Programme Delivery Patroon

Het programma wordt geleverd in twee semesters van elk jaar.

Elk semester is normaal gesproken van twaalf weken duren. Beoordelingseisen kan buiten deze twaalf week lesuren nodig zijn. Voltijdse studenten worden normaal verwacht bij te wonen in dag-time levertijden.

Deeltijdse studenten worden normaliter nodig is om te wonen voor 's avonds levering voor ongeveer drie avonden per week. Deeltijdse studenten zijn ook verplicht om zaterdag tutorials of seminars bij te wonen op bepaalde momenten tijdens het jaar en kunnen ook worden verplicht om bepaalde vakantie workshops bij te wonen. Deeltijdse studenten kunnen ook regelen hun aanwezigheid patroon met de faculteit en zijn van harte welkom tijdens de dag levering van de full-time programma waar deze toegang tot het programma onderwijs vergemakkelijkt.

Toekennende instantie

QQI (Kwaliteit en kwalificaties Ierland, de nieuwe geïntegreerde bureau vervangt FETAC, HETAC, NQAI en de integratie van de functies van IUQB). Niveau: 8.

CAO Code

IC004

Natuurlijk Startdatum

September 2014

Programma

DE eerste studiejaar

Eerste jaar - The Common Core-programma

Alle eerstejaars studenten studeren een gemeenschappelijke kern modulair programma. Het onderwijs in de twee semesters van het eerste jaar biedt studenten met een uitgebreide inleiding op business studies en is ontworpen om elke student in staat stellen om het begrip en de kennis die nodig is om effectief te opereren in alle moderne zakelijke omgevingen hebben. Het eerste jaar gemeenschappelijk kernprogramma onderwerpen en module titels worden hieronder aangegeven.

Fase 1

Kernvakken: - boekhouding en financiën - Economie - Business Law - Data Analyse en Statistieken - Marketing - Management - HRM - Communicatie en ICT - Bedrijfscultuur

Tweede studiejaar

Fase 2

Kernvakken

  • Strategisch HRM - Levering en Value Chain Management - Knowledge Management - Management Accounting - Business Research Methods - Financial Accounting - Corporate Finance - Strategic Marketing Management - Marktonderzoek - Organisational Behaviour - Toegepaste Economische Wetenschappen - Actuele vraagstukken in Management

DERDE JAAR VAN STUDIE

Naast de Common Core Modules laatstejaars studenten ook eens met hun begeleiders de specialistische onderwerpen die zij wensen te studeren voor hun diploma. Deze worden bestudeerd in het laatste jaar

Fase 3

Kernvakken

  • Zaken Beleid - Change Management - Business Project Accounting Stream: - Belastingen - Financial Reporting - Audit & Assurance Marketing Stream: - Services Marketing - Brand Management - Direct Marketing Management / HR Stream: - Operations Management - Managing HR & IT Ondernemerschap

Assessment Details

Beoordeling is gebaseerd op een balans van permanente evaluatie (s) en een einde van de module onderzoek.

Permanente evaluatie vereist meestal de student om een ​​of twee soort essay opdrachten indienen. Het cijfer voor opdrachten bijdraagt ​​aan het einde van de module eindcijfer. Opdrachten vormen een bepaald deel van de module merken en dit is doorgaans 50% in het eerste jaar maar kan toenemen in twee jaar en drie van het programma.

Elke module wordt beoordeeld op het einde van het semester waarin de module wordt bestudeerd. Dit is om ervoor te zorgen dat het leren die is ervaren is vers in het geheugen van de student en dat als herkansingen zijn verplicht deze op passende wijze kan worden ondersteund en voorbereid door de student.

Schriftelijke feedback wordt verstrekt aan studenten op hun prestaties in assessments, en zelfstudie begeleiding is beschikbaar voor academische prestaties te ondersteunen.

Herkansing mogelijkheden kunnen worden gepland op het einde van het studiejaar of na het eerste semester in elk jaar van het programma, afhankelijk van individuele omstandigheden en Faculteit beleid.

Wat wij bieden

Studiekeuze

De BA (Hons) Business Studies programma stelt iedere student om hun bedrijf studiegebieden van interesse en expertise te ontwikkelen als ze hun zakelijke kennis te ontwikkelen in elke fase van de cursus.

Elke leerling krijgt een regelmatige en gedetailleerde academische les begeleiding op elk van de onderwerpen die zij kiezen voor een studie als ze vooruitgang door de cursus: Studenten krijgen vooral advies over: - de keuze van hun onderwerpen - Voorbereiding voor een toekomstige carrière - De ontwikkeling van bepaalde gebieden van rente en zakelijke expertise - Individuele academische prestaties en ontwikkeling

Leren over Business Studies en Business Carrière

Het docententeam begrijpt dat studenten die kiezen voor Business Studies programma's te bestuderen zijn vaak onzeker over welke zakelijke onderwerpen en carrière gebieden die zij voornemens zijn te ontwikkelen tot ze kampen met een universitair niveau programma.

We weten ook dat de vaardigheden en expertise die nodig is voor een individu om succesvol te zijn en om werk te vinden in de moderne zakelijke omgeving en in de professionele wereld kan zeer uitdagend zijn en dat de studenten krijgen een gedetailleerd inzicht in deze gedurende de tijd die wordt besteed aan het bestuderen van een initiële cursus.

Het ontwerp van de BA (Hons) Business Studies programma zorgt er dus voor dat elke student wordt geleerd: - de core business vaardigheden en kennis die nodig is om een ​​carrière pad te vestigen - specialistische gebieden van het bedrijfsleven studies die ervoor zorgen dat studenten in staat zijn flexibel en concurrerend te zijn de arbeidsmarkt of in hun toepassing op post graduate studie in te voeren.

  • Zakelijke onderwerpen die in staat zijn om zorgvuldig te worden afgestemd op de toekomstige behoeften en toekomstige eisen van elke student als ze met succes verder komt in elk jaar van de opleiding.

Onderwijzen en leren

Ons onderwijs en leren richt zich op: - Het leveren van een solide en stevig fundament in business studies onderwerpen aan al onze studenten - De individuele onderwijsontwikkeling en professionele carrière ambities van elke student - Het verstrekken van onderwijs excellentie en academische steun die de behoeften van elk individu undergraduate voldoet - door studenten de mogelijkheid om een ​​weloverwogen en goed geïnformeerde keuze te maken in de ontwikkeling van hun algemene of specialistische zakelijke vaardigheden

Conferentie Weken

De kwaliteit van onze academisch onderwijs team en hun professionele ervaring in het bedrijfsleven wordt ondersteund door een regelmatige reeks van Conference Weken die zijn opgenomen in ons onderwijs jaar. In de eerste week van het tweede semester van elk jaar, alle studenten deelnemen aan een conferentie Week, die bestaat uit een reeks van het onderwijs presentaties die door nationaal en internationaal erkende zakelijke professionals, schrijvers, docenten van andere instellingen, ontwerpers, journalisten en anderen worden geleverd die hebben een inzet voor de opvoeding van onze leerlingen en hun loopbaanontwikkeling.

De thema's van onze Conference weken zijn gerelateerd aan de leer die in de rest van het semester plaatsvindt. Studenten zijn in staat om waardevolle contacten met professionals voor doeleinden loopbaanontwikkeling, onderzoeks- en ontwikkelingsproject te maken.

Gastdocenten

Er is een reguliere programma van nationaal en internationaal erkende gastdocenten en gespecialiseerde bezoeken georganiseerd aan de lokale, regionale en internationale bedrijven en organisaties.

De klassen, hoor- en werkcolleges

Studenten worden gegeven in kleine klassen en elke student wordt tijdens de cursus wordt ondersteund door een met name genoemde academische tutor. Academische docenten ontmoeten met studenten op regelmatige ingeroosterd basis en zorgen voor individuele academische ondersteuning en advies.

De belangrijkste inhoud van het programma wordt gegeven door middel van lezingen en elke lezing is inclusief de tijd voor vragen en antwoorden om ervoor te zorgen dat de studenten in staat zijn om feedback te geven over de lezing, vragen te stellen en te bevestigen hun begrip van de naar voren gebrachte punten.

Hoorcolleges worden ondersteund door individuele en collectieve tutorials en seminar gebaseerd groepsgesprekken. Deze bieden gelegenheid voor meer gedetailleerde bespreking en voor individuele begeleiding en ondersteuning te geven op de inhoud academisch programma.

In het derde jaar van de studie elke student krijgt een tutor, die geeft een leidraad voor de planning, de uitvoering en voltooiing van hun proefschrift. Het proefschrift wordt uitgevoerd door elke leerling als individu onderzoeksproject dat in staat is om te worden gerelateerd aan hun carrière intenties, een business case studie, of een theoretische studie.

In het derde jaar studenten een student projectteam waarin een volledige zakelijke onderneming simulatie omvat ondernemen ook. Dit kan ook te maken hebben met het ontwikkelen van business expertise van elke student en is ontworpen om hen te voorzien van de ervaring van het samenwerken in een zakelijke omgeving oplossen van real-life business problemen.

Onderwijzen en leren en Informatie Technologie Ondersteuning - Moodle, Informatietechnologie en Bibliotheek voorzieningen

Het onderwijzen en leren dat plaatsvindt in formele formele klassen neemt wordt ondersteund door een interactieve informatie-technologie gebaseerde Moodle platform biedt uitgebreide ondersteuning voor studenten.

Het programma faciliteiten zijn eerste klasse en uitgebreide beschikbaarheid van IT-labs / workshops en eerste klas bibliotheekcollecties, en toegang tot de bibliotheek en IT-ondersteuning.

Werkgelegenheid

De werkgelegenheid voor onze BA (Hons) Business studies afgestudeerden zijn uitstekend als onze programma biedt een algemene zakelijke onderwijs, alsmede een kans om specialistische expertise te ontwikkelen. Afgestudeerden kunnen kiezen uit een breed scala van loopbanen in de publieke en private sector, zowel nationaal als internationaal. Afgestudeerden van onze BA (Hons) zal volledig worden uitgerust met een breed scala van geleerd na te streven en onderzoek postdoctorale programma's.

Vereisten

De aanvragers moeten een minimum van 2 Hogere C3S en 4 Gewone Level D3s houden of gelijkwaardig (naar Maths bevatten).

Studenten onder de 23 jaar op 1 januari van het jaar van binnenkomst moeten passen door middel van de CAO voor IC004 Bachelor of Arts (Business Studies) Alle andere aanvragen moeten rechtstreeks aan de toelatingscommissie kantoor worden gemaakt.

Rijpe Student Aanvragers die ouder zijn dan 23 jaar door 1 januari van het jaar van binnenkomst in aanmerking komen voor inschrijving op het programma als oudere studenten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 semesters
Deeltijd
Voltijd
Locations
Ierland - Dublin, County Dublin
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Ierland - Dublin, County Dublin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan