Bachelor Civiele Techniek

Politehnica University Timisoara

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Civiele Techniek

Politehnica University Timisoara

Algemene informatie

  • Vereisten: Baccalaureaat (of gelijkwaardig)
  • Duur: 4 jaar (8 semesters)
  • Onderwijstaal: Engels
  • Vorm van de studies: Full time
  • Professional titel voor de afgestudeerden: Bachelor diploma en de titel van ingenieur

Korte introductie

Civiele Techniek is een internationaal beroep dat betrekking heeft op het ontwerpen, de bouw van nieuwe gebouwen, evenals de verbetering van bestaande constructies. De bacheloropleiding Civiele Techniek Is een 4-jarig voltijdsprogramma in het Engels, dat u de volgende vaardigheden en kennis geeft: ontwerp- en onderhoudswerkzaamheden, geologische en geotechnische studies, bouwmethoden en bouwmaterialen, bouwterreinorganisatie en het gebruik van specifieke computerprogramma's . De technische en vakspecifieke kennis en begrip van onze studenten zorgen voor betere carrièremogelijkheden, zowel in Roemenië als in het buitenland. In een voortdurend veranderende en globaliserende wereld is dit een zeer sterke reden om de Civiele Techniek van de Politehnica University Timisoara te kiezen.

Civiele ingenieurs zijn onmisbare specialisten in een moderne samenleving. Ongeacht de algemene economische context hebben afgestudeerden in de bouwkunde een goed gedefinieerde plaats op de arbeidsmarkt. Er zijn veel carrièremogelijkheden in de publieke sector, met lokale overheden, overheidsinstellingen en milieuorganisaties, waar ze vaak betrokken zijn bij het opstellen van projectspecificaties en het opstellen van tenderdocumenten. In de particuliere sector werken zij op het bouwgebied, op allerlei gebouwen, transport- en communicatie-infrastructuur.

Cursussen

Wiskunde I, II, III, IV, Algemene Chemie, Inleiding tot Computer Programmering, Cultuur en Beschaving, Tweede taal, Sport, Experimentele dataverwerking, Praktijkopleiding, Materiaalwetenschappen1, 2, Werktuigbouwkunde, Fysica, Toegepaste Computer Programmering ,, Mechanica van Materialen 1,2, Elektrotechniek Grondslagen en Inleiding in Thermodynamica, Vloeimeganica en Machines ,, Ingenieursgeologie, Technische Grafiek, Architectuur voor Ingenieurs, Micro-economie, Basis van Structurele Ontwerpen, Inleiding tot Milieutechniek, Bouwfysica, Structuuranalyse 1,2, Snelweg Bouwkunde, Techniek Etiek en Communicatie, Beton 1,2, Metaalconstructies 1,2, Grondslagen, Houtconstructies, Grond- en rotsmeganica, Marketing- en bouwwetgeving, Dynamiek en Aardbevingstechniek, Gebouwen 1,2, Technologie 1,2, Inleiding in FEA, Management, Building Services, Versterkte en voorspannen betonconstructies, Metaalconstructies, Beheer van constru Ctions en bouwplaatsen, Speciale RC-structuren, Beton en composieten van hoge prestaties, Speciale metalen structuren, Structurele glasbouwdiensten, Bruggen, Metselwerk en plaatselijke materialenstructuren, Materialen en technologieën voor duurzame gebouwen, Technologie voor staal- en composietstructuren, Betonconstructies van betonstaal , Technologie 2, Speciale technieken in fundamentele techniek

Civiele Techniek aan de Universiteit van Politehnica Timisoara

Dit studieprogramma is in 1991 opgericht als een natuurlijk gevolg van het uitgebreide gebruik van de Engelse taal op internationaal niveau en vooral in het hoger onderwijs, wetenschap en onderzoek. Vanaf het begin zijn een moderne curricula geïmplementeerd, compatibel met de civiele techniekopleidingen van andere grote universiteiten waarmee Politehnica University Timisoara sinds 1990 samengewerkt is (de universiteiten van Edinburgh, Manchester, Nottingham en Sheffield in het Verenigd Koninkrijk, de universiteit Van Luik in België, ENS Cachan en INSA-Rennes in Frankrijk, de Universiteit Federico II van Napels in Italië, Technische Universiteit Athene in Griekenland, enz.). Tot nu toe zijn meer dan 500 engels sprekende afgestudeerden in civiele techniek aan de Roemeense en Europese bouwmarktbedrijven, adviesbureaus en ontwerpbureaus geleverd, alsmede de daaropvolgende commerciële activiteiten.

Politehnica University Timisoara is gerangschikt als een universiteit van geavanceerd onderzoek en onderwijs, een titel toegekend aan de top-Roemeense universiteiten. De studieprogramma's in civiele techniek aangeboden door UPT zijn ook ingedeeld als A-level studieprogramma's.

Collegegeld, beurzen en deadlines:

Collegegeld:

  • Burgers van de Europese Unie, EER (IJsland, Liechtenstein, Noorwegen) en de Zwitserse Bondsstaat: 3600 RON (ca. 800 EUR) / studiejaar
  • Burgers van alle andere landen: 2430 EUR / studiejaar

Beurzen:

Een lijst van beursprogramma's voor prospectieve en huidige studenten is op aanvraag beschikbaar.

Deadlines:

  • Burgers van de Europese Unie, EER (IJsland, Liechtenstein, Noorwegen) en de Zwitserse Bondsstaat: eerste ronde registraties tussen 17 juli en 25 juli 2017; Tweede ronde - september 2017.
  • Burgers van andere landen: aanvraag deadline op 30 juli;
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,430 EUR
per jaar.
Locations
Roemenië - Timișoara, District Timiș
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates