Bachelor Civiele Techniek

Technical University of Civil Engineering Bucharest

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Civiele Techniek

Technical University of Civil Engineering Bucharest

Bachelor in de Civiele Techniek

Laten we samen bouwen aan de toekomst!

Geaccrediteerd door het Roemeense Ministerie van Onderwijs, de bachelor getiteld "Structural Engineering" zijn 4 jaar undergraduate-programma's, met onderwijs en examens geheel in het Engels of in het Frans.

Georganiseerd binnen de faculteit Ingenieurswetenschappen in vreemde talen (FILS) van de Technische Universiteit van Civiele Techniek Boekarest (UTCB) sinds het begin van de jaren '90, de bachelors bevatten 8 semesters met een bijbehorende totale aantal van 240 ECTS (studiepunt).

r

De bachelors worden opengesteld voor Roemeense en buitenlandse bachelor afgestudeerden. Ze is ook geschikt voor Erasmus + uitwisselingsstudenten. UTCB heeft 67 Erasmus + afspraken met universiteiten uit 17 landen. Voor het academiejaar 2016-2017 meer dan 20 Erasmus-studenten uit Frankrijk, Spanje en Griekenland al geregistreerd om lezingen in onze faculteit (bachelor of master) volgen.

Dezelfde bacheloropleiding is aan FILS met onderwijs en de examens in het Engels of in het Frans. Exchange studenten kunnen profiteren van deze, wordt toegestaan ​​om lezingen in beide talen te selecteren en dus kunnen ze hun vreemde talen te ontwikkelen.

De bachelors bieden een ...... Aardbeving bestendig design concepten en applicaties zijn ook opgenomen in bijna alle lezingen en projecten, Roemenië wordt een aardbeving gevoelig land met een lange traditie en ervaring in de aardbeving engineering.

De bachelors profiteren van de activiteiten binnen UTCB's Seismic Risk Assessment Research Center (CER's), een groot aantal van het onderwijzend personeel dat CERS leden.

Met kleine groepen studenten en een nauw contact met het onderwijzend personeel, met een opmerkelijke internationale omgeving (binnen FILS er worden ingeschreven studenten uit 21 landen, plus Erasmusstudenten), de bachelors van Civiele Techniek aan FILS-UTCB zijn een uitstekende keuze voor studenten gericht op een internationale loopbaan in de bouw.

Francophonie is een sterke troef van UTCB. Lid van Agence Universitaire de la Francophonie (AUF) van 1995, UTCB herbergt een Franse docent (binnen een conventie met AUF en de Franse ambassade), een Franse bibliotheek, een Centre de Reussite universitaire (CRU), en organiseert en neemt deel aan een heleboel francophone activiteiten. De twee vrijgezellen programma ook geschikt voor inkomende docenten binnen het Erasmus +.

d

Studeren aan FILS-UTCB zal je ook toestaan ​​om het leven van de dynamische student in Boekarest te ontdekken en om de schoonheid van Roemenië genieten.

Na het afstuderen, kan men doorgaan met een grote studies: Bouwkundige constructies (met het onderwijs in het Engels of in het Frans).

UTCB en de Universiteit van Luik (België) zijn in de laatste fase van de ondertekening van een double-diploma overeenkomst op masterniveau. Bij UTCB, de FILS meesters van structurele engineering, in het Engels en in het Frans, maken deel uit van de overeenkomst.

UTCB afgestudeerden die zijn geselecteerd voor de double-diploma overeenkomst met Ecole nationale des ponts et chausees (Ponts ParisTech) kunnen zich inschrijven in de Masters of Structural Engineering (In het Engels of in het Frans) die deel uitmaken van de overeenkomst.

Toelating

EU-burgers

Toelating is gebaseerd op de middelbare school resultaten in aflopende volgorde naar het aantal beschikbare plaatsen.

EU kandidaten kunnen studeren gratis in de grenzen van de beschikbare plaatsen voor de Roemeense en burgers uit de EU, de Europese Economische Ruimte (EWS) of Zwitserse Confederatie (bijvoorbeeld 60 plaatsen in het studiejaar 2016-2017 voor zowel de bachelors met het onderwijs in het Engels en in het frans), of met een jaarlijkse studie vergoeding van 4500 lei (~ 1000 Euro).

Het aantal plaatsen kan worden verhoogd, afhankelijk van het aantal kandidaten, door middel van interne regelingen binnen de universiteit.

Taalvaardigheid:

De kandidaten die beschikken over een erkende taalvaardigheid certificaat (CAE, CPE, TOEFL, TOEIC, IELTS, AQA, DELF, DALF, TCF, TEF, TFI, Diplome de l'Alliance Française, tweetalige klasse certificaat), kandidaten uit Engelstalige en Franstalige landen of kandidaten die de middelbare school studeerde in het Engels of in het Frans zijn vrijgesteld van het ringonderzoek. De andere kandidaten moeten een taaltoets passeren (ongeacht hun optie voor een door de staat gesponsorde plaats of plaatsen bij collegegeld). De kandidaten zullen het originele certificaat, samen met een kopie te presenteren. De andere kandidaten moeten een taaltoets tijdens de opname (EU kandidaten zonder studie fee) of na hun aankomst (EU kandidaten en niet-EU-kandidaten met een onderzoek tegen betaling) passeren.

Toelating kalender:

  • registratie voor Roemeense en EU-kandidaten - juli en september 2017, bij de FILS secretariaat (. Bd Lacul Tei, No.124, Boekarest)
  • Verdere administratieve gegevens kunnen worden verkregen bij de afdeling Internationale Betrekkingen.
  • Het inschrijfgeld voor de toelating examen is 100 lei (~ 22 euro) voor studenten uit EU, ZIE of Zwitserse Confederatie.
e

Accommodatie

Roemeense en EU-studenten moeten een verzoek om plaatsen in de slaapzaal studenten hebben tijdens het registratieproces voor toelating te maken.

Beurzen

Roemeense en EU-studenten aanvaard staatsbegroting financiering (dwz zonder studie fee) kan beurzen als functie van hun academische resultaten en hun persoonlijke financiële situatie te krijgen, volgens de door UTCB Senaat en afhankelijk van de beurs financiering op UTCB van het ministerie van regels Onderwijs.

Niet-EU-burgers Toelating is gebaseerd op de bachelor studies resultaten, in aflopende volgorde naar het aantal beschikbare plaatsen.

Een speciale toelatingsprocedure voor studding in Roemenië is vereist voor niet-EU-kandidaten.

Voor niet EU-studenten het collegegeld is van 270 euro per maand voor de gehele duur van het studiejaar (dat wil zeggen, 9 maanden = 2430 euro of 2700 EURO inclusief najaar zittijd).

Beurzen

Niet-EU-studenten kunnen een beurs krijgen voor studeren in Roemenië van hun regeringen, van de Roemeense regering of van andere internationale organisaties.

Vergoedingen:

Als u zich aanmeldt voor de begroting worden gefinancierd plaatsen, zijn er geen kosten voor burgers van de EU, de Europese Economische Ruimte (EWS) of Zwitserse Confederatie. Voor niet EU-studenten het collegegeld is van 270 euro per maand.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Frans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
270 EUR
per maand voor niet EU-studenten
Locations
Roemeniƫ - Boekarest, Boekarest
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Roemeniƫ - Boekarest, Boekarest
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan