Bachelor computer engineering

Ohio Northern University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor computer engineering

Ohio Northern University

CONTROL de machines die de wereld te beheersen

In de TJ Smull College of Engineering, Zult u een solide basis op het gebied van computer engineering te krijgen. U zult cursussen in elektrische circuits, embedded systemen en computer-architectuur. Als u over een bepaald onderwerp gepassioneerd bent - zoals computernetwerken, digitale beeldverwerking of robotica - u kunt kiezen uit een verscheidenheid van het hoogste niveau keuzevakken in deze gebieden.

Ons academisch programma is streng. Verwacht om hard te werken en worden aangevochten. Maar er is geen noodzaak om stress, omdat wij een ondersteunende en collaboratieve omgeving. Uw professoren, collega ingenieursstudenten en ONU alumni zullen uw vrienden en familie. Zij opent deuren voor u en u helpen slagen.

Uw computer engineering onderwijs uitdagende cursussen mengen met hands-on, real-world leerervaringen. Je werkt in het team van projecten en het oplossen van technische uitdagingen voor de daadwerkelijke klanten al in je eerste jaar. U vindt de kennis die je leert in de klas toe te passen, maar, nog belangrijker, krijgt u de gelegenheid om vaardigheden in leiderschap, teamwork, creativiteit en ondernemerschap aan te scherpen hebben. Deze vaardigheden zullen u helpen een baan te vinden en te landen die promotie.

Na het afstuderen, zult u klaar voor wat de toekomst in petto heeft, of het werkt in computerbeveiliging, het ontwerpen van software en hardware, of het starten van een eigen bedrijf!

Kansen te over

Mighty Mouse A-DOOLHOVEN

Een muis, een doolhof, een race naar het centrum. Aan het MicroMouse Mededinging - gesponsord door het Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) - studenten ontwerpen, bouwen en programmeren een autonome robot muis om te concurreren met andere muizen in het vinden van het midden van een doolhof in de minste hoeveelheid tijd. eenmaal per jaar gehouden, de concurrentie kuilen ONU's team tegen teams van andere technische scholen in de hele regio. In het geval dat je je afvraagt, de Polar Bears meestal vangen een van de top competitie awards.

BETROKKEN RAKEN

Word lid van een professionele organisatie en leer je over de mogelijkheden in uw vakgebied en nieuwe mensen ontmoeten. ONU's hoofdstuk van de Association for Computing Machinery (ACM), bijvoorbeeld, biedt toegang tot sociale en netwerkevenementen en snelle wedstrijden, zoals de ACM Programming Contest, waarin studententeams haasten om problemen op te lossen en in te dienen oplossingen als programma in C, C ++ of Java.

DENK SUCCES

ROBERT ANDERSON BSCPE '14

"Het zijn een computerprogrammeur ENGINEER zet uw probleemoplossende vaardigheden op de proef. Ik geniet echt WERKEN met de ingenieurs de hele wereld om een ​​gemeenschappelijke doel te bereiken. Het is ook de moeite waard om WETEN DAT IK HEB BIJGEDRAGEN Rockwell produkten die worden gebruikt om miljarden CONSUMENT producten wereldwijd Opbrengst -. Van auto's tot melkpakken en alles daar tussenin "Robert Anderson is afgestudeerd in 2014 met zijn Bachelor of Science in Computer Engineering. Op de campus, was hij actief in het Griekse leven, die als uitvoerend lid van Delta Sigma Phi en het bestuursorgaan voor alle broederlijkheid op de campus. Hij was ook actief in de ONU hoofdstuk van de Association for Computing Machinery. Zijn ondergeschikt jaar, had hij een co-op bij Rockwell Automation, wat leidde tot een full-time baan aangeboden bij het afstuderen. Vandaag de dag, hij is een embedded software engineer bij Rockwell, verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren, testen en onderhouden van firmware voor industriële producten van het bedrijf.

RESULTATEN en cursussen

SOLID RESULTATEN

 • Onze computer engineering programma is geaccrediteerd door de Technische Accreditatie Commissie van ABET.
 • Wij beschikken over een 100 procent plaatsing tarief voor studenten in de co-op werkgelegenheid, die beginnen in het tweede semester van het junior jaar en blijven voor een jaar. Onze computer engineering studenten co-op bij bekende bedrijven als RoviSys, Battelle, Timken, Rockwell Automation, Wright-Patterson Air Force Base, en Cooper Tire & Rubber Company.
 • Computer engineering had een 100 procent plaatsing tarief in 2014.

CURSUSSEN

Je moet 128 uren krediet aan uw Bachelor of Science in Computer Engineering (BSCPE) verdienen. We raden u aan uw electieve uur te gebruiken om een ​​minor van uw keuze of een concentratie in geavanceerde energie of robotica die zal aansluiten bij je interesses en passies.

Hier zijn een aantal vakken die je zult nemen als een computer engineering major:

 • Rekening
 • Natuurkunde
 • digitale logica
 • Signal and Systems
 • microprocessors
 • Digital Signal Processing
 • elektronica
 • Embedded Systems
 • Netwerken en Data Communications
 • Besturingssystemen
 • Computerarchitectuur
 • VLSI System Design
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Columbus, Ohio
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Columbus, Ohio
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan