Bachelor - biotechnologie en life sciences

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Biotechnologie en Life Sciences zijn de studies van levende en levende organismen om allerlei problemen op te lossen, levens te veranderen ten goede. Ze worden beschouwd als de meest veelbelovende speerpunttechnologieën voor de komende decennia.

Deze velden hebben een grote invloed op onze wereld. In de geneeskunde, hebben zij geholpen vooraf de behandeling van ziekten en aandoeningen. In de agro-food gebied, hebben ze geholpen produceren gezondere gewassen die sneller om voedselschaarste tegen te gaan verbouwen. Ze hebben ook een krachtige bondgenoot in de strijd tegen de misdaad door te helpen forensisch onderzoek te verzamelen en word proces sporenonderzoek zoals haar, huid en bloed.

Biotechnologie en Life Sciences geeft u de kans om werk dat echt een verschil te maken. Je kon de ene naar de volgende doorbraak in de wetenschap te ontdekken. En we zijn hier om u de kennis en de real-world vaardigheden die je nodig hebt om je potentieel te geven.

Ons programma biedt u de mogelijkheid om de fundamentele wetenschappen die Biotechnologie ten grondslag liggen te onderzoeken - chemie, biochemie, microbiologie en statistieken - terwijl het ontwikkelen van toepassingen op gebieden zoals business, ethiek, en milieukunde.

U zal worden uitgerust met een geavanceerd wetenschappelijk onderwijs en wetenschappelijk voorbereid voor diverse carrières, variërend van de geneeskunde en farmacie aan de kwaliteit van levensmiddelen, landbouw-systemen en bio-brandstoffen. U krijgt de gelegenheid om te gedijen in je studie met de volgende voordelen:

Verbindingen met de industrie

Gaat verder dan alleen het bestuderen van het leven onder een microscoop, want we krijg je klaar voor de werkende wereld. Onze sterke partnerschappen en banden met het bedrijfsleven en de werkgevers laat je direct leren van de industrie. U vindt de blootstelling die u nodig heeft door het werk van projecten, de industrie bezoeken en gastdocenten, die allemaal zullen u goed van pas wanneer je afstuderen krijgen.

De beste on-the-job ervaring

Ons stageprogramma met biotechnologie en moleculaire bioscience bedrijven is de sleutel tot het stimuleren van uw inzetbaarheid. Het biedt een uitstekende gelegenheid om al uw theoretische kennis en laboratorium vaardigheden goed te benutten, en maak kennis met de strenge eisen van de industrie.

Wereldwijde partnerships die u verder gaan

Als u het nastreven van de Australische Degree Transfer Programme (Science) of Bachelor in de biotechnologie (Hons), heb je de kans om over te dragen aan gerenommeerde en hoog aangeschreven Australische universiteiten, zoals de Universiteit van Adelaide, de Universiteit van New South Wales en Universiteit van Queensland. Met dit programma kunt u ook over te dragen aan de Universiteit van Southampton en Newcastle University in het Verenigd Koninkrijk.

Een uitstekend track record

Onze Australische Degree Transfer Programme heeft consequent succesvol in het produceren van Eerste en Tweede Upper Class houders diploma op het gebied van biotechnologie en Life Sciences geweest. Voor u klaar om u te begeleiden naar uw succes is een team van academici en professionals uit de industrie die zeer toegewijde en ervaren.

programma's Aangeboden

  • Australische Degree Transfer Programme (Science)
  • Bachelor in de biotechnologie (Hons)
  • Stichting In Science
Laatst bijgewerkt op jun 2016

Over de school

Studying at INTI International University and Colleges brings benefits that come directly from the strength of the Laureate International Universities network. The Laureate Network is the largest and ... Lees meer

Studying at INTI International University and Colleges brings benefits that come directly from the strength of the Laureate International Universities network. The Laureate Network is the largest and fastest growing global network of private universities that provides INTI with access to global resources, best practices, teaching methods, international faculty and management tools that are truly world class. Lees Minder
Batu Pahat , Batu Pahat , Batu Pahat , Batu Pahat , Kuala Lumpur , George Town , Nilai , Subang Jaya + 7 Meer Minder