Bachelor Civiele Techniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Aan het TJ Smull College of Engineering krijg je een solide basis in alle aspecten van civiele techniek, inclusief milieusystemen, geotechnisch ontwerp, structurele analyse, transport en watervoorraden. Je kunt een interessegebied nastreven - zoals stadsplanning of bouwkundig ontwerp - met verschillende keuzevakken op het hoogste niveau. We hebben onlangs een concentratie op het gebied van milieutechniek toegevoegd voor diegenen die meer willen weten over hoe we onze kostbare omgeving kunnen beschermen.

Ons academisch programma is streng. Verwacht hard te werken en te worden uitgedaagd. Maar stress is niet nodig, want we bieden een ondersteunende en collaboratieve omgeving. Je professoren, collega-ingenieursstudenten en ONU alumni worden je vrienden en familie. Ze zullen u helpen slagen en deuren voor u openen.

Na je afstuderen ben je klaar voor alles wat de toekomst in petto heeft, of het nu gaat om het ontwerpen en begeleiden van de aanleg van wegen voor het Ohio Department of Transportation, het oplossen van waterproblemen voor een dorp in een ontwikkelingsland, toezicht houden op commerciële projecten voor een ingenieursbureau, of zelfs een eigen bedrijf starten.

Echte oplossingen voor echte problemen

Je civieltechnische opleiding combineert uitdagende cursussen met real-world leren. Je werkt aan teamprojecten en lost technische uitdagingen op voor echte klanten. Je zult niet alleen de kennis die je in de klas leert toepassen, maar ook de kans krijgen om vaardigheden aan te scherpen in leiderschap, teamwerk, creativiteit en ondernemerschap. Deze vaardigheden zijn essentieel voor elke succesvolle ingenieur.

107037_13.jpg

De ultieme leeromgeving

We zijn dolblij om dit najaar het gloednieuwe James Lehr Kennedy Engineering Building te openen. De faciliteit van 105.000 vierkante voet is geschikt voor 600 studenten en omvat meer dan 10.000 vierkante voet van een grootschalig project en ontwerpruimte voor sluitsteenprojecten, concurrerende ontwerpprojecten en andere directe betrokkenheid van de industrie. Verder biedt het flexibele ruimte die kan worden aangepast aan verschillende projecten en beschikt het over meer dan 2000 vierkante voet voor onderzoekslaboratoria die op zichzelf kunnen bestaan of kunnen worden gecombineerd in grotere ruimtes voor grotere projecten.

Krijg een impactvolle voorsprong

We hebben een plaatsingstarief van 100 procent voor studenten in coöperatieve werkgelegenheidskansen, die beginnen in het tweede semester van het juniorjaar en één jaar doorgaan. De coöperatie van onze studenten bij bekende bedrijven zoals Marathon Petroleum en Kokosing Construction.

In de afgelopen vijf jaar vond gemiddeld 91 procent van onze majors in de civiele techniek een voltijdse baan in de ingenieurswetenschappen of schreef zich binnen zes maanden na het afstuderen in op de graduate school.

Concrete kano's zijn geen oxymoron

De Concrete Canoe Competition is er een die teruggaat tot het begin van de jaren zeventig. Studenten bouwen en racen boten die uitsluitend uit beton zijn gebouwd - allemaal voor technische glorie. De competitie is opleiding, uithoudingsvermogenstest en traditie, allemaal verpakt in één onvergetelijke ervaring. Als teamlid bouw je voort op 50 jaar opgebouwde kennis en neem je het op tegen technische studenten van topscholen in het hele land. Concrete Canoe is slechts een van de vele concurrerende ontwerpteams van het Smull College of Engineering.

107033_4.jpg

Leerresultaten

Missie: De missie van de afdeling civiele techniek is het bieden van een algehele wetenschappelijke, collegiale en professionele sfeer van niet-gegradueerde opleiding waarmee studenten worden voorbereid op een loopbaan in de civiele techniek.

Om de missie te volbrengen, zal de afdeling:

 • Zorg voor een programma dat studenten voorbereidt op instapniveau professionele tewerkstelling of geavanceerde studies op universitair niveau door een curriculum aan te bieden op basis van een sterke achtergrond in de fundamenten van engineering, wetenschap en wiskunde gestructureerd voor een breed scala van dekking van civieltechnische principes.
 • Voorzie concentratiegebieden, minderjarigen en een kans op werkervaring via een coöperatief onderwijsprogramma.
 • Zorg voor een studentenorganisatie van de juiste kwaliteit en grootte die actief is in de universitaire gemeenschap.
 • Bied faculteitsleden aan die excelleren in bachelorsbeurzen en die actief zijn in hun beroep.
 • Zorg voor ultramoderne fysieke voorzieningen, waaronder klaslokalen, laboratoria en ondersteuningsgebieden.
 • Zorg voor institutionele inzet voor ondersteuning op het gebied van administratie, financiële middelen en institutionele voorzieningen.

Programma educatieve doelstellingen: we verwachten dat de alumni van ons programma voor civiele techniek het volgende bereiken:

 • Op weg naar een professionele positie binnen de civiele techniek op grond van hun kennis, vaardigheden en houding.
 • Erkenning voor het oplossen van technische problemen en het ontwikkelen van ontwerpoplossingen die rekening houden met esthetiek, veiligheid en duurzaamheid.
 • Een reputatie voor het uitvoeren van professionele inspanningen op een verantwoordelijke en ethische manier.
 • Professionele ontwikkeling door een verbintenis tot een carrière lang leren.

Resultaten van studenten: Op het moment van afstuderen hebben studenten die een hoofdvak in civiele techniek hebben:

 • Een vermogen om complexe technische problemen te identificeren, formuleren en op te lossen door principes van engineering, wetenschap en wiskunde toe te passen
 • Het vermogen om technisch ontwerp toe te passen om oplossingen te produceren die aan specifieke behoeften voldoen, rekening houdend met de volksgezondheid, veiligheid en welzijn, en met wereldwijde, culturele, sociale, ecologische en economische factoren
 • Een vermogen om effectief te communiceren met verschillende doelgroepen
 • Het vermogen om ethische en professionele verantwoordelijkheden in technische situaties te herkennen en gefundeerde oordelen te vormen, waarbij rekening moet worden gehouden met de impact van technische oplossingen in mondiale, economische, ecologische en maatschappelijke context
 • Het vermogen om effectief te functioneren in een team waarvan de leden samen leiderschap bieden, een collaboratieve en inclusieve omgeving creëren, doelen stellen, taken plannen en doelen halen
 • Het vermogen om geschikte experimenten te ontwikkelen en uit te voeren, gegevens te analyseren en te interpreteren en gebruik te maken van technisch inzicht om conclusies te trekken
 • Het vermogen om nieuwe kennis te verwerven en toe te passen indien nodig, met behulp van geschikte leerstrategieën.

107032_3.jpg

Studentenorganisaties

In het College of Engineering hebben we verschillende actieve en bekroonde studentenorganisaties. Door deelname aan een of meer van deze groepen krijgt u de gelegenheid om te netwerken, een leider te zijn, levenslange vrienden te maken, kennis op te doen over uw gekozen beroep, vrijwilligerswerk, reizen naar regionale en nationale conferenties en meer.

Joint Engineering Council (JEC)

Deze groep vertegenwoordigt het studieorgaan van het College of Engineering. Leden werken nauw samen met de decaan van het College of Engineering, de faculteit en onze studentenorganisaties. Het doel is om meer samenwerking en communicatie tussen alle groepen te cultiveren.

Innovators of Ohio Northern (ION)

Deze nieuwe groep is bedoeld voor innovatieve studenten die geïnteresseerd zijn in fysieke ruimte en design. De focus van de groep ligt op het verbeteren van de fysieke omgevingen waarin studenten op de campus leren.

American Society of Civil Engineers (ASCE)

ASCE is een van de oudste ingenieursbureaus in de VS Het werd opgericht in 1852. Deze professionele groep blijft vandaag relevant en actief en streeft ernaar de kwaliteit van leven over de hele wereld te verbeteren door professionele kennis te verbeteren en de civieltechnische praktijk te verbeteren. ASCE organiseert de Concrete Canoe en Steel Bridge-wedstrijden.

Society of Women Engineers (SWE)

Deze professionele organisatie staat open voor mannelijke en vrouwelijke ingenieurs die zich inzetten voor het bekend maken van de behoefte aan meer vrouwelijke ingenieurs en voor het aanmoedigen van jonge vrouwen om te overwegen hoofdvak engineering te volgen. ONU hoofdstuk van ONU biedt ondersteuning aan haar vrouwelijke studenten en organiseert sociale activiteiten.

Phi Sigma Rho

Deze groep is een sociale vrouwenclub voor vrouwen in engineering of technische technologie. Zusters ontwikkelen de hoogste standaard van persoonlijke integriteit, streven naar academische excellentie en bouwen vriendschappen op die een leven lang meegaan.

Theta Tau

Theta Tau is de oudste, grootste en belangrijkste coed-broederschap voor ingenieurs. ONU hoofdstuk van ONU helpt leden bij het ontwikkelen en handhaven van een hoge standaard van professionaliteit, terwijl duurzame vriendschappen worden gevormd. Alle technische majors worden aangemoedigd om lid te worden.

leerplan

Je hebt 128 credit-uren nodig om je Bachelor of Science in Civil Engineering (BSCE) te behalen. We moedigen u aan om uw keuzetijd te gebruiken om een concentratie of minderjarige na te streven die aansluit bij uw interesses en passies.

107027_106848_11.jpg

Onze afgestudeerden maken een verschil over de hele wereld.

Of u nu direct na het afstuderen in dienst treedt of uw opleiding voortzet op de graduate school, het Smull College of Engineering bereidt u voor op succes. Een ONU ingenieursdiploma bewapent je met een solide basis voor toekomstig leren dat nog meer loopbaanopties kan openen. U kunt als overheidsingenieur invloed hebben op de openbare infrastructuur en het beleid. U kunt als engineering consultant innovatieve ontwerpoplossingen ontwikkelen voor een breed scala aan klanten. Of misschien transformeert u technische en architecturale ontwerptekeningen van papier naar realiteit in de publieke sector.

126476_logos05.png

Denk succes

Trevor Bert, majoor civiele techniek

"Het lijkt misschien dat een kleinere school minder kansen biedt, maar het tegenovergestelde is waar. Het feit dat ONU kleiner is, geeft je de kans om dichter bij je professoren en collega's te komen. Dit is een ervaring die je niet groter zult worden scholen, en het helpt ONU meer als een familie te voelen dan alleen als een school. "

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, E ... Lees meer

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, Engineering, Pharmacy and Law. Since our inception in 1871, we’ve been devoted to developing students who are ready to immerse themselves and progress to the next level? in everything they do. Lees Minder