Bachelor Civiele Techniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Burgerlijk ingenieurs gebruiken hun kennis van wetenschap en techniek te ontwerpen en een groot deel van de infrastructuur van onze wereld te behouden. Ze hun expertise gelden ook voor het verbeteren van de kwaliteit van ons leven, of het nu door het ontwerpen van veiliger gebouwen, het verminderen van onze carbon footprint of gewoon verkorten van uw woon-werkverkeer. Hun werk helpt veel van de meest ernstige problemen van onze planeet, met inbegrip van rottende wegen, verstopte snelwegen, vervuild water en gevaarlijke afvalstoffen op te lossen.

Burgerlijk ingenieurs algemeen specialiseren in een bepaald gebied. Onze afdeling biedt vijf gebieden van specialisatie voor studenten:

 1. Aardbeving en bouwtechnische impliceert de analyse en ontwerp van structuren die ondersteunen of te weerstaan ​​ladingen, zoals bruggen of gebouwen.
 2. Milieu-engineering maakt gebruik van wetenschap en techniek principes om het milieu te verbeteren, met een speciale focus op lucht, water en natuurlijke rijkdommen.
 3. Geotechniek is de tak van bezighouden met het technische gedrag van de aarde materialen zoals bodem, stichtingen en aarde structuren zoals tunnels, dammen of dijken civiele techniek.
 4. Trottoirs / materiaalkunde richt op de stoep ontwerp en de materialen en de auto bestrating interactie.
 5. Vervoer techniek heeft betrekking op alle aspecten van de planning, functioneel ontwerp, de exploitatie en facility management voor enige vorm van vervoer.

Twee coöperatieve trainingsprogramma's zijn beschikbaar voor studenten civiele techniek. Beide programma's bieden financiële steun door middel van de zomer dienstverband met de deelnemende organisaties.

Verwante Graden en programma's

 • Civiele Techniek, Minor
 • Environmental Engineering, Minor
 • Civiele Techniek, Bachelor of Science Degree
 • Environmental Engineering, Bachelor of Science Degree
 • Civiele Techniek en Milieu, Master of Science Degree
 • Civiele Techniek en Milieu, Doctor of Philosophy Degree

Succesvolle ingenieursstudenten komen op de universiteit met een sterke achtergrond in wiskunde en wetenschap. We raden studenten hebben natuurkunde en scheikunde cursussen die op de middelbare school en zijn bereid om calculus nemen als eerstejaars.

Ons programma leert studenten engineering en design beslissingen te nemen, terwijl het overwegen van een breed scala van factoren, zoals duurzaamheid, esthetische waarden en het milieu, economische, juridische en technische beperkingen.

Afgestudeerden van de bacheloropleiding in de civiele techniek zijn opgeleid om: Breng hun technische kennis en probleemoplossende vaardigheden in een professionele omgeving

 • Analyseren en ontwerpen civiele infrastructuur systemen
 • Werk als leden of leiders van multidisciplinaire teams
 • Blijven hun onderwijs door graduate studies of lopende professionele ontwikkeling uur
 • Begrijpen en communiceren technische, sociale, ecologische en ethische kwesties aan de samenleving in
 • Wees je bewust van de hedendaagse kwesties en deelnemen aan een leven lang leren

Diploma-eisen

Naast de Universiteit kerncurriculum eisen, de bacheloropleiding in de civiele techniek vereist cursussen in vier gebieden:

 • Wiskunde en natuurwetenschappen
 • Ingenieurswetenschappen
 • Grafisch ontwerpen
 • Technische keuzevakken

Uw technische keuzevakken zal afhangen van uw gebied van de nadruk. Alle studenten moeten minstens twee keuzevakken dat het ontwerp te dekken, waarvan er één moet zijn ofwel CEE 480, Structural Concrete Design, en / of CEE 481, Structural Steel Design voltooien.

Studenten zijn ook verplicht om twee sluitstuk lessen te nemen in het laatste jaar. Capstone lessen zijn een kans voor u om de kennis die je hebt opgedaan synthetiseren tijdens je opleiding en toe te passen op het engineering-ontwerp proces.

Studenten moeten ook de Fundamentals of Engineering Onderzoek door de raad van professionele ingenieurs Nevada toegediend. Dit examen is over het algemeen genomen in het voorjaar van uw senior jaar. Registreer ENGR 490 om het examen opgenomen op je cijferlijst te hebben.

Carrièremogelijkheden

Een civiele techniek graad kan leiden tot een breed scala van loopbaantrajecten. Burgerlijk ingenieurs kunnen werk vinden in de toezicht- en administratieve functies, variërend van supervisor van een bouwplaats aan de stad ingenieur om een ​​uitvoerende rol.

Civiel ingenieurs werken in teams met andere ingenieurs en wetenschappers in een reeks van instellingen, zoals de volgende:

 • Private sector
 • Technische adviesbureaus
 • Federaal, staat, provincie en stadsbesturen
 • Openbare nutsbedrijven en onderwijsinstellingen
 • Veel van het verleden afgestudeerden van onze afdeling werken of hebben hun eigen adviesbureaus en huren vaak afgestudeerden van de afdeling.

US News and World Report gerangschikt civiele techniek op de lijst van de top 10 beste technologie banen, en het beroep was nummer 26 op de totale lijst van de beste banen. Volgens het rapport, civiel ingenieurs geniet bovengemiddeld opwaartse mobiliteit en een veelbelovende baan vooruitzichten. Civiele techniek majors had een mediane salaris van $ 78.000, volgens een 2011 studie van Georgetown University's Center op onderwijs en de werknemers.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Nevada, Reno was founded in 1874 as the State University of Nevada in Elko, Nev., about 300 miles northeast of its present-day campus in Reno. The site for the university preparatory ... Lees meer

The University of Nevada, Reno was founded in 1874 as the State University of Nevada in Elko, Nev., about 300 miles northeast of its present-day campus in Reno. The site for the university preparatory school in eastern Nevada (where no state institutions had previously been located) proved to be impractical, as nearly half of the state's residents lived in the Reno-Carson City area. In 1885, the legislature approved the move of the University from Elko to Reno. Lees Minder