Bachelor computerwetenschappen (hons) (netwerktechnologie en cybersecurity)

Alfa International College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor computerwetenschappen (hons) (netwerktechnologie en cybersecurity)

Alfa International College

Afgestudeerden van deze opleiding verwerven de nodige vaardigheden die nodig zijn om een ​​netwerk te beheren en de beveiliging te behouden. Wij bieden ook laboratoriumvoorzieningen aan voor het bestuderen van sleutelgebieden, zoals netwerkbesturingssystemen, netwerkbeheer en netwerkimplementatie. Afgestudeerden van deze cursus krijgen de benodigde vaardigheden die nodig zijn om een ​​netwerk te beheren en de beveiliging te behouden. Wij bieden ook laboratoriumvoorzieningen aan voor de studie van belangrijke gebieden, zoals netwerkbesturingssystemen, netwerkbeheer en netwerkimplementatie.

Dit programma biedt een unieke kans om te leren over gespecialiseerde beveiligingstechnieken en in real-world netwerkapparatuur in real-world te gebruiken. Studenten worden ook opgeleid over marktleiderende Cisco Routing & Switching Techniques, beveiligingsapparatuur, ethische hackingstechnieken, kwetsbaarheidsanalyse, penetratie testen en data-encryptietechnologie.

Dit programma biedt ook flexibiliteit in het laatste jaar; met optionele eenheden inclusief gebieden zoals Server Windows 2008, Exchange, Administration en een gevarieerde catalogus van Linux Administration / Unix Shell Scripting / Emerging Web Technologies en Cloud Computing / SAP Administration.

Computersystemen en netwerken vormen een band tussen mensen en bedrijven op wereldwijde schaal. Bedrijfstak en industrie is afhankelijk van diverse netwerktechnologieën en er is een grote vraag naar professionals voor het ontwerpen en het efficiënt beheren van netwerksystemen.

Onze technologie-geïnfundeerde cursus bestaat uit technologie-, beveiligings- en netwerkmodules en biedt daardoor diverse job mogelijkheden voor studenten. We leggen ook nadruk op de installatie, de exploitatie, de beveiliging en het onderhoud van computersystemen, alsmede netwerken voor wat betreft bedrijfsleven en industrie.

De cursus geeft de studenten de nodige vaardigheden voor het ontwerpen, implementeren en beheren van systemen effectief om ervoor te zorgen dat mensen profiteren van het gebruik van deze systemen. Dit leer zal ook de studenten helpen om veilige netwerken professioneel te beheren, ontwerpen, implementeren, configureren en bedienen en de bedreigingen voor netwerkbeveiliging vast te stellen en defensiestrategieën en -mechanismen te formuleren en uit te voeren.

  • Netwerkmanager
  • Network Analyst
  • Netwerkbeheerder
  • systeembeheerder
  • IT-beveiligingsspecialist
  • IT Support Engineer
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 2, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Maleisiƫ - Shah Alam, Selangor
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Maleisiƫ - Shah Alam, Selangor
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan