Bachelor business management met marketing

University Centre Grimsby

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor business management met marketing

University Centre Grimsby

De BA in Business Management met Marketing diploma wordt uitgereikt door Hull University

Dit programma is specifiek gericht op kandidaten die wensen om een ​​business management mate waarin een substantiële marketing content bevat te verkrijgen.

Het programma bevat een duidelijke specialist marketing pad vol met huidige marketing theorie en praktijk, en is ontworpen om carrière mogelijkheden uitbreiden door ook het aanbieden van een grondige in business management.

De nadruk ligt op persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling geplaatst binnen een leidinggevende rol, zodat u zijn uitgerust met de nodige attributen om te slagen in de huidige dynamische zakelijke omgeving.

Toelatingseisen:

Je zal een minimum van 120 UCAS punten nodig hebt of het bezit van een relevante Access Certificaat / Diploma met de juiste eenheden. In lijn met de groeiende deelname kort, echter, het Instituut zal ook de aanvragen van studenten die formele kwalificaties missen moedigen.

Internationale Studenten vereisen ook een IELTS score van 5.5 op alle gebieden of een B2 gelijkwaardig Engels taal kwalificatie

Wat leer je:

Niveau 4

  • Economie en Politiek voor Business - Customer Service en Marketing - Professional Skills - Beheer van Mensen - Business Law - Inleiding tot Accounting - Inleiding tot Enterprise

Niveau 5

  • Internationale Handel en Integratie - Research Skills - HRM & Arbeidsrecht - Organisatiebeleid - Operatins & Quality Management - Marketing Planning - Market Intelligence - manging Zelf

Niveau 6

  • International Marketing Strategy - Marketing Communications

Plus 4 modules uit:

  • European Business - Strategisch Human Resource Management - Strategisch Management - Hedendaagse Management Aandachtspunten - Public Sector Management - Duurzaamheid voor Business - Proefschrift / Work Related Project / Bureau Based Study (telt als één keuze) * Geeft verplichte modules

Hoe wordt de cursus beoordeeld:

Terwijl op dit programma studenten zullen worden beoordeeld met behulp van verschillende methoden: individuele schriftelijke opdrachten (rapporten en essays), individuele en collectieve presentaties, open boek examens en gesloten boek examens samen met een eindwerk / scriptie. Alle evaluatiemethoden zijn ontworpen om de belangrijkste vaardigheden die overdraagbaar zijn naar de werkplek zijn op te nemen.

Werkgelegenheid informatie:

Na succesvolle afronding van deze opleiding, zal afgestudeerden worden uitgerust met de kennis en vaardigheden om een ​​nieuwe carrière van een bestaande in business en management gerelateerde functies binnen de private of publieke sector voort te zetten, of te bevorderen en die een specifieke focus op sales, marketing hebben en communicatie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
7,500 GBP
per jaar.
Locations
Verenigd Koninkrijk - Grimsby, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates