Lees de Officiële Beschrijving

GA VOOR EEN POSITIEVE REACTIE

Met een diploma scheikunde of biochemie van onze door American Chemical Society geaccrediteerde afdeling, zou je kunnen werken aan een remedie tegen kanker; monitoring van de ozonlaag die ons beschermt tegen de zon; onderzoek naar superieure energieoplossingen (bijv. batterijtechnologie of zonnepanelen); ontwikkeling van nieuwe textiel-, cosmetica- of farmaceutische producten; of het oplossen van problemen met waterverontreiniging.

Ons programma combineert strenge academici met uitgebreide mogelijkheden voor onderzoek en werk in het laboratorium. Je krijgt een solide basis in de wiskunde en de natuurwetenschappen, terwijl je je kritisch denkende, probleemoplossende, teamwerk- en leiderschapsvaardigheden ontwikkelt. Deze vaardigheden zijn in de vraag van de hedendaagse beroepsbevolking.

Grote instellingen kunnen gewoon niet de geïndividualiseerde aandacht bieden die u hier zult vinden. Zelfs als eerstejaarsstudent krijg je de kans om in het lab te werken met echte professoren - geen afgestudeerde assistenten of lab-instructeurs. Gedurende je vier jaar krijg je de kans om je eigen experimenten te ontwerpen en uit te voeren, aan onafhankelijke projecten te werken, professoren bij te staan met gesubsidieerd onderzoek, je onderzoek te presenteren op regionale en / of nationale conferenties, en mogelijk zelfs co-auteur en artikel voor een internationaal scheikundejournaal. De kansen die je hebt, zijn echt ongelooflijk!

Hier raak je niet verdwaald in de menigte. Je bent een student van de elite chemie / biochemie - een deel van ons gezin. Je zult genieten van kleine klassen en geweldige vriendschappen. Onze toegewijde professoren zullen u leren kennen. Zij zullen je ondersteunen in je studie, onderzoek, stages, coöperaties en post-graduate of loopbaanvoorbereidingen. Ze zullen persoonlijk worden geïnvesteerd in uw succes - op de universiteit en daarbuiten.

Na het afstuderen ben je klaar om belangrijke wetenschappelijke bijdragen te leveren. Je zult gewapend zijn met de kennis, hands-on ervaring en kritisch denken vaardigheden die nodig zijn voor succes - ongeacht waar je pad je naartoe leidt.107037_13.jpg

KANSENBUREN

ONDERZOEK NEEMT CENTRUM FASE

Vijfennegentig procent van onze studenten scheikunde / biochemie werkt zij aan zij met ONU hoogleraren aan belangrijke onderzoeksprojecten. Financiering voor deze projecten is afkomstig van een reeks bronnen, waaronder de National Science Foundation, Ohio Sea Grant, US Geological Survey, de American Chemical Society en, uiteraard, ONU .

BETROKKEN RAKEN

Word lid van een professionele organisatie en u leert meer over de mogelijkheden in uw vakgebied en ontmoet nieuwe mensen. Studenten in het ONU hoofdstuk van de American Chemical Society bijvoorbeeld, plannen sociale bijeenkomsten, sponsoren gastsprekers en volgen carrièrebeurzen. Verder sponsort de afdeling ook een hoofdstuk van het scheikundelabel Gamma Sigma Epsilon, dat wetenschappelijke excellentie en wetenschappelijke onderzoekswereld in de chemie bevordert. Deel uitmaken van deze organisaties helpt je bij het opbouwen van je professionele netwerk van collega's.

WETENSCHAPPERS IN HET HUIS

Elk jaar brengen we gerenommeerde wetenschappers naar de campus om hun ontdekkingen - en hun reizen - met studenten te delen. Het Kritzler Lectureship in Chemistry, bijvoorbeeld, brengt jaarlijks gerenommeerde chemici naar de campus om belangrijke nieuwe ontwikkelingen in hun vakgebied te presenteren. Je krijgt de kans om elke spreker te ontmoeten en ermee om te gaan.107033_4.jpg

DENK SUCCES

ALLISON WILLIAMSON BS MET EEN GROTE IN CHEMIE '13

"EEN VAN DE EENVOUDIGSTE MAATREGELEN VAN SUCCES IS OM TE ZEGGEN DAT JE JE BAAN LIEFDE EN ERUIT KIJK NAAR HET WERK IN DE OCHTEND TE WERKEN. SOMMIGE MENSEN ZULLEN DAT NIET KUNNEN ZEGGEN, MAAR IK KAN MET VOLLEDIGE OPRECHTHEID. IK KAN MIJN ONU PROFESSOREN NIET VOLDOEN VOOR HOE GOED ZE HEBBEN MIJ VOORBEREID OP SUCCESVOL IN DE ARBEIDSTELLING. ZE GAAN OVER KENNIS, ADVIES EN OOK PRAKTIJKVAARDIGHEDEN, ALS HOE WERKBAAR EN VEILIG TE WERKEN IN HET LAB. "

Op de middelbare school excelleerde Allison Williamson in scheikunde. Haar oom, een biochemicus in kankeronderzoek, liet haar zien dat wetenschap het potentieel heeft om de kwaliteit van leven te verbeteren. Allison besloot chemie haar carrièrepad te maken. Bij ONU werd ze een van de oprichters van de chemie honorary Gamma Sigma Epsilon. Ze was ook actief in het ONU hoofdstuk van de Student Members van de American Chemical Society (SMACS). Deze groep bood haar leuke kansen, zoals het volledige periodieke systeem van pompoenen snijden en ijs maken met vloeibare stikstof. SMACS financierde ook haar deelname aan de nationale conferentie voor de American Chemical Society, waar ze onderzoek presenteerde. Tegenwoordig is Allison chemicus voor Lubrizol Corporation in Wickliffe, Ohio, een gespecialiseerd bedrijf dat additieven produceert voor gebruik in motoroliën, transmissievloeistoffen, hydraulische vloeistoffen, tandwieloliën en meer. Ze reist nationaal en internationaal naar de fabrieken van het bedrijf waar ze problemen oplost en ondersteuning biedt.107032_3.jpg

UITKOMSTEN EN CURSUSSEN

STEVIGE UITKOMSTEN

 • In de afgelopen vijf jaar was gemiddeld 95 procent van onze chemie / biochemie-majors fulltime of ingeschreven in een professionele of graduate school binnen zes maanden na afstuderen.
 • Onze chemiestudenten behalen consequent indrukwekkende stages en Research Experiences for Undergraduates (REU) -posities voor de zomer.
 • Onze afgestudeerden worden toegelaten tot eersteklas graduate schools, waaronder de University of Cincinnati School of Medicine, Cornell University, MIT, de University of Chicago, Northwestern University, de University of California Berkeley, Ohio State University (tandheelkundige en optometrieprogramma's), Michigan State University en Yale University.

CURSUSSEN

Je kunt een Bachelor of Science behalen in de biochemie of scheikunde met een optionele ACS-geaccrediteerde concentratie of een Bachelor of Arts in de chemie. Bovendien kun je een pre-medisch student zijn met een van deze graden, of je kunt licentiestructuur voor docenten volgen in de chemie.

Hier zijn enkele van de cursussen die u kunt volgen als een chemie of biochemie major:

 • Organische chemie
 • Fysische chemie
 • Medische Chemie
 • Analytische scheikunde
 • Anorganische scheikunde
 • Polymeer chemie
 • Organische synthese
 • Biochemie
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 7 andere vakken van Ohio Northern University »

Laatst bijgewerkt op December 24, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019