Bachelor Communicatiewetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Ons communicatiestudieprogramma combineert vrije kunsten en professionele cursussen met mogelijkheden voor praktijkgericht leren. Natuurlijk bestudeer je communicatietheorieën en -concepten. Maar je zult ze ook in de echte wereld op de proef stellen. Je leert kritisch denken, teams leiden, netwerken en onderhandelen. Hoewel de major op zichzelf kan staan, is het ook een perfecte dubbele major of dual degree voor elk ander veld.

Hier zul je niet verdwalen in de menigte. Je maakt deel uit van de hechte familie. Je zult genieten van kleine klassen en geweldige vriendschappen met je klasgenoten. Je toegewijde professoren zullen je leren kennen. Ze zullen je begeleiden in je cursussen, hands-on leren, stages en post-graduate of loopbaanvoorbereidingen. Ze zullen persoonlijk worden geïnvesteerd in uw succes en zullen deuren voor u openen.

Onze kleine instelling staat gelijk aan grote kansen. Van het schrijven van verhalen voor de online campuskrant tot studeren in het buitenland, van het assisteren van een professor bij onderzoek tot het bijwonen van een nationale PRSSA-conferentie, je zult talloze mogelijkheden ontdekken om je horizon te verbreden en je CV op te bouwen.

Na je afstuderen heb je een portfolio van werk en een communicatieve vaardigheden die indruk zullen maken op werkgevers in elk vakgebied. De wereld wacht op je!

107037_13.jpg

Ontsteek je passie

Start een stage die je leuk zult vinden. Doe ervaring op in de echte wereld en bouw een cv dat opvalt.

Duik erin en doe het

Wees voorbereid om bezig te zijn! We nemen leren buiten de klas en in de echte wereld.

 • WONB FM 94.9 The Beat
 • ONU3-TV
 • Northern Review
 • In het buitenland studeren
 • PRSSA
 • True North PR
 • Prestige
 • Firm Trips
 • Workshop sociale media

107033_4.jpg

Onze afgestudeerden zijn klaar om direct na hun afstuderen de grond op te gaan. Ze kunnen worden gevonden die op veel gebieden het verschil maken. Kijk waar je terecht kunt:

126481_logos09.png

107032_3.jpg

Leerresultaten

Studenten in de communicatie studies major zullen:

 • Aantonen van effectieve kritische en creatieve denkvaardigheden die blijken uit hun vermogen om materialen uit verschillende bronnen en perspectieven te analyseren en te synthetiseren en toegepast om verschillende soorten problemen op te lossen.
 • Beschikken over een praktische kennis van verschillende fundamentele theorieën in de communicatiediscipline en begrijpen hoe die theorieën de praktijk van communicatie bepalen.
 • Aantonen van kennis en bekwaamheid in openbare presentaties, waaronder organisatie, onderzoek, argumentatie, levering, visuele hulpmiddelen en aanpassing van het publiek.
 • Toon kennis van en het vermogen om onderzoeksmateriaal te lokaliseren en te gebruiken om argumenten te construeren en posities te ondersteunen.
 • Demonstreer correcte en effectieve schriftelijke communicatie met behulp van discipline-relevante formaten (APA- en AP-stijlen) correct.
 • Professionaliteit aantonen met betrekking tot zakelijke kleding, gepast e-mailgebruik, schrijven van zakelijke brieven, interviewvaardigheden, persoonlijke sociale media-inhoud en het vermogen om in professionele contexten te communiceren.
 • Toon kennis en toepassing van zowel persoonlijke als professionele ethische normen.

107027_106848_11.jpg

leerplan

We bieden een flexibel curriculum zodat je een minor kunt toevoegen die je aantrekkelijker maakt voor een potentiële werkgever. Volg lessen zoals Presentational Speaking; Communicatie theorie; Organisatorische communicatie; Cross-culturele communicatie en veldstudieanalyse.

Jaar 1

Herfst semester Krediet uren Lente semester Krediet uren
CAMS 1301 Presentatie spreken 3 CAMS 2311 Interpersoonlijke communicatie 3
TREX 1001 Transitions Experience Course 3 CAMS Selectie schrijven 3
ENGL 1221 Schrijfseminarie 3 Selectie van CAMS-communicatiecontexten 3
Moderne taal 3 Moderne taal 3
Distributie-eis 3 Distributie-eis 3
Totaal 15 Totaal 15

Jaar 2

Herfst semester Krediet uren Lente semester Krediet uren
Selectie van CAMS-retorische studies 3 CAMS Selectie van onderzoeksmethoden 3
Selectie van CAMS-communicatiecontexten 3 Selectie van CAMS-retorische studies 3
Distributie-eis 3 Distributie-eis 3
Distributie-eis 3 Distributie-eis 3
Distributie-eis 3 Distributie-eis 3
Totaal 15 Totaal 15

Jaar 3

Herfst semester Krediet uren Lente semester Krediet uren
Divers Cultures Seminar 3 CAMS 4331 Communicatietheorie 3
Distributie-eis 3 CAMS 3371 Stage 1
Distributie-eis 3 electieve 3
electieve 3 electieve 3
electieve 3 electieve 3
Totaal 15 electieve 3
Totaal 16

Jaar 4

Herfst semester Krediet uren Lente semester Krediet uren
CAMS 4381 Capstone 2 CAMS 4381 Capstone 1
electieve 3 electieve 3
electieve 3 electieve 3
electieve 3 electieve 3
electieve 3 electieve 3
Keuze (minimaal 2 credit-uren) 2 Totaal 15
Totaal 16

BIZ 4921 Financiële stage 1

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, E ... Lees meer

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, Engineering, Pharmacy and Law. Since our inception in 1871, we’ve been devoted to developing students who are ready to immerse themselves and progress to the next level? in everything they do. Lees Minder