Read the Official Description

Een diploma in Business Communication is bedoeld om individuen te trainen voor de veranderingen als gevolg van wijdverspreide technologische implementatie, organisatorische relaties binnen de Marketing Communications. De afgestudeerde moet specifieke vaardigheden te verwerven - bedekt met wetenschap gebaseerde, speciale, bijkomende en optionele om de volgende functies te vervullen: Marketing Professional, Professionele Reclame / Creativiteit en Professional Public Relations.

CARRIÈRE

Marketing Management; Publieke Relaties; Adviseur afbeelding; Manager van communicatie; Adviseur van de pers en protocol; Markets Analyst; Creatieve reclame; rekening; Producer Adverteerders; Grafische Producer; Media Onderzoeker; Media Planner: Media Monitor.

Toelatingseisen - de meid in het Portugees ISMT

INTERNATIONALE STUDENT IN ISMT - Wat zijn de voorwaarden voor de toegang?

Kan worden toegepast op de concurrentie internationale studenten die: 1) houder zijn van een diploma dat in het land waar het werd behaald, geef hen het recht om op te staan ​​en de toegang tot het hoger onderwijs in dit land. Dit vereist de presentatie document van de titel van de kwalificatie, met vermelding van het eindklassement, gevalideerd door de bevoegde autoriteit van dat land 2) houder zijn van een diploma van het Portugese secundair onderwijs of een gelijkwaardig diploma. Het laatste geval moet het document presentatie van de gelijkwaardigheid van niet-cursus Portugees het Portugese onderwijssysteem, met vermelding van het eindklassement

Program taught in:
Portugees

See 8 more programs offered by Miguel Torga Institute of Higher Education (ISMT) »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
6 semesters
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum