Bachelor Business Administration (online)

Lynn University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Business Administration (online)

Lynn University

Het verdienen van een bachelor in Business Administration is een van de snelste manieren om uw professionele carrière te ontwikkelen.

En Lynn, zult u studeren in een ongelooflijk multiculturele omgeving, met bijna 20% van uw collega's uit andere landen, zodat u niet alleen leren, zult u meer wereldwijd bewust te worden, ook.

Terwijl u uw diploma te verdienen, word je opnieuw kennis met alle aspecten van het handhaven van een bedrijf-van marketing tot financiën. U zult een expert in alle dingen leidinggevende-van human resource management E-bedrijfsvoering geworden.

Avonds lessen worden aangeboden in korte 8-weekse termen, met lessen op de campus maandag gehouden tot en met vrijdag.

Leerplan

U vindt alle aspecten van bedrijfskunde te leren tijdens zijn studie aan Lynn. Uw cursussen zullen onderwerpen in de financiële verslaglegging, besluitvorming, economie, strategie, project management en computertoepassingen beschikken. Cursussen specifiek voor de online bachelor in Business Administration opleiding zijn:

BUS 210: ondernemerschap en innovatie
Leren om de huidige economie en het ondernemingsklimaat te beoordelen naar mogelijkheden te bedenken, te lanceren en beheren van een succesvolle ondernemende onderneming die aansluit bij uw unieke talenten, sterktes en passies.

BUS 255: Fundamentals of E-Business
Onderzoeken hoe de huidige geavanceerde technologieën invloed zakelijke systemen en processen, met discussies over connectiviteit binnen en buiten de organisatie. Daarnaast leren over controleprocedures, risico's, ethiek, privacy, en de juridische en bezorgdheid over de veiligheid.

BUS 311: Financieel Management
Ontdek theorieën, praktijken, procedures en problemen bij moderne corporate financieel management. Leren hoe te analyseren en financiële beslissingen van het management met speciale aandacht voor het kapitaal budgettering, beheer van het werkkapitaal en de analyse van de corporate aandelen en schuldpapier.

BUS 350: Human Resource Management
Deze cursus is een uitgebreide studie van de praktijken van de moderne mankracht management. Gebieden van de concentratie onder meer werknemer werving, praktijk en ontwikkeling; functioneringsgesprek technieken; werknemer

BUS 460: Business Strategy
Krijgen werkelijke ervaring bij het bepalen en uitvoeren van het beleid. Werken aan case studies van organisaties van het bedrijfsleven, waaronder de bepaling van top-level bedrijf beleid op gebieden zoals financiën, marketing en productie.

Algemeen onderwijs klassen zal worden voldaan door onze Dialogen van leren kerncurriculum-een programma dat real-world onderwerpen heeft betrekking op de traditionele studies.

Carrièremogelijkheden

Uw nieuwe diploma krijgt u toegang tot indrukwekkende carrière-mogelijkheden veel meer dan we ooit zou kunnen hopen om een ​​lijst te geven. Toch hebben we deze korte bemonstering van een loopbaan je zou streven te beginnen met deze mate aangemaakt:

  • Human resources specialist
  • Corporate manager
  • Lening officier
  • Informatiespecialist

We zijn blij om te helpen bij het instellen en het bereiken van uw carrière doelen. Bij Lynn, alle studenten genieten van gratis carrièreplanning diensten.

Beurzen, subsidies en leningen

Laat je niet de kosten te voorkomen dat u het verkrijgen van de hbo-opleiding van uw dromen. Beurzen, subsidies, leningen en andere vormen van financiële hulp kan een Lynn onderwijs beter betaalbaar dan je ooit gedacht te maken. Sterker nog, meer dan 62 procent van onze studenten krijgen een vorm van financiële hulp.

De volgende soorten van financiële steun zijn beschikbaar op Lynn. Een combinatie van deze awards kan worden gebruikt om uw behoeften te voldoen.

Beurzen en beurzen

Beurzen en subsidies zijn prijzen die niet hoeven te worden terugbetaald. Een beurs is gebaseerd op een specifiek criterium zoals academici, terwijl een subsidie ​​is gebaseerd op financiële nood van een student.

Leningen

Leningen zijn een vorm van financiële steun die moet worden terugbetaald, met rente. Voor veel studenten, zullen leningen ten minste een deel van hun financiële pakketten hulp, maar we raden u aan om alle bronnen van beurzen en subsidies voorafgaand aan gebruik te maken van de leningen te verkennen.

Student werkgelegenheid

Deze prijzen zijn gebaseerd op de noodzaak, zoals bepaald door de FAFSA. Terwijl ze kunnen worden weergegeven in uw award brief als een award, de prijs bedrag is het maximale bedrag dat u kunt verdienen door te werken. Dit bedrag zal rechtstreeks aan u worden betaald en zullen niet worden toegepast op uw student rekening.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus of Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten -
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Boca Raton, Florida
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates