Bachelor Chemie

California State University Bakersfield

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Chemie

California State University Bakersfield

Ignite uw toekomst.

Chemie is de centrale wetenschap dat de studie van de materie omvat in al zijn vormen. Deze tak van de wetenschap beschrijft de fundamentele structuur, samenstelling en eigenschappen van atomen en moleculen, wat leidt tot een begrip van chemische reactiviteit. Deze chemische inzicht geeft een brede basis voor alle fysische en biologische wetenschappen, het openen van een verscheidenheid van academische en professionele bezigheden.

Het bestuderen van chemie vereist een multidisciplinaire aanpak die andere gebieden van onderzoek, zoals biologie, informatica, wiskunde en natuurkunde bevat. De diverse belangen van de apothekers worden weerspiegeld in de sub-disciplines van het veld, zoals analytische, biologisch, anorganische, organische en fysische chemie.

California State University, Bakersfield biedt vier tracks die leidt tot een Bachelor of Science (BS) in de chemie.

 • BS in de chemie
 • BS in de chemie met ACS-certificering
 • BS in de chemie met een concentratie in Management en Marketing
 • BS in de chemie met een concentratie in Occupational Safety and Health Management

Studenten aan CSUB genieten van kleine klassen, individuele aandacht van hun professoren, high-tech laboratorium apparatuur, en de mogelijkheid om hands-on onderzoek doen als studenten.

afdeling Informatie

Mission Statement

De missie van het departement chemie en biochemie aan de California State University, Bakersfield is om afgestudeerden die bereid zijn om succesvol te zijn in een carrière in de chemie en biochemie op te voeden, hebben de mogelijkheid om te leren op hun eigen, kan een effectief lid van het team in zijn een gevarieerde omgeving, hebben de wetenschappelijke integriteit, en zijn effectief in het communiceren chemie professionele en leg publiek.

Om deze missie te voltooien, de afdeling biedt een uitdagende, integratieve en ondersteunende leeromgeving die zich richt op het oplossen van problemen, waar studenten samenwerken in kleine, diverse groepen zich bezighouden met undergraduate onderzoek met de faculteit en in de klas, en zijn voorzien van service learning mogelijkheden die de gemeenschap betrekken.

Equipment & Resources

Studenten in de CSUB Chemistry Department hebben toegang tot een virtuele alfabet soep van state-of-the-art wetenschappelijke instrumenten. De afdeling chemie heeft verscheidene nieuwe instrumenten en upgrades gekocht in de afgelopen jaren: een ICP-MS, een Shimadzu GC-MS met directe probe en CI opties, een analytisch zuiver Nicolet FT-IR spectrometer, een analytisch zuiver Shimadzu gradiënt-HPLC autosampler, een paar nieuwe UV-vis spectrofotometers en een Bruker Avance III 400 MHz dat de bediening op afstand mogelijk maakt. Deze nieuwe apparatuur is op de top van wat de afdeling al had: een GC-MS, een FT-IR, een HPLC, UV-vis spectrofotometers, en een wandeling in de vriezer. Andere bronnen die gebruikt worden door onze studenten omvatten twee serres (waarvan één met volledig geautomatiseerde milieucontroles), een PC-lab, Mac lab, en UNIX computerlokaal.

Toepassing

Alle aspirant-studenten moeten passen door middel CSUMentor, de California State University website ontworpen om studenten te helpen door middel van elke fase van de aanvraagprocedure. CSUMentor is ook een geweldige manier om te beginnen met de planning voor het college en het bijhouden van uw studievoortgang te houden. Veel middelen college planning zijn beschikbaar op CSUMentor. Een standaard, niet-terugbetaalbare bedrag van $ 55,00 van toepassing is (tegen vrijstellingen zijn beschikbaar voor degenen die in aanmerking komen).

Aanvraagprocedure voor First-Time Freshmen

 1. Controleer of u voldoet aan de toelatingseisen voor de eerste keer Freshmen.
 2. Een aanvraag indienen om CSU Bakersfield door middel CSUMentor, de online opnames portal voor alle CSU campussen. A $ 55 niet-terugbetaalbare toepassing filing vergoeding is vereist, maar betalingsvrijstellingen zijn beschikbaar als u in aanmerking komt. Studenten die geïnteresseerd zijn in het toepassen van de Educational Opportunity Program, (EOP) moeten hun EOP applicatie op CSUMentor invullen nadat ze hun aanvraag voor toelating hebben ingediend.
 3. U ontvangt een e-mail van CSUB Admissions en Records bevestiging van ontvangst van uw aanvraag ontvangt samen met uw specifieke CSUB ID-nummer en login instructies om uw myCSUB account. Bijzondere aandacht besteden aan alle uitstaande "To-Do 'lijst items die je nodig hebt in te vullen en / of overlegt. Toelating tot de universiteit zal afhankelijk voldoen aan alle voorwaarden voldoet, alsmede voldoen aan alle deadlines en documenten die moeten worden ingediend. Submit gevraagde documenten op tijd aan de universiteit.
 4. Controleer uw Admissions Status online op myCSUB regelmatig voor eventuele updates. Zodra een beslissing wordt genomen, zal het worden weerspiegeld op uw account en ontvangt u een brief met verdere informatie, zoals het aanmelden voor een oriëntatie.
 5. Zorg ervoor dat u uw lijst met "To-Do" regelmatig, zelfs nadat u bent toegelaten te volgen; er kunnen aanvullende documenten of eisen die u nodig heeft om dergelijke dienen als uw laatste high school transcript als je eenmaal afgestudeerd zijn. Doe niet verzonden documenten of correspondentie tenzij vereist.
 6. Belangrijk: zorg ervoor dat uw e-mailadres en andere contactgegevens correct zijn. CSU Bakersfield maakt gebruik van e-mail als een van de belangrijkste vormen van communicatie.

Geen campus impactie bij de First-Time Freshman niveau. Open voor alle in aanmerking komende aanvragers CSU. Programma impactie geldt voor de Nursing Program.

Application Filing Periode

De eerste aanvraag indienen periode voor de eerste keer eerstejaars en transfer aanvragers is 1 oktober - 30 november van het vorige jaar voor de herfst termijn, 01-20 juni van het vorige jaar voor de winter termijn en 1 augustus - 31 van het vorige jaar voor de lente termijn. Post Baccalaureate en Graduate aanvragers moeten contact op met de specifieke gewenste afgestudeerde afdeling voor eventuele deadlines van het programma kunnen hebben. Huidige toepassing indienen statussen kunnen verschillen van elkaar CSU campus. Aanvragers worden aangemoedigd om vroeg toe te passen tijdens de beschikbare indienen periodes, besteden veel aandacht aan de eisen voor toelating, evenals de termijnen voor het indienen van een aanvraag.

Kosten van deelname

Kosten van deelname (COA) is een figuur jaarlijks berekend door financiële kantoren steun die een schatting van de totale kosten (inclusief collegegeld, vergoedingen, boeken & supplies, room & board, transport en misc vertegenwoordigt. persoonlijke uitgaven) voor een full-time student aan hun universiteit in de loop van het academisch jaar bij te wonen.

Afzonderlijke COA cijfers worden bepaald voor studenten die op de campus, Off-Campus, en met de ouders. Het COA kan helpen families budget voor alle kosten om te studeren. Het is belangrijk op te merken dat slechts een deel van de totale COA rechtstreeks aan de universiteit is. Bovendien, het COA is een gestandaardiseerde schatting, en kan worden aangepast voor studenten op een case-by-case basis met de juiste documentatie.

De kosten van deelname is een belangrijke factor bij het bepalen van studiefinanciering in aanmerking te komen. De verwachte Family Contribution (EFC), die wordt berekend op basis van de FAFSA data door de federale processor, vertegenwoordigt het bedrag dat de student en zijn of haar familie wordt verwacht dat zij een bijdrage leveren aan het COA. Het EFC wordt afgetrokken van het COA om de financiële behoefte van de student te bepalen. De financiële steun wordt dan toegekend aan helpen compenseren COA van de student.

Als de financiële hulp is niet genoeg om de behoefte te voorzien, dan is het resterende bedrag wordt beschouwd als onvervulde behoefte. Het is belangrijk op te merken dat een student niet verplicht is om financiële Behoefte om in aanmerking te komen voor het ontvangen ongesubsidieerde Federale Stafford Leningen, PLUS leningen, of op verdiensten gebaseerde beurzen hebben.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Bakersfield, Californië
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates