Bachelor bedrijfsadministratie (bovenaan)

Castelldefels School of Social Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor bedrijfsadministratie (bovenaan)

Castelldefels School of Social Sciences

De BBA (Bachelor of Business Administration) Is een gericht business-degree voltooiing programma dat een grondig begrip van het bedrijfsleven ontwikkelt in zijn veelzijdige aspecten. Het is ideaal voor kandidaten met praktische ervaring die niet over de juiste academische kwalificaties beschikken om hen te bereiken door kennis uit te breiden en te formaliseren op de verschillende terreinen van het bedrijfsleven. Het programma is sterk gericht op praktische applicatie, in plaats van theorie. Het is een combinatie van academische inhoud aangepast voor de ervaren werkende professional, in combinatie met uitgebreide academische en industriële blootstelling.

Waarom studeer Bachelor of Business Administration in CSSS?

CSSS ligt in de kosmopolitische hoofdstad van het Catalonië-gebied van Spanje en een van de meest cultureel rijke steden van Barcelona. Het is betoverende kuststad met onbeperkt dynamische en vriendelijke sfeer. Wij zijn een innovatief en vooruitziend college, gericht op het ontwikkelen en toevoegen van waarde aan de studenten carrières wereldwijd. Het college heeft docenten die toonaangevende denkers en succesvolle professionals op hun vakgebied hebben en een breed scala aan diploma's aanbieden op zowel de bachelor- als de nagraadse niveau en zorgt voor het begeleiden van studenten die onderzoek doen aan het onderzoek. Wij bieden studenten uitstekende academische, bibliotheken, accommodatie, carrières, ondersteunende diensten en sociale voorzieningen. Onze essentie missie is om de hoogste standaard van onderwijs te bieden.

Doelstellingen

Aan het eind van dit BBA-programma krijgen studenten:

 1. Een hoog niveau van communicatie en interpersoonlijke vaardigheden, om het proces systematisch te verzamelen en informatie, kennis en kennis op een informatieve en overtuigende manier te verspreiden aan een breed scala aan publiek door mondelinge, schriftelijke en visuele communicatie te gebruiken.
 2. Unieke kritische analyse vaardigheden in het ontcijferen van een verscheidenheid van zakelijke problemen en problemen om de optimale beslissingen te maken door kwalitatieve en kwantitatieve oorzaken te compenseren met behulp van systematisch denken, toepassing en aanpassing van theoretische kaders aan een assortiment van dynamische binnenlandse en wereldwijde bedrijfs- en managementomstandigheden.
 3. Een breder wereldbeeld van zaken en management dat rekening houdt met en integreert de noodzaak van corporate, ethische, maatschappelijke en culturele diversiteit en verantwoordelijkheid, alsmede corporate governance in een zoektocht naar duurzame bedrijfs- en managementpraktijken die de globale normen benchmarken.
 4. Beschrijf het belang van het begrip tijdwaarde van geld door zich vertrouwd te maken met concepten van annuïteiten, samengestelde lijfrenten, tegenwoordige waarde van annuïteiten en voorwaarden.
 5. Evalueer de factoren die de implementatie van een product-, prijs-, distributie- en marketingcommunicatiemix in de niet-binnenlandse markten beïnvloeden.

Vakdidactiek

UITM in samenwerking met CSSS maakt gebruik van verschillende technologieën om de cursussen te vergemakkelijken. Alle nieuwste technologie zorgt ervoor dat de leerlingen de beste leeruitkomsten mogelijk krijgen. Een integratie van e-delivery tools stelt studenten in staat om cursusmaterialen, onderzoeksbibliotheken, discussiefora, cursus kalender, chatrooms, werkopdrachten, cursusberichten en studentenboek te openen.

Module Overzicht

CSSS biedt deze afstudeeropleiding aan het einde van het jaar Bachelor in Bedrijfskunde, bereiding van studenten voor bredere management verantwoordelijkheden vanuit een globaliseringsperspectief.

Tabel 2.2: Programmastructuur en Cursuskrediet voor het BBA-eindprogramma

Cursus Credits
BBA401 Financial Management 6
BBA402 International Business Management 6
BBA403 Internationale Marketing Strategieën 6
BBA404 Management Information Systems 6
BBA405 Elektronisch Bedrijf 6
BBA406 Organisatieverandering en -ontwikkeling beheren 6
BBA407 Business Research 6
BBA408 Human Resources Training en Development 6
BBA409 Project Paper and Case Study 12
TOTAAL 60

Toelatingseis

CSSS verwelkomt gekwalificeerde aanvragers zonder discriminatie naar hun geslacht, leeftijd, culturele, etnische, religieuze en raciale achtergronden.

 • Toelating bij CSSS stelt minimumcriteria vast die bestemd zijn om kandidaten die een goed academisch potentieel hebben en die creativiteit, kritisch denken, sociale en morele waarden tonen, bewijs van Engelse taalvaardigheid en sterke motivatie te identificeren.

EU / Niet-EU of Internationaal

 • Hogere middelbare school of voltooid Een niveau
<li>Vaardigheid in het Engels</li>


Volwassen Aanvrager

 • Als u relevante kwalificaties of werkervaring heeft, kan academisch krediet worden toegekend aan uw CSSS studieprogramma. Voor meer informatie kunt u mailen naar onze cursuscoördinator admissions@csss.es

Eisen Engels taal

 • Je moet in de Engelse taal bevoegd zijn om bij ons te studeren. Het meest geaccepteerde bewijs van Engels taalvaardigheid is IELTS 5.5 (minimaal 5.0 in alle componenten).
<li>Als u niet aan onze minimale Engelse taalvereisten voldoet, moet de student <strong>CSSS online Engelse test uitvoeren</strong></li>


Voor meer informatie kunt u terecht bij uw cursuscoördinator admissions@csss.es

* Om aan onze toelatingsplicht te voldoen, is altijd de keuze van de programcoördinator

Vergoedingen en toekenning

Vergoedingen

EU

Aanvraagvergoedingen (niet terugbetaald, betaald met aanvraag): 300 EURO

Onderwijskosten voor het programma: 4.000 EURO

Niet-EU

Aanvraagvergoedingen (niet terugbetaald, betaald met aanvraag): 300 EURO

Onderwijskosten voor het programma: 5,500 EURO

* Betalingsafbetalingsplannen zijn beschikbaar. Neem contact op met de afdeling CSSS voor meer informatie.

Grant

Studenten komen in aanmerking voor het indienen van een subsidie ​​indien zij op een voltijdskursus aan de Castelldefels School of Social Science in Barcelona zijn aangeboden;

Merit-gebaseerde subsidies

Open voor: Op basis van cijfers worden academische beurzen beloond met sterke academische prestaties. Kandidaten moeten ook beschrijven hoe de academische verdienste en het professionele succes hen leiderschapspotentieel hebben gegeven.

Need-based subsidies

Behoeftebehoeften worden toegekend op basis van de financiële achtergrond van studenten of studenten. Deze behoeftenbeurzen zijn bedoeld om te helpen bij studies wanneer studenten of hun voogden geen collegegeld en kosten kunnen bekostigen.

Vrouwen in het bedrijfsleven

Er is veel vooruitgang geboekt bij het overbruggen van de kloof tussen gelijke rechten van mannen en vrouwen - maar we hebben nog een manier om te gaan. De Women in Business Grant is voor vrouwelijke aanvragers die ervaring hebben op het gebied van werk of stage of een team in een internationale omgeving hebben geleid. Voor deze beurs vraagt ​​CSSS vrouwelijke leiders die ervaring hebben en begrijpen op de wereldwijde werkomgeving van vandaag.

Geaccrediteerde handicap subsidie

De geaccrediteerde arbeidsongeschiktheidsuitkering is een discretionair fonds dat bedoeld is om studenten met een handicap te ondersteunen die niet in aanmerking komen voor wettelijke financiering.

Kies alstublieft uw beurs en stuur dan het ingevulde bijbehorende aanvraagformulier naar uw toelatingsofficier of bij admissions@csss.es met de overige documenten die u nodig heeft voor toelating. Gelieve ook in te voegen:

 • Een kopie van uw meest recente cv of geef ons een korte geschiedenis van uw vorige werk- of stageplaatsen / stageplaatsen.


Bevestig alle relevante ondersteunende documenten om uw aanvraag te versterken (bijv. Werkverwijzingen, professorale referenties, transcripties). Alle referenties en eventuele ondersteunende documentatie moeten worden verzonden als onderdeel van uw volledige aanvraag.

Career Services

De carrièremogelijkheden helpen studenten om carriereaanwijzingen te onderzoeken en biedt ondersteuning door middel van een scala aan diensten en middelen

Hervat en assistentie bij de omslag

CSSS helpt u door het creëren van een scherp CV en een geïndividualiseerde coverbrief die uw interesse in de stage of toekomstige baan uitdrukken.

Mock Interviews

Voor veel studenten voelen ze een interview als ondervraging en hebben ze angst, maar het interview is niets anders dan een wederzijdse uitwisseling van de informatie. CSSS biedt mock interview als de kans om te leren over de baan en de werkgever en zijn zelfverzekerd. CSSS heeft studenten ondersteund door het volgende te regelen

 • voorbereiding
<li> De sessie</li> <li> De feedback</li>

Loopbaanbeurzen en netwerken

CSSS organiseert zoveel carrièremogelijkheden en moedigt studenten aan om eerlijke sessies bij te wonen, aangezien deze hen de kans geven op stages, banen en goede netwerken ontwikkelen. Studenten kunnen profiteren van informatie, advies en vergemakkelijking van hun werkzoeken.

afgestudeerde Stages

CSSS Academic Internship Agreement stelt studenten in staat om stage te doen als fundamenteel onderdeel van de studie, die uiterst gunstig kan zijn.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Feb. 2019
Duration
Duur
12 maanden
Voltijd
Price
Prijs
4,000 EUR
EU-studenten; € 5.500 Niet-EU / Internationale studenten
Locations
Spanje - Barcelona, Catalonië
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Barcelona, Catalonië
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Feb. 2019
Spanje - Barcelona, Catalonië
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Juni 2019
Spanje - Barcelona, Catalonië
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan