Bachelor Civiele Techniek

West Virginia University | Institute of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Civiele Techniek

West Virginia University | Institute of Technology

Waarom studeren civiele techniek aan WVU Tech?

Ontworpen om de eisen van de industrie te voldoen, WVU Tech biedt een praktijkgericht programma met kleine klassen. Het programma legt de nadruk op de voorbereiding van studenten voor de Fundamentals of Engineering Examen (FE-examen), Een noodzakelijke stap naar professionele registratie. Studenten die genieten van de bouw, de bouw en het ontwerpen, en zijn geïnteresseerd in de aanpak van de milieuproblematiek hebben de neiging om dit programma te genieten.

Welke mogelijkheden zijn beschikbaar voor afgestudeerden?

Civiele techniek afgestudeerden carrières die hen te betrekken bij de planning, het ontwerp, de bouw en het onderhoud van bruggen, gebouwen, funderingen, dammen, sanitaire en vast afval systemen, snelwegen, luchthaven faciliteiten, transportsystemen, waterwegen, hydro-elektrische installaties, leidingen, kolen voorbereiding voort te zetten en laden faciliteiten, oa. Veel van onze afgestudeerden ook door naar graduate graden na te streven.

Wat doen studenten zeggen dat ze het meest geniet over het programma?

Veel van onze studenten deelnemen aan de WVU Tech Student Chapter van de American Society of Civil Engineers (ASCE) waarmee studenten om persoonlijke relaties met studenten en professionals die duren dan afstuderen te ontwikkelen. Tijdens de conferentie van de jaarlijkse lente Virginia's ', de ASCE Student Chapter concurreert met studenten van andere technische scholen in verschillende activiteiten die een Betonkanorace omvatten, stalen brug bouwen wedstrijd, landmeten concurrentie, probleemoplossende wedstrijd, milieu-prijsvraag en de Hardy Kruis presentatie model is verwerkt in de hele WVU Tech civiele techniek curriculumEn het ontwerp ervaring begint vroeg met enkele exposure in landmeten en mechanica van materialen cursussen. Ontwerp blootstelling duurt, in de junior en senior jaar met 11 opleidingen met ontwerp elementen voor een totaal van 20 uur van het ontwerp. De component ontwerp wordt afgesloten met een sluitstuk ontwerp cursus waarin studenten zijn verantwoordelijk voor de voltooiing van een uitgebreide civieltechnische project met mondelinge en schriftelijke presentatie van het project.

Zinvolle design ervaring is ook opgenomen in een aantal van de vereiste en keuzevakken civiele techniek cursussen. Verplichte vakken en vereiste keuzevakken die belangrijke ontwerp-inhoud bevatten zijn Waterbouwkunde, Inleiding tot Environmental Engineering, Transport Engineering, Construction Materials, Inleidende Grondmechanica, de vereiste structurele ontwerp electieve (Structural Steel Design of gewapend beton), de vereiste geotechnische electieve ( Funderingstechniek, Grondwater en Kwel of Grondwerk Design), de vereiste milieu-electieve (Advanced Sanitair, Advanced Hydraulics, Engineering Hydrologie of Solid Waste Management), de benodigde transport electieve (Infrastructuur of Traffic Engineering) en Integrated Civil Engineering Design. De twee extra keuzevakken (een CE-cursus en een technische keuzevak) moeten ook ten minste bevatten een totaal van twee uur van de ontwerp-inhoud.

Geïntegreerde Civil Engineering Design vraagt ​​van leerlingen om een ​​civieltechnisch project omvat een aantal van de civieltechnische disciplines en principes van project en / of de bouw management, kostenanalyse, schatten en plannen volledig te ontwerpen .. Bespreking en behandeling van beperkingen, zoals economische factoren, veiligheid, betrouwbaarheid, esthetiek, ethiek en sociale effecten worden opgenomen als een normaal onderdeel van de meeste ontwerpen cursussen. Esthetiek en sociale impact worden benadrukt in de inleiding tot Environmental Engineering cursus. Ethiek, veiligheid, sociale impact en professionele kwesties worden behandeld in de Senior Engineering Seminar natuurlijk.

pexels-foto

Doelstellingen van het programma

WVU Tech civiele techniek programma afgestudeerden zal:

 • Verkrijgen van de werkgelegenheid in de techniek veld burgerlijke en zal posities met aanzienlijke professionele verantwoordelijkheid houden.
 • Verkrijgen professionele registratie.
 • Worden academisch voorbereid zodat degenen die ervoor kiezen om hogere studies voort te zetten succesvol zal zijn.
 • Worden uitgerust om nieuwe vaardigheden te leren als ze vooruitgang in hun carrière en, als gevolg daarvan, zullen de mogelijkheden beschikken om te verhuizen naar posities met verhoogde leiderschap, mentoring en verantwoordelijkheden van het management.

Student Learning Outcomes

De Civil Engineering Department meet de prestatie van de civiele techniek programma educatieve doelstellingen door alumni, werkgever en afstudeerstudent enquêtes en vragenlijsten.

Programma afgestudeerden zal aantonen:

 • het vermogen om kennis van wiskunde, wetenschap en techniek toe te passen.
 • een vermogen om te ontwerpen en te voeren experimenten, alsmede gegevens analyseren en interpreteren.
 • het vermogen om civieltechnische projecten of onderdelen van projecten te ontwerpen om # ontmoeten gewenste behoeften binnen realistische economische, ecologische, sociale, politieke, ethische, gezondheid en veiligheid, maakbaarheid en duurzaamheid beperkingen.
 • het vermogen om te functioneren op een geïntegreerd teams.
 • een vermogen om te identificeren, te formuleren en op te lossen bouwkundige problemen.
 • Een begrip van professionele en ethische verantwoordelijkheid.
 • het vermogen om effectief te communiceren.
 • de brede opleiding nodig om de impact van technische oplossingen in een wereldwijde, economische, ecologische en maatschappelijke context te begrijpen.
 • het vermogen om deel te nemen in het leven lang leren.
 • een kennis van de hedendaagse vraagstukken.
 • een mogelijkheid om de technieken, vaardigheden en moderne engineering tools die nodig zijn voor de engineering praktijk te gebruiken.
 • het vermogen om geluid veiligheid praktijken in het laboratorium en design werk toe te passen.
 • het vermogen om te ontwikkelen en te beheren budgetten en planningen.

Deze resultaten van het programma worden bereikt door middel van een solide basis in wiskunde, scheikunde en natuurkunde samen met een sterk inzicht in basic engineering principes. Studenten krijgen ook een brede blootstelling aan de geesteswetenschappen en de sociale wetenschappen en een uitgebreide ontwikkeling van de fundamenten van de materiaalkunde, milieu-, geotechnische, waterbouwkundige, structurele en transport engineering. Specialisatie in een of meer takken van de civiele techniek is mogelijk door een selectie van de civiele techniek en technische keuzevakken tijdens de junior en senior jaar.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Beckley, West Virginia
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates