Bachelor Biologie en Scheikunde

Minin University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Biologie en Scheikunde

Minin University

De missie van het educatieve programma

 1. De vorming van de moderne gekwalificeerde concurrerende specialist op het gebied van wetenschappelijk onderwijs, in staat zijn actieve professionele en creatieve activiteiten met het gebruik van de verworven competenties, evenals de kennis en vaardigheden om zich te oriënteren op het gebied van de activiteit, eigen informatie en analytische instrumenten om problemen in de sociale en economische ontwikkeling op te lossen samenleving.
 2. Het creëren van de voorwaarden voor de overname van de praktijk-specialistische kennis, de vorming van de behoefte voor de continue ontwikkeling en innovatie in de professionele sfeer.

Kenmerken van het onderwijsprogramma

Innovatieve infrastructuur en professionele groei punten

Een uniek kenmerk van het programma is de verscheidenheid van educatieve middelen, het realiseren van de maximale educatieve mogelijkheden van de universiteit over de verschillende activiteiten van de toekomst expert op het gebied van wetenschappelijk onderwijs: onderwijs, onderzoek en culturele en educatieve. Zoölogisch Museum van de Universiteit van Mininskogo (basismateriaal en specifieke informatie-onderwerp milieu), wetenschappelijke en educatieve laboratorium «biotechnologie», wetenschappelijk-educatief centrum "Chemie van moleculen en materialen," agrobiostation Mininskogo University: voorbereiding van hooggekwalificeerde specialisten wordt uitgevoerd in het kader van de verschillende educatieve gebieden worden uitgevoerd.

netwerken

Leren in "Lerarenopleiding" in het profiel "Biologie en Scheikunde", ontvangen de studenten een hoge kwaliteit, volledige en actuele kennis van de organisatie van educatieve activiteiten op scholen, de uitvoering van extra-curriculaire en educatief werk. Er is een programma van de samenwerking met het netwerk van onderwijsinstellingen, waardoor de toekomst van de wetenschap onderwijs experts simuleren van de structuur en de kenmerken van de toekomstige professionele activiteit.

onderzoek Activiteit

Het programma omvat de actieve invoering van het wetenschappelijk onderzoek en biedt een hogere niveaus van het onderwijs na de ontwikkeling van undergraduate programma's in het kader van een getrapt systeem van het onderwijs: Master-opleiding "Innovaties in Chemical Education", postdoctorale studies op het gebied van training, "Chemistry" (profiel van de "Organic Chemistry") "Biologische Wetenschappen" (profiel "Zoology").

Beschrijving van de opleiding

In "Biologie en Scheikunde" profiel vrijgezellen leren dergelijke professionele disciplineZoals plantkunde, taxonomie van planten, ongewervelde zoölogie, gewerveld dierkunde, microbiologie, celbiologie, anatomie en fysiologie, biogeografie, biotechnologie, genetica, algemene ecologie, algemene en anorganische chemie, organische chemie, fysische en colloïdchemie, analytische chemie, en anderen.

Het programma omvat training (veld) praktijk Plantkunde (anatomie en morfologie van planten), plantaardige systematiek, ongewervelde zoölogie, gewerveld zoölogie, genetica, algemene ecologie.

Studenten van de 4 en 5 gangen hebben de mogelijkheid om onderwijspraktijk op scholen in Nizhny Novgorod en de regio Nizhny Novgorod. actief uitgevoerd onderzoeksactiviteiten studenten, dit creëerde een complexe wetenschappelijke en educatieve centra en laboratoria.

Onze afgestudeerde is in staat om

 • Leermogelijkheden, behoeften, de verwezenlijking van de studenten op het gebied van onderwijs en ontwerp op basis van de resultaten educatieve programma's, discipline en individuele routes, training, ontwikkeling.
 • Om opleiding en onderwijs met behulp van technologieën passend bij de leeftijd eigenaardigheden van de studenten te organiseren en weerspiegelen het specifieke karakter van de gebieden van kennis (in overeenstemming met de geïmplementeerde profiel).
 • Levert professionele self-opleiding en persoonlijke groei, het ontwerp van verdere educatieve pad en professionele carrière.
 • Ontwikkelt moderne educatieve technologie, rekening houdend met de kenmerken van het onderwijsproces, opleiding taken, opleiding en persoonlijke ontwikkeling.
 • Voert experimenten op het gebruik van nieuwe vormen van opleiding en educatieve activiteiten, analyseert de resultaten.

vooruitzichten op een baan

Op het gebied van onderwijs:

 • docent biologie en scheikunde in het voortgezet onderwijs;
 • een leraar van de natuurwetenschappen in hogescholen en technische scholen;
 • Ministerie van Onderwijs van Nizhny Novgorod;
 • Het ministerie van Onderwijs van de regio Nizhny Novgorod.

Op het gebied van de rechtshandhaving:

 • forensisch expert MIA laboratoria;
 • kynologie (het ministerie van Binnenlandse Zaken, Federal Drug Control-service, Federal Customs Service).

Op het gebied van ecologie:

 • Specialist Ministerie van Milieu en Natuurlijke Hulpbronnen van de regio Nizhny Novgorod;
 • Rosprirodnadzor specialist.

Op andere gebieden:

 • een specialist in de biotechnologie, agro-biologische, medische of innovatieve bedrijven.

Levering

GEBRUIK: de Russische taal, maatschappijleer, biologie

 • 16 budget plaatsen 9 plaatsen betaald
 • Collegegeld in 2015 - 2016-account. jaar: 83 520 roebel.
 • Duur van de opleiding: 5 jaar full-time
 • Passerende rang in 2015 196
 • De kwalificatie: Bachelor
Deze school biedt programma's in:
 • Russisch
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Price
Prijs
- studiejaar 2015/16
Locations
Rusland - Nizjni Novgorod, Oblast Nizjni Novgorod
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan