Bachelor (top up) in de chemische en biotechnische, voedsel of procestechnologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor top-up programma - 1½ jaar - 90 ECTS

Chemische en Biotechnische, voedsel of Process Technology is een top-up cursus voor chemische en biotechnische analisten, en na het voltooien van de 18-maanden durende programma vindt u een bachelor diploma te behalen. Het programma is de directe route naar het voortgezet onderwijs voor chemische en biotechnische analisten, voedsel technologen en procestechnologen.

U krijgt de vaardigheden succesvol in zowel nationale als internationale laboratorium omgevingen te zijn, en u zal worden bijgewerkt op de nieuwste technologische, wetenschappelijke en maatschappelijke ontwikkelingen. Je wordt opgeleid om extra kennis te verwerven binnen een gebied dat voortdurend in ontwikkeling, en uw vermogen over te dragen en uit te voeren technische en wetenschappelijke resultaten in de praktijk gebruik zal één van uw belangrijkste sterke punten zijn. Je zult je academische vaardigheden en uw kwalificaties te verbeteren ten opzichte van de planning, coördinatie en projectmanagement. Het programma heeft een multidisciplinaire aandacht die je leert te coördineren, te communiceren en initiëren projecten in verschillende disciplines.

Als Bachelor u kunt werken in de farmaceutische bedrijven, onderzoek en ontwikkeling, of als leraar. Meestal zul je worden ingezet in een project management functie verantwoordelijk voor de planning, ontwikkeling, uitvoering, documentatie en kwaliteitscontrole. U zult uw analytische en praktische vaardigheden te gebruiken om taken uit te pakken met betrekking tot de ontwikkeling, vervaardiging van producten en onderzoek. 18 maanden zal u in aanmerking komt om de taken van de toekomst te ondernemen in zowel publieke als private bedrijven.

Toelatingseisen

Chemische en Biotechnische, voedsel of Process Technology

Om te worden toegelaten tot deze opleiding, moet u klaar bent met een van de volgende programma's:

  • Chemische en Biotechnische Wetenschap
  • voedsel technologie
  • Procestechnologie

Engelse test

Als u niet beschikt over een Deense AP degree (International lijn), moet u ook voldoen aan onze eisen voor een officieel erkende Engels test. Wij accepteren deze tests ten minste de volgende scores:

  • IELTS: 6.5
  • TOEFL Internet gebaseerde: 83
  • TOEFL papier gebaseerde: 560
  • Cambridge-test: CAE A, B of C
  • Oxford Placement: 160 (min 80 in elk deel.)
  • Oxford Online Placement Test: C1 (aangeboden bij Business Academy Aarhus)

Voor niet-EU-aanvragers we accepteren alleen IELTS en TOEFL.

Engels als moedertaal en sollicitanten met Nordic toelatingsexamens (met inbegrip van kandidaten met een examen uit de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Groot-Brittannië, Schotland of Ierland) zijn vrijgesteld van een Engels-test. Houd er rekening mee dat de aanvragers met een examen uit alle andere landen (met inbegrip van Afrikaanse en Aziatische landen, waar de voertaal is Engels) een test moeten indienen.

Als u een Deens-taal toelatingsexamen (of een andere nordic toelatingsexamen), moet u ten minste Engels B of gelijkwaardig te hebben.

Career Opties

Chemische en Biotechnische, voedsel of Process Technology

Met een bachelor's degree in Chemical en Biotechnische, voedsel of Process Technology je gaat werken met het onderzoek, ontwikkeling of productie. Je zal doorgaans worden gebruikt door bedrijven die werken met voedsel, geneesmiddelen, biologische, chemische of microbiologische processen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Business Academy Aarhus is a School of Applied Sciences

Business Academy Aarhus is a School of Applied Sciences Lees Minder