Bachelor Communicatie

California State University Bakersfield

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Communicatie

California State University Bakersfield

Engage met een wereldwijd publiek

De studie van Communicatie is de essentiële basis van alle andere disciplines, omdat berichten zijn het fundament van de expressie van betekenis. Communicatie is de kern van wat het betekent om mens te zijn.

Het primaire doel van de Communications-programma is om studenten voor te bereiden verfijnde in hun kennis van de organisatie en het gebruik van de media te zijn, die zich voorbereiden voor een loopbaan als communicatie professionals. Het curriculum benadrukt dat kennis van communicatieprocessen, een verwachte vaardigheid in het schrijven en de praktijk, en het bewustzijn van professionele verantwoordelijkheden, kennis van de ethische praktijken, en kennismaking met de wetten die het gebruik van de massamedia beheersen. Verder, het curriculum richt zich op de relatie tussen media en de maatschappij ze proberen te serveren vanuit regionale, nationale en internationale perspectieven.

Bij CSUB, studenten in communicatie hebben tal van mogelijkheden voor hands-on leren. Studenten journalistiek produceren zowel print en online versies van The Runner krant, inclusief podcasts en blogberichten. Digital Media leerlingen maken hun eigen video, audio en interactieve media producties. Public Relations studenten leren formuleren, ontwikkelen en communicatie strategieën die een organisatie in het beste licht te presenteren van toepassing.

Het ministerie van Communicatie aan de California State University, Bakersfield heeft een Bachelor of Arts (BA) diploma in communicatie met drie verschillende accenten: Journalistiek, Public Relations, en Digital Media.

De afdeling biedt ook een minderjarige in communicatie, evenals Certificaten in Journalistiek, Public Relations, Digital Media en Communication Studies.

Portfolio Eis van Communicatie Majors California State University, Bakersfield

Effectief met Senior Seminars vanaf Winter 1999, elke student een portfolio dat weergeeft wat er is opgedaan met de belangrijkste in de communicatie voor te bereiden. Het portfolio is een verzameling van materialen die elk van de adressen vier doelpunten dat het programma faculteit verwacht dat de studenten te bereiken, en het bevat ook een persoonlijke verklaring en een korte analyse van elke cursus genomen voor de belangrijkste in de communicatie. De portefeuille wordt aan de student Senior Seminar instructeur worden ingediend tegen het einde van de derde week van die klasse, en het zal worden beoordeeld door een commissie van communicatie faculteit. Het zal vertegenwoordigen 20% van de Senior Seminar leerjaar.

Om de portefeuille te maken, moet elke student bewijsmateriaal te behouden van alle communicatie cursussen en de andere ervaringen die ondersteuning voor prestaties van de student als communicatie grote zorgen. Vragen over de portefeuille kunnen worden gericht aan adviseur van de student of een lid van de faculteit communicatie.

De vier doelstellingen zijn:

1 / competentie in de communicatie processen
2 / competentie in de theoretische en kritische perspectieven
3 / competentie in de creatie en de praktische toepassing van de communicatie
4 / competentie in de ethische praktijken en kennis van de wetten inzake communicatie

Inhoud van de portefeuille (Gepresenteerd in Senior Seminar)

 • Titelpagina (Uw naam en datum van indiening)
 • Inhoudsopgave
 • Persoonlijke verklaring

A 5-10 pagina zelf-analyse van uw prestaties als een communicatie-majoor, de volgende hoofdstukken bevatten: A. Overzicht. Vatten hoe je tevreden (of niet aan) een lijst van doelen en doelstellingen van het programma. Geef aan wat het bewijs wordt geleverd voor elk doel en objectieve en wat het bewijsmateriaal toont over de bevrediging van elk doel en objectieve. Daarnaast raden we u om te laten zien hoe de grote geholpen andere doelstellingen die belangrijk zijn voor u te bereiken, maar die niet in het programma opgenomen. Zorgen voor de daadwerkelijke bewijs in de bijgevoegde aanwijzingen hieronder. Als u een specifiek doel of doel niet bereikten, een goede trouw inspanning om te bespreken waarom dat doel of de doelstelling niet werd bereikt en de mate waarin deze kloof kan je bereiken van post-baccalaureaat doelen beïnvloeden.


B. Kritiek van de Communications Major. Aangeven wat u vond van de grootste waarde in de communicatie grote te zijn en suggesties voor wijzigingen in het curriculum. Misschien wilt u verwijzen naar de cursus Analysis (zie hieronder) om conclusies te ondersteunen.
C. Toekomstige doelen en plannen. Beschrijf uw toekomstige doelen en plannen en hoe de communicatie belangrijkste betrekking heeft op die plannen.

 • bijgevoegde Evidence

EEN. Hervat. Een lijst van de communicatie cursussen genomen en andere relevante cursussen, buitenschoolse activiteiten, werk en vrijwilligerswerk ervaringen, enz.


B. Cursus Analyses. Zorg voor een één-pagina-analyse van wat je hebt geleerd van elkaar communicatie cursus die je nam, in het bijzonder het leren in verband met doelen en doelstellingen van de afdeling. Wij raden u aan deze analyse onmiddellijk te schrijven na elke cursus is afgerond.
C. Bewijs voor de tevredenheid van de doelstellingen. Present bewijs voor de bevrediging van elk doel en de doelstelling in de lijst van de afdeling georganiseerd door categorie. Bewijzen kunnen term papers, krantenartikelen, persberichten, media-kit, rapporten, opdrachten, tests, video's, grafische ontwerpen, kopieën van uw homepage of andere technologische projecten, zelfrapportage uitspraken over uw leren, en brieven van docenten, collega's , stage / werkgevers, of de gemeenschap toezichthouders. Als u andere doelen in je samenvatting geïdentificeerd, onder meer bewijs voor deze doelen hier.

Toepassing

Alle aspirant-studenten moeten passen door middel CSUMentor, de California State University website ontworpen om studenten te helpen door middel van elke fase van de aanvraagprocedure. CSUMentor is ook een geweldige manier om te beginnen met de planning voor het college en het bijhouden van uw studievoortgang te houden. Veel middelen college planning zijn beschikbaar op CSUMentor. Een standaard, niet-terugbetaalbare bedrag van $ 55,00 van toepassing is (tegen vrijstellingen zijn beschikbaar voor degenen die in aanmerking komen).

Aanvraagprocedure voor First-Time Freshmen

 1. Controleer of u voldoet aan de toelatingseisen voor de eerste keer Freshmen.
 2. Een aanvraag indienen om CSU Bakersfield door middel CSUMentor, de online opnames portal voor alle CSU campussen. A $ 55 niet-terugbetaalbare toepassing filing vergoeding is vereist, maar betalingsvrijstellingen zijn beschikbaar als u in aanmerking komt. Studenten die geïnteresseerd zijn in het toepassen van de Educational Opportunity Program, (EOP) moeten hun EOP applicatie op CSUMentor invullen nadat ze hun aanvraag voor toelating hebben ingediend.
 3. U ontvangt een e-mail van CSUB Admissions en Records bevestiging van ontvangst van uw aanvraag ontvangt samen met uw specifieke CSUB ID-nummer en login instructies om uw myCSUB account. Bijzondere aandacht besteden aan alle uitstaande "To-Do 'lijst items die je nodig hebt in te vullen en / of overlegt. Toelating tot de universiteit zal afhankelijk voldoen aan alle voorwaarden voldoet, alsmede voldoen aan alle deadlines en documenten die moeten worden ingediend. Submit gevraagde documenten op tijd aan de universiteit.
 4. Controleer uw Admissions Status online op myCSUB regelmatig voor eventuele updates. Zodra een beslissing wordt genomen, zal het worden weerspiegeld op uw account en ontvangt u een brief met verdere informatie, zoals het aanmelden voor een oriëntatie.
 5. Zorg ervoor dat u uw lijst met "To-Do" regelmatig, zelfs nadat u bent toegelaten te volgen; er kunnen aanvullende documenten of eisen die u nodig heeft om dergelijke dienen als uw laatste high school transcript als je eenmaal afgestudeerd zijn. Doe niet verzonden documenten of correspondentie tenzij vereist.
 6. Belangrijk: zorg ervoor dat uw e-mailadres en andere contactgegevens correct zijn. CSU Bakersfield maakt gebruik van e-mail als een van de belangrijkste vormen van communicatie.

Geen campus impactie bij de First-Time Freshman niveau. Open voor alle in aanmerking komende aanvragers CSU. Programma impactie geldt voor de Nursing Program.

Application Filing Periode

De eerste aanvraag indienen periode voor de eerste keer eerstejaars en transfer aanvragers is 1 oktober - 30 november van het vorige jaar voor de herfst termijn, 01-20 juni van het vorige jaar voor de winter termijn en 1 augustus - 31 van het vorige jaar voor de lente termijn. Post Baccalaureate en Graduate aanvragers moeten contact op met de specifieke gewenste afgestudeerde afdeling voor eventuele deadlines van het programma kunnen hebben. Huidige toepassing indienen statussen kunnen verschillen van elkaar CSU campus. Aanvragers worden aangemoedigd om vroeg toe te passen tijdens de beschikbare indienen periodes, besteden veel aandacht aan de eisen voor toelating, evenals de termijnen voor het indienen van een aanvraag.

Kosten van deelname

Kosten van deelname (COA) is een figuur jaarlijks berekend door financiële kantoren steun die een schatting van de totale kosten (inclusief collegegeld, vergoedingen, boeken & supplies, room & board, transport en misc vertegenwoordigt. persoonlijke uitgaven) voor een full-time student aan hun universiteit in de loop van het academisch jaar bij te wonen.

Afzonderlijke COA cijfers worden bepaald voor studenten die op de campus, Off-Campus, en met de ouders. Het COA kan helpen families budget voor alle kosten om te studeren. Het is belangrijk op te merken dat slechts een deel van de totale COA rechtstreeks aan de universiteit is. Bovendien, het COA is een gestandaardiseerde schatting, en kan worden aangepast voor studenten op een case-by-case basis met de juiste documentatie.

De kosten van deelname is een belangrijke factor bij het bepalen van studiefinanciering in aanmerking te komen. De verwachte Family Contribution (EFC), die wordt berekend op basis van de FAFSA data door de federale processor, vertegenwoordigt het bedrag dat de student en zijn of haar familie wordt verwacht dat zij een bijdrage leveren aan het COA. Het EFC wordt afgetrokken van het COA om de financiële behoefte van de student te bepalen. De financiële steun wordt dan toegekend aan helpen compenseren COA van de student.

Als de financiële hulp is niet genoeg om de behoefte te voorzien, dan is het resterende bedrag wordt beschouwd als onvervulde behoefte. Het is belangrijk op te merken dat een student niet verplicht is om financiële Behoefte om in aanmerking te komen voor het ontvangen ongesubsidieerde Federale Stafford Leningen, PLUS leningen, of op verdiensten gebaseerde beurzen hebben.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Bakersfield, Californië
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates