Bachelor biochemie

Ohio Northern University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor biochemie

Ohio Northern University

Ga voor een positieve reactie

Met een chemie of biochemie diploma van onze American Chemical Society-geaccrediteerde afdeling, zou je uiteindelijk werkt aan een geneesmiddel voor kanker; monitoring van de ozonlaag die ons beschermt tegen de zon; het onderzoeken van hogere energie-oplossingen (dwz batterij technologie of zonnepanelen); het ontwikkelen van nieuwe textiel, cosmetica en farmaceutische producten; of het oplossen van problemen van waterverontreiniging.

Ons programma combineert strenge academici met uitgebreide mogelijkheden voor onderzoek en werk in het lab. Je zult een solide basis in de wiskunde en de natuurwetenschappen te krijgen, terwijl het ontwikkelen van je kritisch-denken, oplossen van problemen, teamwork en leiderschap vaardigheden. Deze vaardigheden zijn in de vraag in de huidige beroepsbevolking.

Grote instellingen kunnen gewoon niet de individuele aandacht die je hier kunt vinden. niet afgestudeerde assistenten of lab instructeurs - zelfs als een eerstejaars, krijg je de kans om in het lab werken met echte professoren hebben. Gedurende uw vier jaar, krijg je de kans te ontwerpen en uit te voeren uw eigen experimenten, werken aan onafhankelijke projecten, professoren met subsidie ​​gefinancierd onderzoek te helpen, presenteer uw onderzoek op regionale en / of nationale conferenties, en mogelijk zelfs co-auteur van een hebben artikel voor een internationale chemie tijdschrift. De kansen die je echt ongelooflijk!

Hier vindt u niet verdwalen in de menigte. deel van onze familie - u zult een elite chemie / biochemie student. U zult genieten van kleine klassen en fantastische vriendschappen. Onze toegewijde docenten zullen je te leren kennen. Ze zullen je ondersteunen in je cursussen, onderzoek, stages, co-ops, en post-graduate of carrière voorbereidingen. Zij zullen persoonlijk geïnvesteerd in uw succes te worden - op de universiteit en daarbuiten.

Na het afstuderen, bent u klaar om belangrijke wetenschappelijke bijdrage te leveren zijn. U zult gewapend met de kennis, hands-on ervaring en kritisch-denken vaardigheden die nodig zijn voor succes - ongeacht waar je pad leidt.

Kansen te over

RESEARCH centraal staat

Vijfennegentig procent van onze chemie / biochemie studenten werken side-by-side met ONU professoren over belangrijke onderzoeksprojecten. De financiering voor deze projecten is afkomstig van een scala aan bronnen, waaronder de National Science Foundation, Ohio Sea Grant, US Geological Survey, de American Chemical Society en, natuurlijk, ONU.

BETROKKEN RAKEN

Word lid van een professionele organisatie, en je leert over de mogelijkheden in uw vakgebied en nieuwe mensen ontmoeten. Studenten in hoofdstuk van de American Chemical Society ONU's, bijvoorbeeld, plannen sociale bijeenkomsten, sponsoren gastsprekers en wonen carrière beurzen. Verder is de afdeling sponsort ook een hoofdstuk van de Gamma Sigma Epsilon chemie ere, die helpt bevorderen academische uitmuntendheid en undergraduate onderzoeksbeurs in de chemie. Als onderdeel van deze organisaties helpt u uw professioneel netwerk van collega's op te bouwen.

WETENSCHAPPERS IN HET HUIS

Elk jaar brengen wij gerenommeerde wetenschap geleerden naar de campus om hun ontdekkingen te delen - en hun reizen - met studenten. De Kritzler Lectoraat in de chemie, bijvoorbeeld, brengt vooraanstaande chemici naar de campus elk jaar belangrijke nieuwe ontwikkelingen in hun vakgebied te presenteren. Je krijgt de kans om te ontmoeten en interactie met elke luidspreker te krijgen.

DENK SUCCES

ALLISON WILLIAMSON BS met een grote in CHEMIE '13

"Een van de eenvoudigste maatregelen van het succes is kunnen zeggen dat u van uw baan en kijk ernaar uit om terug aan het werk in de ochtend te ZIJN. SOMMIGE MENSEN ZIJN NIET IN STAAT OM DAT zeggen, maar ik KAN MET COMPLETE oprechtheid. IK KAN NIET dank mijn ONU HOOGLERAREN GENOEG VOOR hoe goed ze me voorbereid om succesvol te zijn in het personeelsbestand. Zij gingen op kennis, ADVIES EN OOK praktische vaardigheden, zoals hoe om efficiënt en veilig te werken in het lab. "Op de middelbare school, Allison Williamson excelleerde in de chemie. Haar oom, een biochemicus in het onderzoek naar kanker, liet haar zien dat de wetenschap heeft het potentieel om de kwaliteit van leven te verbeteren. Allison besloot chemie haar carrière te maken. Bij ONU, werd ze een van de oprichters van de chemie ere Gamma Sigma Epsilon. Ze was ook actief in het hoofdstuk van de student-leden van de American Chemical Society (SMACS) ONU's. Deze groep gaf haar plezier mogelijkheden, net als carving het hele periodiek systeem van pompoenen en het maken van ijs met behulp van vloeibare stikstof. SMACS gefinancierd ook haar deelname aan de nationale conferentie van de American Chemical Society, waar ze gepresenteerd onderzoek. Vandaag, Allison is een onderzoek chemicus voor Lubrizol Corporation in Wickliffe, Ohio, een specialty-onderneming die additieven produceert voor gebruik in motorolie, transmissie vloeistoffen, hydraulische vloeistoffen, versnellingsbakolie en nog veel meer. Ze reist nationaal en internationaal op installaties van het bedrijf waar ze problemen oplossen van problemen en biedt ondersteuning.

RESULTATEN en cursussen

SOLID RESULTATEN

 • In de afgelopen vijf jaar, een gemiddelde van 95 procent van onze chemie / biochemie majors in dienst waren full-time of ingeschreven in het beroeps- of graduate school binnen zes maanden na het afstuderen.
 • Onze studenten scheikunde consequent indrukwekkende stages en Onderzoek Ervaringen voor gegradueerden (REG) posities voor de zomer te verkrijgen.
 • Onze afgestudeerden krijgen toegelaten tot top-notch graduate schools, waaronder de Universiteit van Cincinnati School of Medicine, Cornell University, MIT, de Universiteit van Chicago, Northwestern University, de University of California Berkeley, Ohio State University (tandheelkundige en optometrie programma's), Michigan State University en Yale University.

CURSUSSEN

U kunt een Bachelor of Science te verdienen in de biochemie of chemie met een optionele ACS-geaccrediteerd concentratie of een Bachelor of Arts in de chemie. Daarnaast kunt u een pre-medische student met een van deze graden, of u kunt leraar licentiestatus na te streven in de chemie.

Hier zijn enkele van de vakken die je als een chemie of biochemie belangrijke kan nemen:

 • Organische chemie
 • fysische chemie
 • Medicinale Chemie
 • Analytische Chemie
 • Anorganische scheikunde
 • polymeerchemie
 • Organische synthese
 • BIOCHEMIE
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Columbus, Ohio
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Columbus, Ohio
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan